Detgyldnesteakhouse Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig mad hold jer langt væk Manglende opfølgning på om vi var tilfredse Det tog næsten 1 time bare at få drikkevare og over en time på maden Alt ved maden var bare så dårligt det de kald... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig virkelig god mad og dejlig oplevelse. Vi var et selskab på 18 personer fra mit firma og jeg kan bare sige at det kunne ikke være bedre. Vi fik oksefilet, oksemørbrad, Ribey og kalvefiletter.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er SIDSTE gang vi kommer der, kødet var virkeligt dårligt, da jeg påpegede det var det en meget mærkværdig forklaring jeg fik, kartoflerne og sovs var ikke nogen god smagsoplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre en meget trist mad oplevelse 3 x STEGT FLÆSK AD LIBITUM Stektflæsk var alt for tør og meget saltet. Persillesovsen skulle hjælpes ud fra sauce kanden. 1 x HVIDLØGS M... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

No go!

Det er ret irriterende at skulle give én stjerne, for det var det bestemt ikke værd 😱

Jeg ville ud og spise med min datter, første dag i 4. Klasse❣️
Da jeg foreslå "det gyldende steakhouse", sagde hun at hun var der for at holde sin farmors fødselsdag og at det ikke smagte godt (og hun er IKKE kredsen)!!!

Det kunne jeg alligevel ikke forestille mig, og tænkte at det må have været en uheldig dag, for da jeg var der (flere gange) for 11-14 år siden, var det simpelthen SÅ lækkert 😋👌

Så vi ville give det en chance..!

MEN, salatbaren var noget kedelig (ikke engang tomater, agurker, ærter mm.) og desværre ikke hjemmelavede dressinger (kun to forsk. købte dressinger) 😪

Jeg bestilte hvidløgs-mørbradsbøffen. Der blev ikke spurgt om hvordan den skulle steges, og betjeneren var så hurtig på vej væk igen, så jeg var nød til at "råbe efter ham" at den skulle være medium-stegt.

Da maden kom, smagte kartoflerne og grønsagerne godt og var lige på punktet 👌Dog var bøffen gennemstegt og tør (dette indså han og bragte en ny- dog kunne man mærke at det ikke helt passede ham)..!
Den næste bøf var desværre nærmest rå 🤔

Min datter bestilte nachos med 3 forskellige dip:
1: - den ene var en salsa, som var for stærk for hende (hvilket jo er en smagssag, så igen kritik)!
2: -den anden var en guacamole som SLET ikke smagte af en sådan..... Ikke engang i nærheden af det (det var en meget mærkelig smag med grøn farve)!
3: -den tredje skulle være en creme fraiche dressing som ikke engang smagte af creme fraiche (smagte af intet og sved på tungen/ligesom kulsyre)!

Hun ville så ikke spise vidre selvom hun var sulten (hvilket slet ikke ligner hende men da jeg smagte hendes mad, kunne jeg godt forstå hende)! Og min kostbare bøf kunne jeg DESVÆRRE heller ikke spise..

Da jeg fortalte det til ham/betjeneren (jeg tænker er chefen) og spurgte om min datter måske kunne få en burger i stedet eller om der måske er andre muligheder, sagde han blot nej og at de sælger mange af disse retter dagligt uden at der kommer negativt kritik...!!

Man kunne da godt nok mærke at han var fornærmet/sur 🥵

Så vi valgte at lade maden/drikkevarer stå, betale og gå!!

Aldrig har jeg oplevet en sådan behandling af personalet, og som svarer gæsterne på denne nedladende/flabede måde (man kan i det mindste tale ordentlig)!

465,- kr. I skraldespanden 😭😓😩

🏃🏼‍♀️💨 2 gæster mindre fremover 🙏

14. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her spist på Det Gyldne Steakhouse i…

Her spist på Det Gyldne Steakhouse i Vordingborg rigtig mange gange og har altid fået lige det vi har bestilt altid perfekt stegte bøffer eller Fisk/ grillet laks også en meget fin betjening har man specielle ønsker til noget mad kan det altid lade sig gøre så 5 stjerner her fra

Jeanette og Freddy

3. Dezember 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi kom 11 personer lørdag den 16 Juli…

Vi kom 11 personer lørdag den 16 Juli kl 18.30 , personalet gjorde hvad de kunne men var ikke nok. Maden blev sendt til bage til køkkenet da bøffer var rå , kom forkert mad, ikke styr på hvad vi skulle have, kunne ikke få kontakt når man ville bestille flere drikkevarer. Alt i alt en dårlig oplevelse.

17. Juli 2022

Helt seriøst....

Helt seriøst.. amatør mad af en anden verden.. bestiller plankebøf med sous bernaise. Og så af oksekød.. hold kæft en omgang dårlig betjening. Jeg siger til tjenere. At jeg bestemt ikke er glad for min bøf. Som smager af læder og lever på en gang. Mosen omkring er lavet på glaskartoffler.. og dyppelse som de kalder sous.. er tyndt origano vand med farve. Og da jeg skal betale mod min vilje.. siger jeg endnu engang... Det var hundeæde.. tror i ikke tjeneren var så højrøvet at sige... Beklager.. men det kan jeg ikke gøre noget ved... Ingen fortjener den oplevelse. Og vil sku ikke anbefale stedet til nogen som helst... Ikke engang en lille anerkendelse fra dem... Hun kunne lige så godt give mig fingeren og sige . Kom snart igen....

18. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mine bedsteforældre betalte i dyre…

Mine bedsteforældre betalte i dyre domme for et to-dages arrangement med tre retter den ene dag og brunch den følgende dag.
Forret var tre store tarteletter uden kylling og dårlig sovs.
Hovedret totalt tør flæskesteg, hvor stykkerne var ren brusk og fedt. Sovs og kartofler var også elendige.
Dessert var uspiselig og sprittet romfromage.
Mine bedsteforældre blev i øvrigt opkrævet penge for velkomstdrinks, som de ikke havde bestilt.
Dagen efter til brunch blev der ikke fyldt op til gæsterne, og det hele var af mindre god kvalitet.
Virkelig en dårlig oplevelse og jeg forstår ikke, at restauranten kan være sig selv bekendt.

28. November 2020

Forkullet mad

Jeg og min kone var på Det Gyldne Steakhouse i Vordingborg for at spise Stegt Flæsk ad libitum. Det blev en skuffende oplevelse. Flæsket var stegt knas tørt og da vi bad om noget nyt. Fik vi igen en tallerken forkullet flæsk.
Tjenerens undskyldning var at sådan ville mange gæster gerne have det.

21. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestiller huset kalve cuvette som…

Bestiller huset kalve cuvette som skæres ved bordet. Får at vide det er medium. Vi venter ca 30 min. Får en som er tør og gennemstegt. De tilbyder en ny, men vi ønsker ikke vente 30 min mere og tager i mod den. Blir lovet vi får vores drikkevare. Da vi er færdig tilbyder de is. Vi fortæller vi ikke vil ha is men der imod drikkevarerne som lovet. Det blir nu lavet om så vi kan få 50kr trukket fra regningen. Men siger vi ønsker det vi var blevet lovet. Men uden held.
Et andet par ved siden af os får også noget forkert mad og vælger at gå. Vi sku ha gjort det samme. Så havde vi sparet 340kr for dårligt mad...
De spritter heller ikke borde af hvor de har haft gæster. Men tørre det bare af med en snuset klud og dækker op igen.

30. Juli 2020

Tørstegt kalvecuvette…

Vi fik serveret en kalvecuvette der var fuldstændig tørstegt. Kr. 169,- kuverten. Vi var to
Vi blev tilbudt at vente en halv time på en ny, eller at få drikkevarer betalt, hvilket vi valgte da vi havde en aftale.
Senere ombestemte tjeneren sig dog til at vi kunne få kr.50 i rabat.
Ejeren er i køkkenet så man kan kun snakke med tjeneren der intet bestemmer.
Der kommer vi ikke igen.....

30. Juli 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En god oplevelse..

Vi har i aften besøgt Det gyldne Steakhouse i Vordingborg i anledning af min mors fødselsdag. Vi afleverede en blandet bestilling, wienerschnitzel , bøf bearnaise, plankebøf og champignonbøf. Alle var vi meget tilfredse med både maden og serveringen. Vi kommer gerne igen, tak for en god oplevelse.

14. September 2019

Dårligste oplevelse nogensinde

Dårligste oplevelse nogensinde, har ventet i 40min for at få af vide at de har givet nogle andre gæster vores mad, fordi tjeneren er helt væk og ikke kan huske hvem der skal havde hvad for noget mad. De undskylder og siger drikkevare er gratis og at vi kunne få noget mad, men skulle vente i yderlige 20-40min på noget nyt. Vores venner fik deres mad og vi var så heldige at vi kunne sidde og kigge på at de spiste imens vi ventede på vores. Det er så dårlig stil og kan på ingen måde anbefale den her restaurant ang. Service

30. August 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Var ude og spise med familien igår…

Var ude og spise med familien igår ..bestilte en winersnitzel til 219.kr...mens vi venter på maden ligger vi især mærke til den manglende rengøring..kraftig spindelvæv mange steder ...ovenlys vindue fyldt med møg ...synlig isolering ..da maden efter en lang venten kommer for vi en tør og kedelig snitzel ..tør og total uden smag ..brasekartofflerne var i den grad kedelige og bløde ..og alt i alt ikke 219kr værd..gik derfra med en skuffende følelse

30. Juni 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Et sted man ikke kan anbefale

Rødvinsbøffen var meget tør i den ene ende og kartoflerne var ikke kogt godt nok.
den anden fik en mørbrad bøf og den var ok men bearnaise sovsen var ikke ok men det kunne være lige meget da kartoflerne jo ikke var kogt længe nok. Gulerødderne var heller ikke stegt længe nok de var meget hård.
Salatbaren var ok
Tjeneren kom ikke ned til os og spurgte om maden var god

28. April 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr