Design Mode Bewertungen 16

TrustScore 4 von 5

4.1

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

Rosti Margrethe 1.5…

Just purchased the Rosti Margrethe 1.5 litre bowl, it was a pleasure dealing with Design Mode, great product, I purchased a 3 litre bowl around 30 years ago and is still going strong, postage was quick even given the Cyclone we had in Brisbane and packing is all recyclable. Very happy!

5. März 2025

Wat een waardeloze service zeg

Wat een waardeloze service zeg! Twee overhemden besteld. Schandalige slechte kwaliteit voor die prijs.
Twee overhemden retour gestuurd (aangetekend) . 1 daarvan had ik al betaald. Men heeft de twee overhemden ontvangen.
Gevraagd om terugstorten van de betaling.
Na een paar weken en 3 e-mails verder helemaal niets gehoord. Schandalig!!!

29. März 2022

Oplichters

Oplichters, mijn 2 artikelen retour gestuurd, maat in China komt niet overeen!In 1 trui zat een grove weef fout.
Alles terug gestuurd volgens hun richtlijnen.
Mail al een maand met Hans.
Ze reageren niet.
Ik ga aangifte doen van oplichting,heb hun gegevens in Leidschendam, SCHANDE

4. März 2022

Oplichters!

Oplichters!! Ik had n smart watch gekocht die ik niet kon opladen. Ik zou via Klarna betalen. Toen begon t gezeik. Klarna wou n retourbewijs maar dat had ik niet. Wel t bewijs van de post met qrcode. Dat was niet voldoende. Design en mode is niet te bereiken. Krijg geen antwoord op mails, pakken de telefoon niet op. Krijg nu via reclaseringsbureau aanmaningen van Klarna. Spijt als haat op m'n hoofd dat ik daar ingetrapt ben. Koop Ook nooit meer via Klarna

22. Februar 2022

Wacht al 6 weken op handschoenen…

Wacht al 6 weken op handschoenen terwijl levering tussen de 10 en 14 dagen zou zijn. Krijg geen reactie op mail. Vaag bedrijf,koop er nooit meer iets. Pas op staan wel op tiktok met mooie aanbiedingen die ze niet waar kunnen maken.

22. Januar 2022

Mijn zoon had handschoenen besteld voor…

Mijn zoon had handschoenen besteld voor zijn werk waterdicht en touchscreen nu van 49,95 voor 19,95 op de site van hun staat gratis verzenden in nederland maar ze rekenen hem toch 5,99 verzendkosten erbij maar gelukkig had die met afterpay gedaan heeft mij dat uiteindelijk gezegd en toen hij het kreeg kwam het gewoon uit china , ik ben is gaan googelen op de foto van de handschoenen en kwam op allie express al meerdere tegen veel goedkoper dus terug gestuurd alle bewijsstukken meegestuurd meerdere mails gestuurd dat ze de klarna in moeten trekken maar geen reactie's terug mensen bestel hier niks alles komt gewoon uit china stukken goedkoper

22. Januar 2022

Slecht product terug willen sturen na…

Slecht product terug willen sturen na veel communicatie eindelijk terug stuur adres gekregen. Per Post-NL terug gestuurd postbus nummer gekregen. Halverwege met track en trace nummer volgen.
Is blijven steken bij post waar? Kweet niet. Nu een dreiging van nu betalen. U is te laat met terug zenden. Anders boete betalen. Maar gedaan. Via Klarna. Alles correspondentie laten weten wat ik heb gedaan. Om alles goed te doen wat ik moest doen. Vergelijkbaar met Ideal. Maar ik ben heel boos. FURIEUS BOOS.

21. Januar 2022

Bij de neus genomen. Koplamp reparatie set

Koplamp reparatie set gekocht voor €26,- . 8 weken op moeten wachten voor levering. Na dat ik geleverd krijg meteen uitgeprobeerd. Werkt totaal niet, zit gewoon water in de flacon. Design en Mode is niet bereikbaar op het telefoonnummer wat op de site vermeld staat, en als je een mail stuurt krijg je een vage reactie terug. En na onderzoek is dit besteld en geleverd via Ali express. Daar te kopen voor € 2,40 inclusief verzendkosten. Ik voel mij behoorlijk bij de neus genomen.

6. Januar 2022

Fraude!

Truien besteld, na weken wachten eindelijk in huis. Ze zijn op geen enkele manier vergelijkbaar met de foto's op de site. Waardeloze kwaliteit. Ik wil ze retourneren, maar krijg weken nadat ik ze heb opgestuurd een melding dat de retourtermijn is verstreken en dat ik dus ook mijn geld niet terugkrijg. Terwijl alles wel echt op tijd is verstuurd (binnen 9 dagen). Ik heb verzendbewijsjes in huis. Geprobeerd telefonisch contact op te nemen (tijdens de openingstijden), maar na een hele tijd in de wacht te hebben gestaan, wordt verbinding verbroken omdat ze niet open zouden zijn.

27. Dezember 2021

Lurad på 810kr

Lurad på 810kr! Skickade efter tröjor den 8/2 2021. Idag är det den 21/6 - inga tröjor…
”Vi är ledsna, men när varorna skickats har vi inte längre inflytande på leveranstiden”. 😡
Skitdåligt

21. Juni 2021

Sämsta möjliga service!!

Sämsta möjliga service!!! Köpt en herrjacka som ej levererats. Beställde den december 2020. Har ej fått den nu i april 2021. Blåst på 960 kronor.

21. April 2021

Beställde en jacka som tog från mitten…

Beställde en jacka som tog från mitten på Januari till början på Mars att få hem.
När jag fick hem den hade den en söndrig sön och dragkedjan var i så dålig kvalitet att det kändes som den skulle gå sönder när som helst. Materialet var inte alls som det såg ut som på bilden utan kände riktigt billigt.

Jackan var såklart för liten så jag ville skicka igen den då jag kände mig mycket missnöjd med mitt köp.
I kontakt med support så ska den skickas till Kina och jag som konsument får sta för kostanden.
Den fraktkostnaden kostar mer än själva jackan.

Handla inget härifrån, ni kommer troligtvis bli besvikna.

13. März 2021

Scam - Fraud

Order placed in the first week of January and now, at the end of February, I have no updates on the shipping, no answer from support and no product. DO NO BUY from them! It's a scam. Apparently there is no way to get a refund too.

24. Februar 2021

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen