Den Ouden Steegh Bewertungen 240

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er was een warm welkom van Ditske, we konden alvast rondkijken in de ruimtes terwijl zij zorgde voor een kop thee. De online uitgezochte Meidenkast was precies zoals beschreven. Door Peter een ruime... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds kort zijn wij eigenaar van een appartement dat gebouwd is in een voormalige Rijkskweekschool uit ca 1920. Graag wilden wij een antiek kast van groot formaat en vooral hoog om een mooie vulling... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het kopen van de kast was een heel fijne ervaring. Het contact leggen ging makkelijk en de reactie was snel. Op de website wordt gesproken over enthousiasme en toewijding en daar is niets teveel over... Mehr ansehen

1. Geschäft für antike Möbel
  2. Antiquitätengeschäft
  3. Kunst & Antiquitäten

Vom Unternehmen geschrieben

In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u antieke meubels. U vindt hier onder andere kasten, secretaires, eethoeken, bureaus, bedden en stoelen. Alle meubels zijn kundig gerestaureerd en bezorgen we binnen twee weken.

4.9

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de aankoop en levering

Wij hebben in onze woonkamer de kozijnen en houten vloer vervangen en de muren en het plafond opnieuw laten stucen. Ook de meubels waren aan vervanging toe, een combinatie van modern en antiek werd uiteindelijk de wens.
De plek in de woonkamer voor een antieke kast hadden we snel bepaald, maar waar ga je die kopen?
Op internet hebben we een aantal websites bekeken, terwijl we toch al snel op de website van Den Ouden Steegh kwamen. Op die website zagen kasten die wij mooi vonden, maar ook de beschrijvingen en werkwijze spraken ons aan.
Een afspraak was snel gemaakt en ook de koop van onze kast ging vlot. Ditske is een deskundige en hartelijke vrouw, het contact is zeer prettig.
En toen werd het wachten, de kast kon snel worden geleverd, maar de andere leveranciers hadden het heel druk en de levertijden waren lang.
Nadat het parket was gelegd is de kast snel geleverd en geplaatst. Ook weer zeer prettig gegaan.
Diezelfde middag hebben wij de kast verplaats naar een andere plek in de woonkamer, ja zo gaat dat.
De kast staat daar prachtig en we krijgen leuke reacties, ook hebben we enkele foto's naar Ditske gestuurd.

27. November 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Dank voor je prachtige review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn al 3 keer fantastisch geslaagd…

We zijn al 3 keer fantastisch geslaagd met de koop van een kast. Ditske is hartelijk, gezellig en een uitstekende vakvrouw die weet waar ze voor staat en dat is kwaliteit.
Bij Ditske kan je voordat je tot koop overgaat, eerst bekijken hoe het meubelstuk staat. Kortom, bij Den Oudensteegh ben je op het juiste adres voor een mooi meubelstuk.

9. November 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en heel leuk dat jullie er weer waren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superblij met m'n Louis XIV stoel!

Prima service en prima product.
Ik had een prachtige Louis XIV stoel gekocht, die in het echt nog mooier was dan op de foto.
De eigenaresse kwam 'm persoonlijk brengen.
Helemaal top.
Ik ben er superblij mee!
Aan alles merkte ik dat deze vrouw hart heeft voor haar zaak en voor de spullen die ze verkoopt.

6. November 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Dank je Marjan voor de mooie review en het leuke gesprek!

Prachtig bed

Een prachtig bed gevonden voor mijn dochter. Na bestelling een afspraak ingepland. Het bed is netjes bezorgd en ook in elkaar gezet. Heel goede service en communicatie.
Het bed is een groot succes!

3. November 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Wat leuk om te horen, dank!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fraai, duurzaam en betaalbaar!

Waar vind je nou een fraaie antieke kast die niet nep is, niet truttig is en die technisch in goede staat verkeert?
Nou, bij Den Ouden Steegh was het meteen raak!

In een no-nonsense omgeving ontving Ditske ons en had alle tijd om ons rond te leiden. De kast waar we al best lang naar op zoek waren stond er gewoon tussen en staat nu al een tijdje in onze eetkamer.

In onderdelen bezorgd (want echt héél erg zwaar) en vakkundig opgebouwd door Ditske en haar medewerker. Top!

Het blijkt dat zo’n antieke kast elke moderne Ikea-achtige kast het nakijken geeft als het aankomt op montagegemak en duurzaamheid. Het moet zeker al in 5 of 6 huishoudens vóór ons hebben gestaan, en gaat bij ons vast en zeker ook weer lang mee!

We zijn blij met onze kast, die zichtbaar met liefde is uitgezocht, verkocht en geleverd door Ditske en dat alles voor een redelijke prijs.

Nadeel van zo’n antiek meubelstuk is dat je er heel lang mee doet en we dus niet snel voor een vervanger terug hoeven. Voor een kast op een andere plek ik huis komen we zeker wel weer terug!

Seren & Remko
Wageningen

16. Oktober 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Dank jullie wel Seren en Remko voor de prachtige review. Het kabinet staat ook echt prachtig in jullie huis.

Prachtige kast

Prachtige kast! Persoonlijk thuis gebracht. Echt heel blij mee!

7. Oktober 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het kopen van een antieke kast.

Het kopen v een antieke kast was voor ons een unieke ervaring. Na eerst bij reguliere meubelzaken op internet te hebben gekeken. Starten we op marktplaats en snel na die ondoorzichtige markt kwamen we bij de Oude Steegh. Zij had precies de soort kast waar we naar op zoek waren en met mooie duidelijke foto's. Een bezoek afspreken was zo gebeurd en we hebben genoten van de ontvangst op de al genoemde in bezit zijnde boerderij van Ditske heel vriendelijke ontvangst en duidelijk zaken gedaan. Zeer aan te raden.

24. September 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review :-)

Aandacht voor je wensen

Super mooie kasten en er wordt echt met je meegedacht in het vinden van de juiste oplossing en wat mooi bij elkaar staat. Levering in overleg, ook als je verbouwing wat langer duurt als verwacht.

Service en gastvrijheid zoals je niet veel meer ziet!

21. September 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Het was ook heel leuk om mee te denken. Graag gedaan :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en vriendelijke service!

Super service. Op zondagavond de kast besteld en woensdagochtend stond hij in elkaar gezet bij ons in de woonkamer. Top!

6. September 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en de gestuurde foto!

Zeer tevreden

Snelle levering, goede communicatie over de levering en kastje komt heel goed overeen met de fotos. En in zeer goede staat. Zeer blij mee!

5. September 2021

Hallo Inger,
Dank voor de mooie review en wat leuk dat onze kast in jullie mooie huis mag staan.

Heel erg tevreden!

Heel erg tevreden!! Mooie meubels en veel vriendelijkheid en enthousiasme!

30. August 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en jullie heel veel plezier van de kast en de tafel.

Precies goed

In mijn splinternieuwe, hypermoderne appartement zes hoog, in het hartje van Rotterdam staat sinds kort een antieke linnenkast.
Die kast staat daar precies op zijn plaats. Ditske heeft heel goed geadviseerd bij de aanschaf ervan en er voor gezorgd dat de kast ondanks zijn leeftijd, technisch heel goed in orde is. Zorgvuldig transport en bezorging waren het sluitstuk. En dat alles voor een zeer billijke prijs. Een aanrader

24. August 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Dank je Bram voor de mooie review!

Kast gekocht

Wij hebben heel goede ervaringen met Den Ouden Steegh. Bij aankomst bij de boerderijwinkel werden we hartelijk ontvangen door Ditske, de eigenaresse. We konden rustig rondkijken en daarna kregen we een heerlijk kopje koffie. Wij hebben een kast uitgezocht die door Ditske zelf bij ons thuis werd bezorgd. Dat kon binnen een week. De kast is nog even in de was gezet en een loszittend latje vastgezet. Den Ouden Steegh heeft bij ons een betrouwbare en vakkundige indruk achtergelaten en goede service verleend. Wij komen er graag nog een keer kijken want er is veel moois te koop.

23. Juli 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Dank je Wilma voor de mooie review. De plaats waar hij staat leek ook wel gemaakt voor de kast. Leuk!

Fantastisch contact!

Ik heb een zeer fijn contact gehad tot aan de levering van mijn kast. Het ophalen/wegbrengen naar het station was voor dochterlief en haar vriend geen moeite. Het was een fijne rit en daarom mijn speciale dank aan hun :). Ik ben erg blij met mijn biedermeier kast! Super bedank Ditske!

12. Juli 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review Joyce, ook namens Julia en Bryan.

Fantastisch

Een heel mooi assortiment van kasten en andere meubels in een mooie omgeving. De eigenaresse heeft veel passie voor haar vak een leverde en plaatste onze kast zelf. Hij is perfect in elkaar gezet en we zijn er heel erg blij mee. Mochten we nog een kast willen kopen dan zouden we zeker weer hier langsgaan.

27. Juni 2021

Antwort von Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr