Unternehmen hat geantwortet
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hillerød. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Slotsarkaderne 300, Opgang A, 3400, Hillerød, Nordsjælland, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
God information og følte mig tryg ved behandlingen
Tryg og rolig oplevelse hos tandlæge Erblina
I have visited clinic in Hillerød. I always have more than pleasant experience with my dentist Ahmad Quadri, he explains everything to me before he starts and during the procedure. All the staff in Hillerød are helpful, kind and always willing to go extra mile to help.

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
Ventetid meget lille, kom hurtig ind. Fik besked om behandling og resultatet. Aftalt tid til næste tilsyn.

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
Nino er den rareste mest blide og behagelige tandlæge jeg nogensinde har sat mine ben hos. Og jeg har ellers en hel del erfaring med forskellige tandlæger og som tidligere hjemløs har jeg os været forbi socialtandplejen. Men intet sted har jeg gået hvor de har givet sig så god tid til behandlingerne og jeg har heller ikk før oplevet nogen der er så god til at bedøve så man er smertefri. Jeg kan kun sige jeg har været mere end tilfreds og jeg er altså i gang med en behandling til 60000 med en del protese og en masse fyldninger samt nogen tandudtrækninger.

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
Tændernes tilstand er vigtig for helbredet. Derfor er en dygtig tandlæge vigtig. Min gamle sluttede, så jeg måtte have en ny. Det blev Ahmad. Jeg blev mødt af en åben og imødekommende person. Han arbejdede sikkert og omsorgsfuldt, og jeg følte snart, jeg var i trygge hænder. Det slog mig, hvor meget faget havde udviklet sig, efter jeg for 80 år siden første gang sad i en tandlægestol. Der skal nok blive taget vare på mine gamle bisser. Den samme gode stemning prægede det øvrige personale. Jeg følte mig afslappet og velkommen.

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
Virkelig rolig og dygtig tandlæge (Nino Ulrik) Klinkken har en god atmosfære.

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
Jeg fik en god service og en kompetent behandling til aftalt pris! 😃

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
Lider frygteligt af tandlægeskræk, men den måde min tandlæge (Martin) har modtaget og indtil videre har behandlet mig på gør, at jeg er tryg når jeg skal til tandlægen.
Jeg kan på det varmeste anbefale dem, da alle er utrolig behagelige og servicemindede

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
Tandlægen var sød og imødekommende :-) Hun vidste jeg ikke er god til at komme til tandlægen pga dårlige erfaringer. Det var en god oplevelse 🙏

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
God behandling, service og rare mennesker.

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
En skøn klinik med dygtige medarbejdere og i særdeles behagelige som jeg glæder mig til at se i december igen

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
Jeg har været i Dentalklinikken i Hillerød siden jeg var 18 år og har derfor været hos samme tandlæge i nu 25 år. Jeg har altid været glad for den høje faglighed, professionalisme og venlighed, der præger klinikken. Jeg bliver altid taget godt imod, får hjælp med mine henvendelser og bliver set som et helt menneske.

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
Altid søde og positive,har du tandlæge skræk,kan jeg varmt anbefale stedet,de ligger i Slotsakaden,der er elevator 👍

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
Stor tryghed fordi jeg mærker professionalismen kombineret med venlighed.

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
Hurtig tid til akut problematik.
Jeg følte mig godt taget imod både i telefonen af sekretær, samt af personalet i klinikken.
Meget kompetent og forklarende tandlæge, med god tålmodighed- og selvom røntgenudstyret drillede blev der fundet løsning på det hele.
Kan kun anbefales

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
En god positiv oplevelse og mulighed for hurtigt at få en tid samme dag. Betyder meget når uheldet er ude. Tak for hjælpen!

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.