Grundig og pålidelig
Den gyldne rengøring er grundig og pålidelig - huset er så rent som aldrig før, når Ewa har været her. Skønt med den dedikation vi oplever at Ewa har.

Antwort von Den Gyldne Rengøring
Vi tilbyder regelmæssig rengøring, hovedrengøring og flytterengøring – altid med fokus på kvalitet, fleksibilitet og kundetilfredshed. Vi hjælper private hjem med professionel rengøring, der er tilpasset dine behov og din hverdag. Vores mål er at gøre din hverdag nemmere og sikre et rent og behageligt hjem. Vi arbejder med faste medarbejdere, pålidelige løsninger og stor opmærksomhed på detaljerne.
Gammelgårds Alle 9, 2, 28, 2665, Vallensbæk Strand, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Super grundig rengøring.
Vi er meget tilfredse med den grundige rengøring hver anden uge.
Professionele og effektive.

Antwort von Den Gyldne Rengøring
Vi er ny kunde hos Ewa og vi er yderst tilfreds med hendes arbejde. Ewa er meget grundig og omhyggelig . Det er en stor fornøjelse at komme hjem , når Ewa har været der. Huset skinner og der er lige gjort lidt ekstra. Hun er detaljeorienteret. Hun er professionel, behagelig og serviceminded, - bedste rengøring vi har oplevet

Antwort von Den Gyldne Rengøring
Ewa’s rengøring er virkelig fantastisk! Vi har i rigtig mange år haft rengøringshjælp, men intet er i nærheden af at være lige så godt, professionelt og super flot som Den Gyldne Rengøring!
Ewa er kompromisløs, bruger den afsatte/betalte tid, når helt ud i kanterne, og har en ekstrem høj standard for rengøring. Det er en fryd at komme hjem, efter Ewa (og hendes hjælpere) har været på besøg.

Meget positiv oplevelse.
Kan helt klart anbefale
Den gyldne rengøring 100%
Glæder mig hvergang at komme hjem til et super rent hjem👌
Tak Ewa.
Hilsen Maja Friis

Antwort von Den Gyldne Rengøring
Vi er meget glade for Ewas rengøring! Hun er både sød og behagelig og helt utrolig grundig! Den almindelige rengøring klarer hun til perfektion, og ud over det gør hun lige det ekstra der betyder at hjemmet føles som nyt hver gang hun har været her! Vi kan klart anbefale Den Gyldne Rengøring; det er den bedste service vi har oplevet!

Antwort von Den Gyldne Rengøring
Vi er SÅ glade for Ewa og hun efterlader altid et flot resultat.
Meget grundig og dygtig og især vores brusekabine (fjernelse af kalk) er vi særligt imponeret over.
Der er god dialog og hun er mega fleksibel. Jeg glæder mig altid til at komme hjem når Ewa har været forbi. Det er alle pengene værd!

Antwort von Den Gyldne Rengøring
Ewa er et meget behageligt og pligtopfyldende menneske. Hun gør rent så det bliver rent med sans for detaljer

Antwort von Den Gyldne Rengøring
Den gyldende rengøring (DGR) er utrolig grundig og professionel. Hun går altid op i detaljerne, så hjemmet efterlades mere end skinnende rent. Hun er pålidelig, effektiv og finder og gør det man selv ikke orker gøre rent. Det er tydeligt, at DGR sætter en ære i at levere et flot resultat hver eneste gang.
Det er også god kommunikation forud og efter hver rengøring.
Mit hjem kunne ikke blive passet bedre på.

Antwort von Den Gyldne Rengøring
Vi er meget glade for rengøringen.
Meget grundig, al kalk på badeværelset er væk, på trods af at vores fliser ikke kan tåle syre.
Vi er meget taknemmelige og vores hverdags er lettet.

Antwort von Den Gyldne Rengøring
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.