Den Engelske Gartner ApS Bewertungen 342

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt, man kan købe gode og smukke engelske haveredskaber i DK! Engelske haveredskaber holder bare. Købte et par fine Vegtrug plantekasser, ovenikøbet billigere, end man kan få dem i Englan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service ! Havde købt en plæne aerator, som desværre gav efter i skæftet efter meget kort tids brug. Blev mødt af en meget venlig medarbejder, som uden tøven sendte en ny, og uden yderliger... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dét er mit første besøg på denne hjemmeside, hvor jeg bestilte ét par havehandsker/rosenhandsker udført i skind/læder. Disse er særdeles brugbare og beskytter fint. Hurtig respons på bestilling og l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min hustru fik nogle haveredskaber i fødselsdagsgave, bestilt hos den engelske gartner. Desværre var det de forkerte. Jeg kontakter den engelske gartner og uden at have faktura op det købte men k... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Stort udvalg af håndplukkede engelske kvalitets haveprodukter og haveredskaber. Bestiller du online for over 700 kroner, får du fri fragt & hurtig levering.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Dejlig service:-)

11. Mai 2026

Antwort von Den Engelske Gartner ApS

Tusind Tak for den fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for :-) Fortsat god dag Den Engelske Gartner Shop

super duper

5. Mai 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget smuk webside med gode…

Meget smuk webside med gode kvalitetsprodukter fra det bedste fra England! God service og hurtig levering!

4. Mai 2026

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Varen ligner ikke fotoet

Jeg synes ikke varen ligner den på billedet. Jeg synes også, det er dyrt ift det jeg har fået. Og jeg kan ikke li at jeg får et lille forklæde i en stor kasse.

29. April 2026

Kære Anette,
Først tak for at du har taget dig tid til at skrive på Trustpilot. Vi har ikke hørt fra dig på vores egen mail efter dit køb, så derfor giver vi et svar her. Vi var noget overrasket over din anmeldelse samt karakteren fra dig.

Du bestiller en vare, der sendes samme dag.

Varen er afbilledet med ikke mindre end 4 billeder på vores hjemme side. Hvoraf, der er 2 detaljebilleder af varen, samt to lifestyle billeder. 3 af billederne er producent billeder og 1 af billederne er taget af et matchende forklæde af os selv.

I forhold til prisen, så er den sat i forhold til producentens anvisning. Den er oplyst på siden inden købet. Hvis varen derimod ikke har levet op til dine forventninger, så har vi på vores salgs- og leveringsbetingelser skrevet, hvorledes vores returpolitik er:

I forhold til indpakning og kassestørrelse. Din vare blev pakket ind i brunt silkepapir og placeret i en standard webshop kasse med udskrevet ordre, selvom denne også sendes pr. mail. I forhold til kassen, så prioriterer vi hos Den Engelske Gartner Shop, at have så stor en genbrugelig i forhold til vores emballage, hvorfor vi meget hyppigt bruger enten emballage, der har været brugt i anden sammenhæng, eller emballage, som vi køber i restpartier, for at tilsikre et minimalt aftryk på miljøet. Herfor, når der er ca. 1000 forskellige varer på vores shop, så har vi valgt ikke at have individuelle kasse til hvert enkelt produkt, men derimod, at have standard kasser, der har den bredeste brugbarhed i vores sortiment.

Som nævnt er vi kede af, at du ikke mener, at varen er lignende, hvorfor vi gerne vil have at du sender billede af varen til vores email adresse, så vi kan se på denne, på trods af, at varen kontrolleres inden den sendes.

Vi håber med denne mail, at du trods alt har fået svar på din anmeldelse. Til venligst info kan jeg oplyse, at dette er den første kommentar omkring produktet vi har modtaget i forhold til, at det ikke skulle ligne. For en god ordens skyld er det denne vare du har bestilt:

Vi ser frem til, at du skriver til os på vores mail, der også er oplyst nederst på vores forside:

info@den-engelske-gartner-shop.dk

så vi kan se, om der er sket en fejl.

Du ønskes en rigtig god dag

Venligst den Engelske Gartner

Omgående svar

13. April 2026

Super
Helt igennem meget fin personlig behandling
Meget nemt at bytte / returnere
Rigtig god vejledning

14. April 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Engelske haveredskaber - fund til prisen

Dejligt, man kan købe gode og smukke engelske haveredskaber i DK!

Engelske haveredskaber holder bare. Købte et par fine Vegtrug plantekasser, ovenikøbet billigere, end man kan få dem i England.

Jeg kommer igen!

15. April 2026

god betjening

god, behagelig og personlig betjening

14. April 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prof og hurtig levering af gode…

Prof og hurtig levering af gode produkter

14. März 2026

skønne haveredskaber.

skønne haveredskaber.
stort og godt udvalg.

19. März 2026

Super

Hurtig levering og lækker produkter 👌

10. März 2026

Super service

Unik service og en meget flot produktprogram

9. März 2026

Antwort von Den Engelske Gartner ApS

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr