DenHavn Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte tilbage i juni måndet 2024 og betalt med det samme. Har endnu ikke modtaget varen. Overhovedet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. Føler mig totalt røvrandt og snydt Sådan et fup fir... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte tilbage i oktober og betalt for varen. Har endnu ikke modtaget varen. Overhovedet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. Føler mig totalt snydt Sådan et fup firma 👎👎👎👎👎👎👎

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mascara: Det er KUN den grønne mascara med nærmest intet børste-hoved, man modtager (som de viser på armen i videoen) - man får IKKE den lyserøde med bredt børstehoved, som vises PÅ VIPPERNE... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som indledning, kan man godt sige, fantastik service. Jeg tog fejl og bestilt 2 i stedet for 1 og betalt prisen. Den ansvarlige person Lauela efter modtagelsen af mailen løste problemet så hurtigt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Geschenkeladen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er DenHavn. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til alle dine behov. Fra tøj og tilbehør til boligudstyr og elektronik - vi har noget for enhver smag. Vi værdsætter vores kunder og stræber efter at give den bedste shoppingoplevelse. Hvis du har spørgsmål, står vores venlige kundeservice klar til at hjælpe dig. Tak fordi du handler hos os!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer fra denne virksomhed

Hold jer fra denne virksomhed. Det kommer fra østen. Varen er ikke som de reklamerer med. Jeg bestilte noget til afvaskning af min brusekabine. Da det kom var bøtten halv fyldt. De svarer ikke på mail. Kan se på trustpilot, at en anden har oplevet det samme. Man tror det er fra Danmark. Men det kommer fra hongkong.

25. Dezember 2023

Hej Charlotte,

Vi sætter pris på din feedback og undskylder for den ulejlighed, du har haft. Vi er kede af at høre om problemet med produktet.

Vi vil gerne hjælpe dig yderligere og forstå dine bekymringer. Kontakt venligst vores kundesupport på kontakt@denhavn.com, så vi kan tage os af det med det samme.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestiller ved et dansk firma men varen…

Bestiller ved et dansk firma men varen kommer fra Hong Kong alligevel. Så lang leveringstid.
Heldigvis var den fin og ikke i stykker, nåede det også til jul.

Hej,

Tak for din feedback. Vi beklager den forlængede leveringstid, og vi sætter pris på din forståelse.

Vi er glade for at høre, at varen ankom i god stand og nåede frem i tide til jul.

Hvis du har yderligere bekymringer eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Holdt tidsfrist

Holdt tidsfrist, på afsendelse fra Kina

Hej Jens,

Tak, fordi du valgte vores tjenester.

Hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at sige det til os. Vi sætter pris på din feedback!

Alt gik godt

Alt gik godt.
Så er helt tilfreds.

Hej Susanne,

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse! Tak, fordi du valgte os, og hvis du nogensinde har spørgsmål eller feedback, er du velkommen til at kontakte os.

Vi sætter pris på din tilfredshed!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte spray til badeværelse fuger og…

Bestilte spray til badeværelse fuger og fik tilsendt en tom sprayflaske fra Kina hold jer langt væk fusk firma

Så får man besked om at kontakte kundeservice og så får man denne besked.
Tak, fordi du kontaktede os angående det problem, du oplevede med din seneste ordre. Vi beklager den ulejlighed, som problemet har medført.

Men du skal vide, at 14-dages bytte- og refunderingsvinduet for din ordre er overskredet, og derfor kan vi ikke længere erstatte varen eller refundere ordren.

Vi beklager, men vi kan ikke gøre undtagelser fra vores refunderings- og ombytningspolitik efter den angivne tidsramme.

Sincerely,
Faye

14. Dezember 2023

Hej Tina,

Vi beklager oprigtigt den ulejlighed, du har oplevet med din seneste ordre. Det er bestemt ikke det serviceniveau, vi tilstræber at levere. Vi sætter pris på, at du gør os opmærksomme på dette og vil gerne løse problemet hurtigt.

Kontakt venligst vores kundesupport på kontakt@denhavn.com med dine ordredetaljer, så sørger vi for en hurtig løsning.

Fusk

Fusk
Jeg bestilte 6 biler der skulle kunne vende i luften når de stødte på noget og det eneste der sker når de støder på noget er at de stopper 😡😡 øv øv
Køber aldrig noget fra dem igen 😡

19. Dezember 2023

FUP FIRMA !!

FUP FIRMA !!! Hvor jeg fortryder at jeg blev fanget af deres “ gode tilbud” i reklamerne. Kvaliteten af deres Kina-varer er dårlig og du kan ikke komme i kontakt med firmaet = ingen mulighed for at returnere og få pengene tilbage. Pas på

13. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr