Designklassikershop Bewertungen

4.4

Efter at have afgivet en ordre via designklassikershop.dks hjemmeside, opstår der problemer med pris og levering, som vi både taler og mailer med butikken om Til trods for vore uoverensstemmelser,... Mehr ansehen

Hos Designklassikershop.dk kan man sparer lidt i forhold til andre lignende udbydere. Flot, overskuelig og brugervenlig hjemmeside. Hurtig korrespondance og leverence. Vær dog opmærksom på at man... Mehr ansehen

super - simpelthen super Alt fungerede perfekt - hurtig ekspedition -pakke bragt lige til døren (endda incl.i prisen) - emballeret til ug - flot vare til en absolut rimelig pris. DET KAN I... Mehr ansehen

Udvalgte designklassikere og super service jeg har haft fornøjelsen af at handle med Designklassikershop.dk og jeg vil gerne give min varmeste anbefaling. Butikken er en sand oase for design... Mehr ansehen

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Flot og hurtig service.

Bestilte varen søndag aften og afhentede den tirsdag. Flot service. Fik som ønsket pakket varen ind som gave. Som ekstra service 2 stk chokolade og 10% på næste køb. Føles personligt at pakke sådan en pakke op. Hurtig information om bestilte vare. Kan kun anbefale
Designklassikershop.

20. November 2018

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Bestilte kl 13.13, kl 14.38 var pakken afsendt og morgenen efter kunne den afhentes i pakkeshop. Fuldt ud tilfreds og meget anbefalelsesværdig.

5. Oktober 2018

Fint firma at handle med

Fint firma at handle med. Måtte desværre sende varen retur, hvilket ikke var et problem, pengene blev hurtigt tilbagebetalt.

20. Juli 2018

Fantastisk god service

Bestilte to lysestager ved middagstid. Bare en halv time senere fik jeg en besked om, at de var afsendt. Næste dag modtog jeg pakken, som ovenikøbet var pakket rigtig flot ind.
Det er super god service og de får mine varmeste anbefalinger.

29. Juni 2018

Super god service.

Super god service.
Bestilte en Kay Bojsen abe i webshoppen. Blev straks ringet op med besked om, at varen ikke var på lager. Fik tilbudt en anden vare til samme pris. Varen ankom dagen efter.
Meget fin service og venlig betjening.

7. Februar 2018

Det er første gang jeg handler i …

Det er første gang jeg handler i Designklassikershop. Jeg bestilte Søndag før jul og modtog Onsdag det syntes jeg er fint trods Juletravlheden. Jeg ringede Søndag for at høre om det kunne nås inden Jul det lovede ejeren han var behagelig at tale med. Kan kun anbefales.

21. Dezember 2017

Flot service.

Flot service.

Det er nu anden gang jeg handler hos Designklassikershop - og det er bestemt ikke sidste gang.
Varerne som jeg bestilte blev hurtigt leveret.
Ejeren Anders Birkegaard yder en utrolig flot service - som man ikke finder mange steder nu om dage.

15. November 2017

Perfekt......

Alt har fungeret. Varen kom super hurtigt, og alt var perfekt ligefra faktura og returblanket til forsendelse. Derudover var der vedlagt 2 stykker chokolade og et tilbud om minus 10% ved næste handel. Kan varmt anbefales.

14. November 2017

Bedste online shop

Verdens flinkeset indhaver som altid står klar til at hjælpe.
Handler altid hos ham, og ved spørgsmål hjælper han altid.
Kan KUN anbefales herfra!

12. November 2017

Varen var udsolgt

Varen var udsolgt, selvom købet var accepteret i netbutikken. Jeg blev ringet op af en meget venlig herre, som hjalp mig med at finde en anden vare i stedet. Da den ankom var den indpakket på smukkeste vis og der var en lille chokolade med. Fem store stjerner herfra!

13. Oktober 2017

Super god service og mega hurtig levering

Super god service! Bestilte varerne igår og fik allerede leveret dem i dag. Lige efter jeg havde bestilt varerne, havde jeg et spørgsmål til ordren, som jeg skrev på mail. 2 minutter efter blev jeg ringet op med svar! Virkelig god service. Kan klart anbefales ☺

11. August 2017