Min tid går helt tilbage da jeres unikke sted hed møllen. Jeg er forsat ligeså begejstret for konceptet Bykornerup. Unika fund, smukke planter, lækker indretning, tips og styling og ikke mindst d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte julekugle efter deadline for levering før jul, havde derfor ikke forventet, at den vil blive hængt på træet, men den var klar til afhentning i kiosken d. 23/12🎄👏🏻 Kan kun give de allerbed... Mehr ansehen
God service! Jeg havde købt en krukke og en stander til den. Det viste sig dog, at standeren var for stor, så de valgte at ringe til mig for at informere om det og tilbød i stedet en stander i de... Mehr ansehen
Det første man lægger mærke til er, at der er varmt og der lugter indbydende af friskbagte boller. Udvalget af varer er indbydende og der er mange smukke ting til en fornuftig pris. Indehaveren er smi... Mehr ansehen
Butik og webshop med sans for unika. Vi er din have og interiørbutik. Dedication to your home.
Harlev Møllevej 7, 8462, Harlev, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Ordren blev ekspederet samme dag, som jeg bestilte, og den efterfølgende dag havde jeg min vare.

Antwort von byKornerup
Man får en fantastisk oplevelse både på jeres hyggelige gård ,men også på jeres webshoppen og Instagram.
Og i er utrolige søde og venlige og snakke med .

Antwort von byKornerup
Har været til buketbindings kursus. Det var så gennemført. Lækre omgivelser i snithaven. Stort blomster udvalg. Virkelig inspirerende underviser. Kom hjem med den flotteste buket😃

Antwort von byKornerup
Altid en fantastisk god OG sød kundeservice - den bedste jeg kender faktisk🤎 Og bor du lidt på distancen, hjælper de også gerne med salg og opbevaring indtil afhentning.
Hurtig levering. Vanvittigt god kundeservice. Kan Virkelig anbefales
Har handlet her flere gang, både hvor jeg har fået inspiration ved besøg og andre gange hvor jeg har bestilt krukker til afhentning. Altid super service.
Super varer og meget hurtig levering 👍købte glas og jernkugler 😊
Hurtig afsendelse, lækre varer i god kvalitet og god service.
Jeg har købt en del Lace Pot krukker fra B-green hos ByKornerup og er meget tilfreds.
Desværre glemte de den ene gang at sende en underkop med, da jeg ringede sendte de straks en ny.
En anden gang var krukken ødelagt da jeg fik den udleveret af GLS, selvom der var 'FRAGILE' mærker på alle fire sider af kassen - Margit var super flink og sendte mig igen en ny :-)
Jeg er glad og tilfreds.
Venlig hilsen Helena Wulff
Mange smukke ting og jeg er altid blevet mødt af en fantastisk hjælpsomhed
Jeg har først hentet min pakke i dag. Jeg bestilte 4 ngl blå og 2 ngl rødt😑 jeg har fået 2 ngl rødt men også kun 2 ngl blå😱 men har betalt for de 6 ngl jeg bestilte.
Der var jo en grund til at jeg skrev i bemærkningen da jeg bestilte og også ringede til jer?

Antwort von byKornerup
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.