Dentalklinikken - Ballerup Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Hold-An Vej 70, 2750 Ballerup, Storkøbenhavn, DK

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse ifm alm tandeftersyn. Først fik jeg en meget grundig tandrensning af klinikassistent Halime. Dernæst kom tandlæge Sara til, tjekkede røntgenbilleder og tænder. Afsl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været patient på klinikken i flere år og har altid været meget tilfreds med både behandlingen og servicen. Alle er venlige og imødekommende, og jeg har altid haft en rigtig god oplevelse. En s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At gå til tandlægen, handler for mig om tillid og om at blive taget alvorlig, når jeg giver udtryk for smerter forud for behandling og vi får en snak om det, eller når jeg sidder i stolen og bliver sm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk! Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega. Havde fået voldsom tandpine, om aftenen, dagen før og da jeg ringede om morgenen, kunne jeg komme til allerede kl.12. Min... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zahnarzt
  2. Kosmetische Zahnmedizin
  3. Klinik für Zahnmedizin
  4. Implantologe
  5. Zahnärztlicher Notdienst
  6. Zahnaufhellung

Vom Unternehmen geschrieben

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

930 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit første besøg,kom ind til tiden min…

Mit første besøg,kom ind til tiden min tandlæge var omhyggelig og meget sød. En flot klinik sød reseptionist byder en velkommen.

22. Mai 2026

Kære Benny

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du fik en god første oplevelse hos os, og at du følte dig godt taget imod af både receptionen og tandlægen.

Tandlæge Seyfi

Tandlæge Seyfi er absolut min foretrukne tandlæge. Han er dygtig til sit arbejde og god til at skabe tillid. Top point herfra!

22. Mai 2026

Kære Emre

Tak for din flotte anmeldelse. Det er godt at høre, at du føler dig tryg hos Seyfi og værdsætter både hans faglighed og måde at møde patienterne på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mødte smilende personale i…

Mødte smilende personale i venteværelset og klinikchef Seyfi som var lydhør, grundig og tillidsfuld. Jeg følte mig tryg og accepterede derfor et længerevarende forløb. Nu glæder jeg mig til et nyt smil 😃

Kære Maibritt

Tak for din flotte anmeldelse. Det er godt at høre, at du følte dig tryg og godt taget imod af både personalet og Seyfi. Vi glæder os også til at følge dig videre i dit behandlingsforløb og frem mod dit nye smil 😃

Sødt og omsorgsfuldt personale

Sødt og omsorgsfuldt personale. Yder en rigtig god behandling og gode til at forklare behandling mm

Kære Mette

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede personalet som søde og omsorgsfulde, og at du følte dig godt informeret under behandlingen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale dem de respektere folk…

Kan kun anbefale dem de respektere folk og er der noget efter de har lavet ens tand kommer man bare op forbi samme dag kigger de på tingene med det samme

Kære Martin

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplever os som respektfulde og hjælpsomme, og at du føler dig godt taget hånd om, også hvis der opstår noget efter behandlingen. Tak for din anbefaling.

De sødeste behandlere

De sødeste behandlere, mine varmeste anbefalinger.

19. Mai 2026

Kære Lene

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse hos vores behandlere. Tak for dine varme anbefalinger 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god og tryg oplevelse. God service og rimeligt prisniveau.

Man bliver altid godt modtaget og min tandlæge Elmedina samt de forskellige klinikassistenter, der hjælper hende, gør det altid til en tryg oplevelse, og selvom jeg skulle have lavet noget lidt større denne gang, så var der plads til både smil og grin undervejs. Det er jo sjældent billigt at gå til tandlæge, men Dentalklinikkens prisniveau er absolut rimeligt, når man sammenligner med andre.

Kære I.

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om både Elmedina og klinikassistenterne. Det er godt at høre, at du føler dig tryg hos os, også ved større behandlinger, og at stemningen undervejs har været god. Vi sætter også pris på dine bemærkninger om vores prisniveau.

Fik lavet en rodbehandling

Fik lavet en rodbehandling, det gik nemt og godt :)

Kære Kristine

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at din rodbehandling gik godt og blev en god oplevelse 🙂

En god oplevelse …

Selvfølgelig er det ikke det man ønsker mester komme til tandlægen
Men besøget hos Sara Fjellerup i Ballerup blev til et godt besøg.
Jeg giver Sara de bedste anbefalinger
Venlig rolig og yders professionel
Navnet på Saras hjælper kender jeg ikke, men hun gav en yderst perfekt
Tandrensning

Kære John

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om Sarah og klinikassistenten. Det er godt at høre, at besøget blev en god oplevelse, og at du følte dig mødt med både ro, professionalisme og god behandling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med behandlingen

Jeg er meget tilfreds med behandlingen. Tandlægen er (Seyfi Kurnaz) altid professionel, venlig og forklarede alt tydeligt. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Kan klart anbefales.

15. Mai 2026

Kære Nazmi

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du følte dig tryg gennem hele forløbet, og at du oplevede Seyfi som både professionel og venlig. Tak for din anbefaling 🙂

Bedste service

Bedste service

13. Mai 2026

Kære Caner

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 🙂

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og behagelig behandling Jeg fik en tidlig tid det var dejlig da…

Jeg fik en tidlig tid det var dejlig da jeg havde mange smerter . Meget venlig og hjælpsom personale der var meget beroligende og professionelle. Smertefri behandling og de sørger for jeg fik en hurtigt tid hos tandteknikeren .fik god information på skrift med hjem .

12. Mai 2026

Kære Jette

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du hurtigt kunne få en tid, og at du oplevede personalet som både hjælpsomme, beroligende og professionelle. Vi er også glade for, at behandlingen og den videre hjælp forløb godt.

Altid god betjening og gode forklaringer

Altid god betjening og gode forklaringer

11. Mai 2026

Kære John

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplever både god betjening og grundige forklaringer hos os.

Dygtige

Dygtige. Skarpe. Seriøse.

23. Januar 2026

Kære M

Tak for din anmeldelse og for de fine ord. Det er værdsat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryg og rigtig god behandling- og bedst…

Tryg og rigtig god behandling- og bedst af alt helt uden nogen form for smerte, fordi tandlægen forstår at lægge en bedøvelse. Kommer helt sikkert igen.

6. Februar 2026

Kære T. R. Rasmussen

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en tryg behandling og var smertefri undervejs. Det er vigtigt for os, at bedøvelsen fungerer som den skal, så behandlingen føles rolig og behagelig.

Tom er rigtig god

Tom er rigtig god
Jeg har været klient hos ham i 40 år

Altid super

Hilsen Peter Poulsson

5. Februar 2026

Kære Peter

Tak for din anmeldelse og for den mangeårige tillid. Det er værdifuldt for os at høre, at du fortsat er tilfreds med behandlingen hos Tom.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en ny medarbejder jeg var inde…

Det var en ny medarbejder jeg var inde hos. Hun var sød og rigtig god til at berolige mig. Super oplevelse

4. Februar 2026

Kære Tina

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse, og at den nye medarbejder formåede at skabe ro og tryghed for dig.

Dygtige

De er søde, effektive og meget dygtige

3. Februar 2026

Kære Carsten

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både effektivitet, venlighed og faglig dygtighed hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtig tandlæge og venlige personale.

30. Januar 2026

Kære Deniz

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både faglig dygtighed og venligt personale hos os.

Altid i trygge hænder

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Tandlæge Seyfi. Han er sød, rolig og meget rar, og jeg føler mig altid tryg i hans hænder. Jeg kom med en knækket tand, som han fik lavet virkelig flot og resultatet blev bedre end jeg havde håbet på.
Jeg har gået hos ham i flere år og har fuld tillid til ham. Kan varmt anbefales

7. Januar 2026

Kære Nabila

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig positivt at høre, at du igen følte dig tryg hos Seyfi, og at resultatet med den knækkede tand levede op til dine forventninger. Tillid over flere år betyder meget for os, og vi sætter pris på din anbefaling.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr