Nanna er rigtig imødekommende. Selve behandlingen var behagelig og hun kom med gode råd til tandbørstning. Har sikret mig en ny tid hos Nanna😊. Flot ny klinik og venligt personale i receptionen🤗.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bedste behandling jeg nogensinde har oplevet hos en tandlæge! Smertefrit, på trods af at jeg fik fjernet en visdomstand, og fair pris! Blev mødt med smil, varme og professionelisme så var helt tr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hedehusene Virkelig god klink med de dygtigste og sødeste ansatte fair priser og har man lidt tandlægeskræk er man kommet til det rette sted alt foregår roligt og tingene bliver lavet korrekt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos DentalKlinik. Klinikken er flot, rolig og meget professionel, og man føler sig tryg fra første øjeblik. En særlig stor ros til Nadia, som er utrolig sød... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hedehusene. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Hovedgaden 490, 2640, Hedehusene, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Super flinke og fortalte om hvad det skulle ske og hvad de kunne gøre for mig. Gav mig gode råd

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
Venligt og profesionelle tandlæger og assistenter.
Kan varmt anbefales.

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
Jeg takker for god behandling, meget proffesionelt, søde mennesker. Super glad for min nye tandlæge

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
Har kommet i klinikken gennem mange år nu. Altid god service og dygtige medarbejder

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
Bedste behandling jeg nogensinde har oplevet hos en tandlæge!
Smertefrit, på trods af at jeg fik fjernet en visdomstand, og fair pris!
Blev mødt med smil, varme og professionelisme så var helt tryg.
Kan varmt anbefales!

Lars

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
Personalet er super søde og altid smilende. Jeg HADER at gå til tandlæge, men hos Dentalklinikken i Hedehusene synes jeg de gør alt for at det bliver en god oplevelse.

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
De er fantastiske, og virklig søde...

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
God stemning fra man træder ind af døren og til man går ud igen.
Behandling i top.
Derfor kommer jeg ltid igen

Hedehusene
Virkelig god klink med de dygtigste og sødeste ansatte fair priser og har man lidt tandlægeskræk er man kommet til det rette sted alt foregår roligt og tingene bliver lavet korrekt og smertefrit
Muhammed er og bliver så min faste tandlæge …
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
rodbehandlinger og kroner er han vanvittigt dygtig til at lave smertefrit
Kh pernille .

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
Det er en super oplevelse at komme i Dentalklinikken
Mega Mega Dygtige tandlæger og super søde
Er så super tilfreds med at være kunde
Kan kun anbefale klinikken

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
Kom til aftalt tid og fik ordnet det nødvendige. Er der andet kunne jeg aftale det for ny tid. Synes det blev klaret på en halv time som aftalt.

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
En særlig stor ros til Nadia, som er utrolig sød, imødekommende og dygtig til sit arbejde. Hun forklarer alt på en rolig og forståelig måde og sørger virkelig for, at man føler sig godt behandlet og i trygge hænder.
Jeg kan varmt anbefale DentalKlinik til alle, der ønsker professionel behandling og fantastisk service.
Ufuk Polat

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
Fremragende service. Søde og venlige medarbejdere. Kører gerne fra Nykøbing Sjælland for at blive modtaget i Dental klinikken Hedehusene. Kan kun anbefales.

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
Er lige nået hjem efter at f på et krone på tand og det virker som om det nok skal blive rigtig godt 👍🤗

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
Det er altid en super professionel og behagelig behandling man får hos alt personalet og Mohamad er så vanvittig dygtig og jeg gik der fra med et kæmpe smil og dette er sagt med en med mega tandlægeskræk

God og omhyggelig tandrensning 😁

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
Kom til tandrensning hos Tina og til tiden - Tina var meget grundig og var rigtig god til sit arbejde 👍😁

Antwort von Dentalklinikken - Hedehusene
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.