Den rigtige Jordemoder Bewertungen 155

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor anbefaling herfra! Saras amme-programmer hos DeveloBaby er virkelig brugbare. I graviditeten så jeg ammeprogrammet, og det har jeg også brugt flere gange til at “slå op i” i løbet af den første... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for hjælpen endnu en gang, Sara. Vi har følt os trygge og er blevet set og hørt begge gange vi har været hos dig, med to af vores drenge. Så tusinde tak for din kompetente og omsorgsfulde måde at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Magisk med den nye tilføjede video, hvor foldegrebet vises på et rigtigt bryst. Havde ammekurset i forvejen og har lige nu prøvet foldegrebet for første gang med min nyfødte. Bøvlede med at det gjord... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sara kom hjem til os da min datter var 7 dage gammel. Amning var smertefuld og jeg havde sår. Efter kort tid i Saras hænder fik vi justeret teknik, og amning har derefter kørt problemfrit og nemt! Den... Mehr ansehen

1. Hebamme

Vom Unternehmen geschrieben

Smertefri amning har været min mærkesag igennem de sidste mange år, jeg arbejder med online kurser i amning, hjemmebesøg eller facetime korrigering af amningen. Jeg brænder for at hjælpe jeres lille famile godt og trygt på vej. Det er svært at google sig til tryghed. Den rigtige Jordemoder følger dig igennem graviditet, fødsel og amning. Jeg tilbyder online kurser om amning, fødselsforberedelse og kejsersnit. Jeg kommer også gerne på ammebesøg i hjemmet, så du kan sidde trygt i egne omgivelser. Vær velforberedt sammen med din partner, og få den rigtige mavefornemmelse med Den rigtige Jordemoder

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Meget anbefalelsesværdigt ammekursus

Meget anbefalelsesværdigt ammekursus! Jeg var på Sara’s online ammekursus start maj, op til at jeg skulle føde min første søn. Jeg havde fulgt hende længe via Instagram, hvor hun i forvejen deler rigtig mange gode råd. Jeg havde derfor set meget frem til dette, da mange i forvejen anbefaler hende. Jeg blev slet ikke skuffet, hold da op hvor har hun bare styr på sine ting. Sara leverede et super fagligt, og rigtig hyggeligt online ammekursus, som man kan få lov at se & gense via en privat Facebook side (hvis man har behov for at se igen) Sara kom ind over rigtig mange emner & det var muligt at stille spørgsmål undervejs. Jeg endte også med at købe nogle af hendes produkter efter kursus, for eks en vacuum pumpe, som jeg er virkelig glad for. Jeg anbefaler dette kursus til alle, som føler det relevant! Jeg følte mig så godt klædt på efter kurset 😃
Så igen, tak for et super kursus! 😃

2. Mai 2023

Antwort von Den rigtige Jordemoder

Hej Nickie - 1000 tak for dine søde ord. Super dejligt at høre at du har kunne bruge det hele. Og kæmpe tillykke med din søn. Dejligt du følger med og kæmpe tak fordi du anbefaler.
Kærligst Jordemoder Sara

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Overså stramt tungebånd

Vi havde besøg af Sara, da amningen gik helt skævt. Vi fik hjælp til forskellige ammestillinger, hvilket vi er rigtig glade for, men hun overså/afviste, at baby havde stramt tungebånd, og hun mente, at kliklydene kun skyldtes dårlig teknik. Vi fik det kort tid efter vurderet og klippet hos en ekspert, som ikke var i tvivl, og ammeproblemer stoppede med det samme.

21. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Webshop med udstyr der virker!!

Simpelthen en god og overskuelig webshop med udstyr der er afprøvet og som virker!!

25. März 2023

Antwort von Den rigtige Jordemoder

Skøn kommentar, 1000 tak. Det er præcis vores ide - KUN at forhandle det, som vi ved der virker :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde meldt mig til et online ammekursus

Havde meldt mig til et online ammekursus. Jeg synes prisen var så billig at det ville være tosset ikke og benytte sig af det og lillebror har haft problemer med klik lyde og lidt en hiven efter vejret når mælken løber til. Efter kursus satte jeg, mig til rette, klemte brystet rigtigt og lagde ham til i tvillingestillingen.

Ingen kliklyde, hiven efter vejret eller en stor oppustet maven bagefter 👌🏻
Kæmpe anbefaling her fra ⭐️

5. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mange gode tips og triks

Super mange gode tips og triks! Tag kurset inden fødslen vil jeg anbefale, så du kan komme godt fra start med din baby. Jeg sad med en to dage gammel baby til kurset, allerede med små sår på brysterne. Efter en uges træning med den lille fyr har jeg ingen sår og en helt smertefri amning 👌🏻🎉

8. März 2023

Antwort von Den rigtige Jordemoder

Tusind tak for en skøn skøn anmeldelse :) Dejligt at høre at du havde god gavn af ammekurset :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lad os fejre jeres fantastiske…

Lad os fejre jeres fantastiske ammekursus! Min baby bliver 7 måneder! Jeg har derfor ammet fisen i 7 måneder UDEN brystbetændelse, UDEN sår eller rifter på brystvorterne, UDEN at brystvorterne ser deforme ud og UDEN at fisen har slugt for meget luft og haft problemer med maven! Det er da værd at fejre! Wu huuuuuuu 🎉😍 Fredagsfææææst!!! 💪🏽❤️ Tak for at videregive fantastisk og brugbar viden!

6. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bare jeg havde kendt til kurserne ved nr. 1!

Jeg har både deltaget i et online fødselsforberedelses- og ammekursus. Begge dele var virkelig gode og klædte os begge rigtig godt på ift. både fødsel og den efterfølgende amning.
Vha. ammekurset var jeg i stand til at malke råmælk ud inden fødslen, som lillepigen kunne få i de første døgn.
Vi har ikke været nødt til at supplere med MME pga. de geniale vakuum-pumper, der løbende sikrer mælk i fryseren/køleskabet.
Så tak, tak, TAK for nogle gode kurser!!!
Jeg ville ønske, at jeg havde kendt til dine kurser allerede da vi fik nr. 1 - men det viser også en rigtig fin pointe omk. amning: selv hvis det kokser første gang, så kan det sagtens lykkes næste gang!

4. Januar 2023

Kompetent vejledning

Virkelig godt ammekursus og efterfølgende hurtig levering af bestilte varer.

2. Februar 2023

Tusind tak fordi du brugte tid på at anmelde :) Hilsen Sara

Yderst god service

Yderst god service, hurtig service og hurtig levering 👍🏼
Pakken var lige som den skulle være

24. Januar 2023

Antwort von Den rigtige Jordemoder

1000 Tak Maria, fordi du gav dig tid til at skrive disse skønne ord om og til os :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr