Vorige week in Amsterdam Noord geweest. Na drie sessies viel het mij op dat zij van klant na klant ging met dezelfde handschoenen aan. Heb haar hierop aangesproken en kreeg als reactie dat ze tegen ni... Mehr ansehen
Zeer onvriendelijk personeel en ontvangst, wasbakken erg vies en zit een dikke gele laag op. Je krijgt 1 kattonnen beker van 10cent a 1 keukenrol doekje. Vervolgens zit je dicht opelkaar en iedereen s... Mehr ansehen
Tandenbleker/Den Bosch. Hele fijne service van filiaalmanager Fikria. Met een mooi resultaat. Bij mijn tandarts heb ik eerder gebleekt zonder resultaat en bovendien had ik toen veel last van gevoeli... Mehr ansehen
Ik ben bij de tandenbleker Nederland in Borgerhout geweest. Heb daar 7 sessie gedaan en was absoluut niet tevreden over het resultaat. Heel weinig verschil voor zoveel sessies. Daarenboven werkte zoge... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ze zijn nergens op te bereiken
Ze zijn nergens op te bereiken, telefoon staat continu uit of er wordt niet opgenomen. Amateuristisch, terwijl ze daar wel de hele dag op hun telefoon bezig zijn met andere zaken dan werk. Waardeloos.
Filiaal 's-Hertogenbosch
Filiaal 's-Hertogenbosch, komt best amateuristisch over. Bij een andere ondernemer waren me tanden na 6 sessies al super wit, ik heb nu 8 sessies gehad bij hun en zie minimaal verschil tot bijna niet. Tweede x Voor een gesloten deur gestaan, dat hebben ze wel keurig netjes opgelost met een gratis sessie tegoed. Maar ze zijn niet bereikbaar, en reageren nergens op terug zowel op de mail als op de telefoon en Whatsapp. Sorry ik ben zwaar teleurgesteld en de hoeveelheid sessies die er nog staan, probeer ik nu terug te krijgen het is een hoop geld wat ik liever ergens anders spendeer met resultaat en klantenservice.
DOE HIER GEEN ZAKEN MEE
waardeloos bedrijf. probeer al maanden een nieuwe afspraak te maken maar ze zijn nergens op te bereiken, maar wel lekker op sociale media blijven adverteren… stelletje oplichters
Tandenbelekernederland den bosch
Oplichters. Een afspraak gemaakt ook betaald. Niemand komt opdagen. Ik stond voor de deur en niemand die contact opneemt om afpsraak te annuleren.
Beschadiging glazuur?
Gebeld en geven geen info over welke stoffen/middelen er gebruikt worden om tanden te bleken. Snap dat niet het gehele recept dorgegeven wordt. Echter wil ik voor de veiligheid van mijn glazuur weten welke actieve bestanddelen er worden gebruikt voor het bleken.
- Geen peroxide wordt er gezegd, maar wat dan wel?- Zuren die mijn tandglazuur kunnen beschadigen?
Kortom, voor mij een te hoog risico hier mijn tanden te laten bleken door een gebrek aan transparantie.