DentalQ - Clinica Stomatologica Bewertungen 1

3.7

1. Klinik für Zahnmedizin

DentalQ este o clinică stomatologică situată în București, dedicată oferirii serviciilor de cea mai înaltă calitate într-un mediu care pune accent pe confortul și satisfacția pacienților. Cu o echipă medicală remarcabilă formată din stomatologi specializați și tehnicieni dentari instruiți în ultimele tehnologii și proceduri, DentalQ își propune să redefinească experiența stomatologică. Misiunea DentalQ este să transforme călătoria pacienților către un zâmbet frumos și sănătos într-o experiență plină de încredere. Prin respectarea timpului prețios al pacienților, oferirea unui mediu reconfortant și asigurarea unei atenții personalizate, clinica se angajează să depășească așteptările prin responsabilitate, profesionalism și empatie. Stomatologia revoluționară este fundamentul practicii la DentalQ, unde excelența este căutată în fiecare aspect. Prin ascultarea atentă a feedback-ului pacienților, clinica a stabilit standarde ridicate, combinând tehnologie de ultimă generație cu o îngrijire excepțională pentru a crea o experiență relaxantă și plăcută în cabinetul stomatologic. Cu o echipă de 12 medici dedicați și specializați în toate domeniile stomatologiei, DentalQ oferă soluții personalizate pentru orice problemă dentară. Cele 5 cabinete spațioase, dotate ultramodern, reprezintă un mediu propice pentru experiențe confortabile și de încredere. Cu ajutorul a 2 aparate de radiologie Planmeca, toate investigațiile necesare pentru planul de tratament sunt realizate în aceeași locație, oferind pacienților acces la tehnologii de vârf în diagnosticare. DentalQ se remarcă și prin adoptarea tehnologiilor digitale de ultimă generație, contribuind la îmbunătățirea preciziei, eficacității și confortului procedurilor stomatologice. Cu peste 12 ani de experiență în domeniul medicinei dentare, clinica se angajează să ofere tratamente de înaltă calitate, aducând sub același acoperiș o gamă completă de servicii stomatologice. DentalQ oferă o experiență stomatologică inovatoare și prietenoasă, unde fiecare zâmbet este tratat cu cea mai mare atenție și dedicare.

3.7

Akzeptabel

1 Bewertung

Medici de excepție

Medici de excepție, servicii ireproșabile și un cabinet ultra-modern, de o curățenie exemplară!

Sunt pacienta doamnelor dr. Alexandra Grosu și Gianina Necula de aproape 3 ani, timp în care mi-au schimbat radical atât zâmbetul, cât și perspectiva asupra tratamentelor stomatologice.

Concret, sunt acei medici pentru care “se poate”: zâmbet sănătos și armonios, realizat prin aparat dentar fix la un adult cu coroane dentare, planuri de tratament concrete, realiste și îndeplinite, recomandări personalizate, informații detaliate și obiective, bazate pe cele mai noi studii de specialitate la nivel internațional și nu în ultimul rând, gestionarea anxietății legate de proceduri stomatologice.

Mulțumesc!

5. Juli 2024