Dentalklinikken - Hillerød Bewertungen 32

4. Implantologe
  5. Zahnärztlicher Notdienst
  6. Zahnaufhellung

Vom Unternehmen geschrieben

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hillerød. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Slotsarkaderne 300, Opgang A, 3400, Hillerød, Nordsjælland, Dänemark

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have visited clinic in Hillerød

I have visited clinic in Hillerød. I always have more than pleasant experience with my dentist Ahmad Quadri, he explains everything to me before he starts and during the procedure. All the staff in Hillerød are helpful, kind and always willing to go extra mile to help.

3. Juni 2026

Dear Lea,

Thank you for your kind review. We are delighted to hear that you consistently have such positive experiences with Ahmad and our team in Hillerød. It is great to know that you feel well informed throughout your treatments and that our staff's helpful and caring approach has made a difference.

Thank you for your trust and your kind words.

Kind regards

Ventetid meget lille

Ventetid meget lille, kom hurtig ind. Fik besked om behandling og resultatet. Aftalt tid til næste tilsyn.

2. Juni 2026

Kære Krystyna

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du kom hurtigt til, fik en grundig forklaring på behandlingen og resultatet, samt at næste besøg allerede er planlagt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nino er den rareste mest blide og…

Nino er den rareste mest blide og behagelige tandlæge jeg nogensinde har sat mine ben hos. Og jeg har ellers en hel del erfaring med forskellige tandlæger og som tidligere hjemløs har jeg os været forbi socialtandplejen. Men intet sted har jeg gået hvor de har givet sig så god tid til behandlingerne og jeg har heller ikk før oplevet nogen der er så god til at bedøve så man er smertefri. Jeg kan kun sige jeg har været mere end tilfreds og jeg er altså i gang med en behandling til 60000 med en del protese og en masse fyldninger samt nogen tandudtrækninger.

28. Mai 2026

Kære Nikolaj

Tak for din meget flotte og personlige anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet hos Nino. Vi er glade for, at du oplever både den tid, omsorg og faglighed, der bliver lagt i dit behandlingsforløb, og at behandlingerne har været så smertefrie som muligt.

Tak for din tillid gennem et omfattende behandlingsforløb og for dine pæne ord om Nino.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tændernes tilstand er vigtig.

Tændernes tilstand er vigtig for helbredet. Derfor er en dygtig tandlæge vigtig. Min gamle sluttede, så jeg måtte have en ny. Det blev Ahmad. Jeg blev mødt af en åben og imødekommende person. Han arbejdede sikkert og omsorgsfuldt, og jeg følte snart, jeg var i trygge hænder. Det slog mig, hvor meget faget havde udviklet sig, efter jeg for 80 år siden første gang sad i en tandlægestol. Der skal nok blive taget vare på mine gamle bisser. Den samme gode stemning prægede det øvrige personale. Jeg følte mig afslappet og velkommen.

Kære Leif

Tak for din meget flotte og personlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt taget imod hos Ahmad, og at både behandlingen og stemningen på klinikken gav dig en god oplevelse. Vi sætter stor pris på dine pæne ord og din tillid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig rolig og dygtig tandlæge (Nino…

Virkelig rolig og dygtig tandlæge (Nino Ulrik) Klinkken har en god atmosfære.

21. Mai 2026

Antwort von Dentalklinikken - Hillerød

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede Nino som både rolig og dygtig, og at du følte en god atmosfære på klinikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en god service og en kompetent…

Jeg fik en god service og en kompetent behandling til aftalt pris! 😃

20. Mai 2026

Kære Jan

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både god service og en kompetent behandling til den aftalte pris 😃

Lider frygteligt af tandlægeskræk

Lider frygteligt af tandlægeskræk, men den måde min tandlæge (Martin) har modtaget og indtil videre har behandlet mig på gør, at jeg er tryg når jeg skal til tandlægen.
Jeg kan på det varmeste anbefale dem, da alle er utrolig behagelige og servicemindede

20. Mai 2026

Kære Lise

Tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at Martin har været med til at skabe tryghed for dig, selv med tandlægeskræk. Vi er også glade for, at du oplever hele teamet som behagelige og servicemindede. Tak for din anbefaling 🙂

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tandlægen var sød og imødekommende :-)…

Tandlægen var sød og imødekommende :-) Hun vidste jeg ikke er god til at komme til tandlægen pga dårlige erfaringer. Det var en god oplevelse 🙏

18. Mai 2026

Kære Helene

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du følte dig mødt med forståelse og fik en god oplevelse hos os, særligt når tidligere erfaringer har gjort tandlægebesøg svære 🙏

God behandling

God behandling, service og rare mennesker.

19. Mai 2026

Kære Preben

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både god behandling, god service og rare mennesker hos os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En skøn klinik med dygtige medarbejdere…

En skøn klinik med dygtige medarbejdere og i særdeles behagelige som jeg glæder mig til at se i december igen

19. Mai 2026

Kære Gunnar

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplever klinikken og medarbejderne så positivt. Vi glæder os til at se dig igen i december 😊

18. Mai 2026

Kære Leif

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Dentalklinikken i Hillerød

Jeg har været i Dentalklinikken i Hillerød siden jeg var 18 år og har derfor været hos samme tandlæge i nu 25 år. Jeg har altid været glad for den høje faglighed, professionalisme og venlighed, der præger klinikken. Jeg bliver altid taget godt imod, får hjælp med mine henvendelser og bliver set som et helt menneske.

Kære Søren

Tak for din flotte anmeldelse og for din mangeårige tillid til klinikken. Det betyder meget for os at høre, at du gennem årene har oplevet både høj faglighed, professionalisme og en personlig tilgang hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid søde og positive,har du tandlæge…

Altid søde og positive,har du tandlæge skræk,kan jeg varmt anbefale stedet,de ligger i Slotsakaden,der er elevator 👍

Kære Yvonne

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du oplever os som søde og imødekommende, og at du føler dig tryg hos os, også med tandlægeskræk. Tak for din anbefaling 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryghed, professionalisme og venlighed.

Stor tryghed fordi jeg mærker professionalismen kombineret med venlighed.

12. Mai 2026

Kære Lars Aksel

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig tryg hos os og oplever både professionalisme og venlighed i mødet med vores personale.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig tid til akut problematik.

Hurtig tid til akut problematik.
Jeg følte mig godt taget imod både i telefonen af sekretær, samt af personalet i klinikken.
Meget kompetent og forklarende tandlæge, med god tålmodighed- og selvom røntgenudstyret drillede blev der fundet løsning på det hele.
Kan kun anbefales

12. November 2025

Kære Janni

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede et godt og omsorgsfuldt forløb hele vejen fra telefonkontakt til behandling på klinikken. Det er især dejligt at høre, at tandlægen gav tydelige forklaringer og fandt en løsning, selvom udstyret drillede. Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En god positiv oplevelse og mulighed

En god positiv oplevelse og mulighed for hurtigt at få en tid samme dag. Betyder meget når uheldet er ude. Tak for hjælpen!

5. November 2025

Kære Kate

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du hurtigt kunne få en tid samme dag, og at vi kunne hjælpe dig, da uheldet var ude.

Dentalklinikken Hillerød

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr