Snelle levering. Heerlijke echte olijfolie. Niks aangelengd, eerste persing. In de koelkast of buiten bewaard gaat de olie stollen. Op kamertemperatuur weer vloeibaar. Je kunt er alles mee bakken... Mehr ansehen
Ik heb al meerdere keren besteld bij hun. Na meerdere keren op vakantie te zijn geweest in Griekenland ben ik de producten van daar zijn gaan waarderen. Eerst nam ik zelf af en toe mee op de terugrei... Mehr ansehen
Goededag, ik ben zoooo ontzettend blij met mijn Olijfolie!!! Bedankt Dendres voor de qualiteit en de prijs!! En bedankt voor deze mogelijkheid om de olie te kunnen bestellen naar Nederland! Ik ben z... Mehr ansehen
Fijne zeep ( ik had olijfzeep nodig voor wolvilten). Maar mijn handen worden er ook niet schraal van, dus het werkt prettig. Vlotte bezorging, kortom, helemaal oké.
Vom Unternehmen geschrieben
Verkoop van olijfolie en olijfzeep uit Kreta. Nieuws uit de olijfgaarden op Kreta.
Griechenland
- dendres.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeker zo’n kleine 20 jaar geleden op…
Zeker zo’n kleine 20 jaar geleden op Kreta kennis gemaakt met deze olijfolie tijdens een autotocht door de bergen.
De olie is nog steeds van dezelfde superieure kwaliteit. Heerlijk!

Tevreden klant
Al jaren klant bij Dendres en nog altijd zeer tevreden over de kwaliteit/prijs verhouding. De zepen zijn erg goed. Ruiken heerlijk en drogen je huid niet uit. Daarnaast snelle levering en goede service. We komen graag terug bij Dendres omdat je weet dat het goed is.

Fantastische olijfolie
We bestellen al jaren ca. 2 vijfliterblikken olijfolie per jaar. Heerlijke smaak en blijft ook goed in blik. Een maal was het blik beschadigd tijdens transport en er werd meteen een vervangend blik opgestuurd. De prijs van olijfolie (in het algemeen) is de afgelopen jaren omhoog gegaan maar de smaak maakt dat helemaal goed.

Al jaren klant bij Dendres
Al jaren klant bij Dendres en nog altijd zeer tevreden over de kwaliteit/prijs verhouding. Helaas nog nooit beloond, maar wat niet is kan nog komen.

Antwort von Dendres olijfolie
Kwaliteit is super en uitermate…
Kwaliteit is super en uitermate constant. Bereikbaar bij vragen en of opmerkingen en altijd behulpzaam. Wij waarderen het product enorm en neem vanuit Italie zelfs geen olie mee omdat dit ons beter smaakt en ingebruik is. Wij gebruiken sedert jaren.

Antwort von Dendres olijfolie
Πραγματικά εξαιρετική ποιότητα σε όλα…
Πραγματικά εξαιρετική ποιότητα σε όλα τα προϊόντα!!! Γρήγορα παράδοση

De zepen zijn geweldig
De zepen zijn geweldig, hard, smelten niet en geven een mooi schuim. Geen droge handen na het wassen.

Antwort von Dendres olijfolie
Goede wijn behoeft geen krans
Goede wijn behoeft geen krans, maar het kan nooit kwaad om nog maar 'ns te benadrukken dat deze olie, als dit bedrijf van uitstekende kwaliteit zijn! Dat geldt trouwens ook voor de bezorging . Gijs en Tanya een dikke pluim en tot gauw ziens.

vakantie in een blikje
Smaakt, ruikt en voelt als vakantie in een blikje – zon, zee en een flinke scheut Grieks karakter!
Vijftien jaar geleden voor het eerst geproefd... en sindsdien niets anders meer aangeraakt. Zelfs de zeepjes zijn verslavend lekker!
Topproducten van topkwaliteit, gemaakt door hardwerkende toppers.
Duizendmaal dank – jullie zijn goud waard!

Fijn bedrijf
Koop hier al enkele jaren olijfolie en ben altijd zeer tevreden over kwaliteit en levering.

Antwort von Dendres olijfolie
Good olive soap good price and fast…
Good olive soap good price and fast shipping

Antwort von Dendres olijfolie
Heerlijke olijfolie voor een redelijke prijs
Heerlijke olijfolie voor een redelijke prijs. Wij hebben in het verleden vaker besteld en kopen sinds kort onze olijfolie weer bij Dendres. Betrouwbare en snelle bezorging in een goede beschermende verpakking zodat alles onbeschadigd aankomt. Ook altijd leuk om cadeau te geven aan vrienden en familie die ook van goede olijfolie houden.

Antwort von Dendres olijfolie
Tasty olive oil in good price.
I am very happy with my purchase. It was quickly delivered, the price was good, and the taste of olive oil as I wanted - not bitter.

Antwort von Dendres olijfolie
Kwaliteit en een goede klantenservice
Fijne winkel, aardige eerlijke mensen en heerlijke olijfolie!

Heerlijke olijfolie
Jaren geleden proefden we Dendres olijfolie bij een bbq tijdens een vakantie op Kreta, en sinds die tijd bestellen we geregeld. We hebben in andere landen ook wel olijfolie geproefd, maar dit is voor ons echt de allerlekkerste. De zeepjes zijn trouwens ook fijn, heel zacht en ze ruiken heerlijk. Bestellingen worden goed verpakt en snel verzonden. Aanrader!

De lekkerste!
Al jaren (20?) bestel ik hier mijn olijfolie, simpelweg omdat het de lekkerste is. Ook de prijs is te doen. En het zijn aardige mensen waar ik graag een woordje of olijfolie-weetje mee wissel via de e-mail... Ik heb ook veel zeepjes gekocht, waar ik járen mee kan doen.

Heerlijke olijf zeep
Heerlijke olijf zeep
Kan het aanbevelen vooral als je n gevoelige droge huid hebt

Antwort von Dendres olijfolie
Ik bestel al jaren bij jullie
Ik bestel al jaren bij jullie, en de olijfzeep is geweldig, ik weet niet beter.
Lekker geurig, wat wil je als mens nog meer.
Ja er zij nog veel mooie dingen. Maar wat olijfzeep betreft , gewoon heerlijk.
BEDANKT.

Antwort von Dendres olijfolie
Omdat ik al jaren die olie gebruik.
Omdat ik al jaren, sinds 2002, klant ben en elk jaar een aantal liters olijf olie koop van de beste kwaliteit die ik ken. Zulke olie kan je NL niet kopen.

Antwort von Dendres olijfolie
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.