DesignOnline24 Bewertungen 22

TrustScore 2.5 von 5

2.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb zondagavond op Designonline24.nl een kinderbed besteld vanwege de scherpe prijs en korte levertijd. De volgende dag ontving ik een keurige voicemail en een e-mail om te melden dat de levert... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Schlafzimmermöbelgeschäft
  3. Wohnmöbelgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Op zoek naar design meubelen? Kies voor DesignOnline24, de online woonwinkel van NL & BE. ✅ Laagste prijsgarantie ✅ Gratis Verzending ✅ Bezorging Op Afspraak ✅ 2 Jaar CBW Garantie

2.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Eind 2023 een set barkrukken besteld

Eind 2023 een set barkrukken besteld, eentje is er van stuk en wil ze contacteren om de garantie aan te spreken. Niemand reageert. Verdere navraag leert me dat ze failliet zijn, maar toch blijft hun website online en kan je er nog spullen kopen...

8. Dezember 2025

Scam

Zodra het op garantie aankomt verstoppen ze zich achter een faillissement. Pas op, niets kopen!

4. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop geen betonnen parasolvoet van Hartman

Ze verkopen parasolvoeten van Hartman 30 kg. Na ongeveer 2 jaar beginnen de buizen waar de parasol in moet van de voet los te komen. De parasol begint dan te wiebelen. Met geen mogelijkheid kun je de loskomende schroef of buis aandraaien. Uiteindelijk kun je de voet niet meer gebruiken. Dus een dure nutteloze parasolvoet. Toen ik het bedrijf onlangs vroeg of ze een oplossing hadden reageerden ze niet. Slechte klantenservice.

19. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service is imo wss verbeterd!

Eerlijk is eerlijk: na het lezen van alle oude reviews had ik er een hard hoofd in. Ik was bijna voorbereid op een drama... Maar gelukkig liep het totaal anders!

Ik kocht de Savannah groene bank. De levering duurde iets langer dan verwacht voordat hij bij de leverancier aankwam, maar toen ik daar een mailtje over stuurde, kreeg ik supersnel antwoord zelfs in het weekend. (Alsof ze mijn zenuwen konden ruiken!)

Toen de bank eenmaal kwam, bleek er een gaatje op de verkeerde plek te zitten. Tja... kan gebeuren. Ik stuurde weer een berichtje en binen een dag kreeg ik reactie. Niet veel later stond er een vriendelijke en professionele monteur voor de deur, die niet alleen het gaatje op de juiste plek boorde, maar ook de hele bank voor ons in elkaar zette. Service zoals je die wenst!

Ik moet eerlijk zeggen.. ik was een beetje bang geworden door de oude reviews, maar mijn ervaring was juist heel positief. Hopelijk blijft dit de standaard, want ik ben echt blij met mijn aankoop.
Van mij krijgen ze zonder twijfel 5 sterren en een extra voor het weekend-mailteam! :P

24. Februar 2025

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel! Komt afspraken na en levert netjes op tijd! Heel blij met mijn nieuwe eettafel.

17. Januar 2025

Nieuwe eetkamerstoelen

Ik kocht voor ons nieuwe appartement een set eetkamerstoelen. Werd goed geïnformeerd over de levering en ik had mijn stoelen binnen een week in huis. Ben dus tevreden. Ze zitten ook fijn :-)

8. Januar 2025

Wat gaat hier mis

Wat gaat hier mis? Wacht al bijna 6 maanden op een kleed. Levering steeds uitgesteld en zou nu in april komen. Maar hoor niets meer en telefoonnummer is niet meer in gebruik!

1. Mai 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen enkel product op voorraad, winkel in problemen?

Op alle individuele productpagina's staat 'Niet op voorraad', terwijl op overzichtspagina's nog steeds indicaties van levertijden staan. Misleidend en vreemd. Op een vraag per mail van mij hierover kwam geen antwoord, terwijl ik een maand geleden nog snel werd geholpen met een andere vraag. Scheelde weinig of ik had hier destijds een bestelling geplaatst...

20. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wellicht failliet en dramatische…

Wellicht failliet en dramatische communicatie. Order wordt zonder reden zomaar geannuleerd. Daarnaast zitten we ook al 3 maanden te wachten op een bestelling die maar niet wordt geleverd. Van de eerste order is het geld gelukkig wel terug gestort. Geen idee hoe het gaat aflopen met de andere order. er is op geen enkele wijze contact met ze te krijgen. Tip is om hier niet te gaan bestellen.

22. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte communicatie en plotselinge annulatie

In november 2023 bestelden wij 6 stoelen met een levertijd van 3 maanden. Daardoor dienden we op voorhand geen betaling te doen, maar kregen we wel meteen een orderbevestiging. Dit gaf ons een positieve eerste indruk. Begin januari nam ik zelf opnieuw contact op en werd ons meegedeeld dat de levertijd werd opgeschoven naar midden april. Waarbij de man ons de mogelijkheid gaf om de bestelling te annuleren of om te wachten tot onze stoelen opnieuw binnenkwamen in hun magazijn. Vandaag 4/03 nam ik opnieuw contact op om te vragen of de levertijd nog altijd hetzelfde zou zijn. Daarbij kreeg ik heel kort volgend antwoord: Deze stoelen zullen niet meer geleverd worden nog een prettige dag. Na bijna 4 maanden wachten en telkens zelf te hoeven informeren naar de levertermijn is dit niet het antwoord die je verwacht. Bij vraag naar meer uitleg werd ook alleen maar kort, zonder uitleg en onbeleefd geantwoord. Spijtig!

4. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hadden een probleempje en dit is onzettend goed opgelost door DesignOnline24. Snelle en adequate respons.

26. August 2023

Vier stoelen gekocht

Vier stoelen gekocht, aanbieding leek te mooi om waar te zijn, dus even gebeld. Ben zeer vriendelijk te woord gestaan, de aanbieding bleek te kloppen en levering was zelfs sneller dan op de website stond! Ik kom er terug.

24. April 2023

Klantvriendelijk

Ik had een tafel bij hun besteld. 2 Dagen later heb ik contact met ze opgenomen via de mail, gevraagd of ik de aankoop ongedaan kon maken omdat ik twijfelde over de tafel. Was geen probleem. Ca 5 dagen later was het geld gecrediteerd. Bedankt!

15. April 2022

Niet aan te raden

Bestelling bij ze gedaan vorige maand die op voorraad zou zijn en zou binnen 3-5 dagen worden bezorgd ik wacht nog steeds en annuleren van de bestelling willen ze niet aan mee werken.

15. Oktober 2021

Uitstekende service

De volgende dag ontving ik een keurige voicemail en een e-mail om te melden dat de levertijd langer zou worden dan was aangegeven. Ik kon mijn bestelling annuleren, of mijn geld terug krijgen totdat de levering zou plaatsvinden.
Na telefonisch contact hebben ze afgestemd met de leverancier welke onderdelen wel eventueel snel geleverd konden worden. Het merendeel bleek gewoon op voorraad en komt nu aanstaande donderdag al (hopelijk ;-).
Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke wijze van communiceren en de geboden mogelijkheden. Het feit alleen al dat je zo snel gebeld wordt bij een vertraagde levertijd vind ik erg netjes.

18. Mai 2021

Zeer klantonvriendelijk

Zeer klantonvriendelijk en inflexibel. Nadat we meer dan een uur in de auto/file hebben gezeten waren we 20 minuten te laat. Ondanks dat we een afspraak om de gehele showroom te bezichtigen hadden waren we niet meer welkom. Een telefoontje vooraf was voor hen teveel moeite. Zelfs een kruk laten zien, 5 minuten, was teveel gevraagd voor ze. Ik ga hier in ieder geval niets meer kopen.

15. Mai 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede organisatie en klantendienst (Voor en na Koop)

4 Prachtige barkruks gekocht, door voordelige prijs en extra actie korting heb ik 100€ uitgespaard in vergelijking met de winkelprijs. Na bestelling contact gezocht met klantendienst voor wat extra informatie, heel vriendelijk en attent Personeel. Enige nadeel was de langere wachttijd dan vermeld. Na levering bleek er bij 1 stoel een vloer/poot beschermer Te ontbreken. Ik heb dit direct gemeld per mail en ook dit werd vlot beantwoord en opgelost.

3. September 2020

Vriendelijk en klantgericht

Recentelijk een tafel en stoelen aangeschaft. Klantenservice was zeer vriendelijk en informatief. Tafel bleek bij levering een kleine beschadiging te hebben. Dit werd netjes opgelost door dit bedrijf. Goede service voor een goede prijs!

29. Juni 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr