Rederij De Nederlanden Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

On June 22nd of 2018 we were on board of the saloon ship Najade whilst celebrating our Back to the Roots Trip with our 14 members family . The ship , the humorístic Skipper , the warm heartily... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en tijdige communicatie vooraf. Direct antwoord via mail op wijzigingen en vragen. Extra kosten afwijkend opstapadres zijn in verhouding totaalprijs erg duur. Bij regen slecht zicht naar buiten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische verjaardagsvaart op de Bredero. Goed en professioneel contact vooraf om alle puntjes op de i te zetten. Komplimenten voor Kapitein Paul die ons vaardig bij Ode aan de Amstel kon afzetten... Mehr ansehen

1. Bootsverleih
  2. auch in
  3. Tickethändler
  4. Veranstaltungsplaner

Vom Unternehmen geschrieben

Wilt u een boot huren in Amsterdam? Rederij de Nederlanden heeft het meest complete aanbod van (ver)huur boten. Of het nu gaat om een klassieke schuit met schipper, een salonboot of een partyschip. Rederij de Nederlanden helpt u graag verder.

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het diner aan boord van de city tender voor ons internationale gezelschap wat prima.

De bemanning ontving het gezelschap prima. Er werd goed ingespeeld op de wensen van onze gasten en we hebben alleen maar erg enthousiaste reacties gehad. Wat ik zelf een beetje jammer vond is dat het uitzicht in de achterkant toch wel behoorlijk belemmerd werd door de plastic ramen die erg beslagen waren. Overall een mooie ervaring, goed menu en een zorgzame bemanning.
Veel dank, Annelies Bierenbroodspot

2. Februar 2017
Rederij De Nederlanden-Logo

Antwort von Rederij De Nederlanden

Bedankt voor uw verbeterpunt over de plastic ramen mevrouw Bierenbroodspot. We gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Donny
Rederij de Nederlanden

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontspannen, meedenkend en behulpzaam.

Bij het plannen van ons tochtje met twee keer 60 mensen met de Hildebrand heb ik verschillende medewerkers van De Nederlanden gesproken, allen even aardig en behulpzaam. Zeer attent op onze wensen en stipt en precies in de levering. Een aangenaam en zorgvuldig bedrijf!

2. Februar 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

goed geweest, echter een paar tegenvallers

We hebben een prima boottocht gehad met de nederlanden (de multattulli) op een paar opmerkingen na. Omdat er direct na ons weer een tocht geboekt was kwam de schipper door de drukte in tijdnood en heeft een verkorte route genomen. Daardoor hebben wij een aantal kunstprojecten van de Amsterdam Light tour gemist (niet voor langs het station maar achter langs over het IJ). Misschien bij een volgende keer niet zo krap achter elkaar boeken, dat werkt niet goed. Dat het druk is op de grachten is te voorzien.

19. Dezember 2016

Uitstekend

Wij hebben met ons team een uitje gehad, en hebben een geweldige avond gehad.
Alles was tot in de puntjes verzorgd van de catering, de gastvrouw tot de kapitein.

18. Dezember 2016

super lieve mensen

Angela was onze super spontane hostess en jan onze schipper wat een lieve mensen!
Ik vroeg of het mogelijk was iets eerder al te komen, dat was al geen probleem, daarna hebben een super leuke een goed georganiseerde zakenborrel gehad op de boot! lichtfestival en wat drankjes erbij, helemaal blij! Bedankt !

13. Dezember 2016

flexibel en vriendelijk

ons feest is precies ons feest geworden
de gastvrijheid en gast vriendelijkheid waren 100% o.k.
Het schip "het wapen van Amsterdam" is op zich al een feestje.
een top avond

5. Dezember 2016

Geweldige rondvaart gehad

Op zaterdag 19 november jl. hebben we een bedrijfsuitje georganiseerd met daarin een rondvaart georganiseerd door Rederij der Nederlanden. En ik en mijn collega's waren zeer enthousiast. We hadden helaas het weer niet mee maar dat was dan ook het enige wat te wensen over liet en daar hadden we absoluut geen invloed op. Het saté buffet was super, de aanpassingen voor iemand met een notenallergie en twee vegetariërs waren perfect geregeld. En we werden netjes en op tijd afgezet bij ons volgende bezoekpunt: het Scheepvaartmuseum.

29. November 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hoge Kwaliteit en Service op een prachtig klassiek schip.

Wij hadden met de bemanning van het VOC schip Halve Maen een fantastische avond op de Hildebrand. De (vele) scheepskenners aan boord waren unaniem: wat een fraaie (trek) schuit. Het was heerijk warm aan boord, zowel letterlijk als figuurlijk. Schipper Skip wees ons tijdens onze avond tocht door Amsterdam op bijzondere plekken en ook onze hostess was erg attent. Het Indonesisch buffet: absolute aanrader - mmmmmmm.
Favoriete plek: het open achterdek naast de schipper - wat een mooi zicht op Oud Amsterdam.

24. Oktober 2016

Hele leuke tocht!

Erg prettig in de aanloop naar de dag toe. Flexibele en toegankelijke organisatie. Denkt graag mee en geeft goed advies. Leuke vaartocht!

20. Oktober 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr