Goed meegedacht en de uiteindelijke levering was goed. Er was wel vertraging in het aanleveren, hierdoor moest ik zelf contact opnemen. Uiteindelijk is dit goed gekomen.
Voor onze klantendag hebben we bij De Schenker mokken laten drukken, en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Ondanks dat we onze bestelling vrij laat plaatsten, werd er snel gereageerd en de mokke... Mehr ansehen
Leuk assortiment, makkelijk te bestellen en op tijd in huis. In onze bestelling zat ook wat maatwerk. Tot mijn verrassing had de Schenker dit zelf al verwerkt, waardoor de brievenbus geschenkjes metee... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Relatiegeschenken en unieke themapakketten. Met veel enthousiasme helpen wij jou schenken! Relatiegeschenken en promotie geef je het hele jaar door. Het onverwachte moment zorgt voor een groot succes. De juiste ingrediënten voor het perfecte relatiegeschenk vind je bij de Schenker. Wij onderscheiden ons met een uniek assortiment, uitstekende service en snelle communicatie. Scherpe prijzen vinden wij vanzelfsprekend, net als het meedenken en ontwerpen van jouw geschenk. Eco-gift | Wijn-gift | Paas-gift | Zomer-gift | Sint-gift | Kerst-gift | Winter-gift.
Landjuweel 64, 3905 PH, Veenendaal, Niederlande
- 0318 508 450
- info@deschenker.nl
- deschenker.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Goede communicatie
Goede communicatie, kwaliteit iets minder. Er staan streepjes door de print heen.
snelle service
geleverd volgens afspraak.
Fijne en snelle communicatie omtrent…
Fijne en snelle communicatie omtrent het ontwerp en de levering. Fijne partij om mee samen te werken.
Meer dan tevreden!
De Schenker reageert snel op offerte aanvragen, ze denken mee tijdens het ontwerp van hetgeen wat je wil bestellen, het contact verloopt prettig en de bestelling hebben wij zeer vlot ontvangen. We zijn meer dan tevreden!
Duidelijke en snelle communicatie via…
Duidelijke en snelle communicatie via de mail
Mooie producten
Goede prijs
De dame die ons heeft geholpen was…
De dame die ons heeft geholpen was adequaat en de levering heel netjes en snel.
Veel creativiteit en mogelijkheden
Fijn bedrijf, denken met je mee, hebben een breed scala aan producten en personalisatiemogelijkheden! Meer als dat je op hun website kunt zien. Het persoonlijk contact is super. Wij moesten last minute iets bestellen en toevallig liet de transporteur het afweten. Toen is een medewerker van De Schenker zelf in de auto gesprongen om het pakket te komen brengen. Superservice!
Snelle reactie en levering !
Snelle beantwoording van mail en vlotte levering. Prima produkt voor prima prijs.
bij aankoop van bekers voor onze…
bij aankoop van bekers voor onze bedrijfskantine zijn wij niet naar behoren geinformeerd. De bekers zijn niet vaatwasserbestendig en dit wordt nertgens vermeld. de klantenservice kaatst de bal en legt de fout bij ons.

Antwort von De Schenker Relatiegeschenken
Doppers zien er kwalitatief uit en mooi…
Doppers zien er kwalitatief uit en mooi gedrukt :)
Goede klantenservice en prima producten
Goede lijn van Communicatie met het bedrijf. Snel besteld en goede producten geleverd.
Ontzettend tevreden
Ontzettend tevreden! Het contact was prettig en zeer snel. Per mail en telefonisch reageerde Daniëlle goed. Het product was naar verwachting en is op de gewenste dag geleverd (ondanks dat onze aanvraag vrij laat was). Wij zijn heel tevreden!
Slechte service
Slechte service, geen reactie op e-mails, maken beloftes niet waar. Al met al, niet tevreden!

Antwort von De Schenker Relatiegeschenken
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.