DELEBOKS er et fantastisk koncept, benyttede mig selv af det i starten af januar hvor jeg flyttede. Det hele fungerede uden problemer og kasserne fik super meget ros af forskellige hjælpende hænde... Mehr ansehen
Deleboks
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig godt initiativ, der gør det muligt, at flytte mere miljøvenligt! Kasserne genbruges og er gratis! Det kan jo ikke være meget bedre. Dog lidt tunge, hvis man skal transportere dem alene fra det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Lån 10 miljøvenlige flyttekasser i 14 dage for kun 100,-! DELEBOKS er et nyt flyttekassekoncept, der gør det nemt og bekvemt at flytte - hjemmefra, videre eller sammen 🏡♻️
c/o GROW, Sønderhøj 48, 8260, Viby J, Dänemark
- 40 57 55 75
- info@deleboks.dk
- deleboks.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
DELEBOKS er et fantastisk koncept med Super Service!
DELEBOKS er et fantastisk koncept, benyttede mig selv af det i starten af januar hvor jeg flyttede. Det hele fungerede uden problemer og kasserne fik super meget ros af forskellige hjælpende hænder!
Et lille tip til dig som bestiller, sørg for at lej en sækkevogn eller afhent dem i bil. En gåtur på 800 meter kan lige pludselig forekomme utrolig uoverskuelig og uhensigtsmæssig uden. Vi var dog heldigvis to og samtidig gav Joachim fra Deleboks en hjælpende hånd da han skulle samme vej! En service der klart fortjener en thumbs up! 👍👍
Meget anbefalelsesværdigt værdigt, og jeg vil med garanti selv benytte mig af dem igen til min næste flytning. 🚚🚚
En fantastisk idé
En fantastisk idé, som både er godt for miljøet, nemt og billigt ! Vil klart anbefale det til alle, som skal flytte.
Kasserne er lette og praktiske, så de stables ovenpå hinanden.

Gode robuste kasser
Gode robuste kasser. Lette at stable. Flyttemændende var meget begejstrede over at arbejde med disse kasser - lette at løfte. Intet under min flytning gik i stykker. Helt sikkert noget jeg vil benytte mig af igen.

Kan kun anbefales
Lækre, robuste kasser. Det har været en fornøjelse at flytte! De klassiske papflyttekasser kommer virkelig til kort ved siden af disse. Derudover meget simpel og venlig betjening. Kan kun anbefales!

Gode og stærke kasser
Gode og stærke kasser! Nemt at hente og aflevere. Dejligt med påmindelser via sms i begge ender af lejeperioden. Personlig service og glade mennesker 😊

Skønne plastikkasser
Plastikkasserne er supernemme at stable, de er stærke og man føler sig helt sikker på, at tingene indeni ikke bliver klemt. De var nemme at hente og aflevere, drengene var meget fleksible mht tidspunktet. Og siden de kan stables så tæt, når de er tomme, kunne jeg have 20 stk i min Suzuki Wagon. Flyttemændene var også glade for dem, de elsker stærke enheder, som kan stables højt. Eneste ulempe er, at man kommer til at savne dem så meget, når de skal afleveres igen! - jeg gad godt have en stak til opmagasinering i pulterkammeret. Kan klart anbefales!

Antwort von Deleboks
CONVENIENT, FLEXIBLE & SECURE moving!
Thank you Deleboks for making my moving experience convenient, flexible and secure! The concept worked 100% fluently and helped me move my beloved belongings with no worries - all FOR FREE! I will encourage everyone to consider this solution when moving :-)

Stærkt koncept
Super søde, fleksible mht. aflevering og generelt bare et godt og miljøvenligt koncept! Bruger helt sikkert delebox igen 👌

Gratis at skåne miljøet.
Først og fremmest er konceptet om gratis og miljøvenlige flyttekasser fremragende. Kasserne er nemme at bære rundt med og et fornuftigt alternativ til papkasser, der til tider ikke holder godt nok.
Der skal dog bruges lidt tid efter flytningen at aflevere flyttekasserne tilbage.

Kan anbefales
Kun positive kommentarer herfra. Hele forløbet har kørt fejlfrit, fra bestilling af kasserne til aflevering. Flere venner og bekendt har spurgt ind til, hvor kasserne kom fra og Deleboks er selvfølgelig blevet rost og anbefalet. Generelt et rigtig godt koncept, som vi gerne benytter igen, hvis det bliver aktuelt

Et virkelig godt koncept
Et virkelig godt koncept, der fortjener støtte. Kasserne var i super stand og nemme at transportere. Rigtig god, venlig og fleksibel service. Jeg vil helt sikkert tage fat i dem igen ved min næste flytning.

Virkelig nemt og billigt
Virkelig nemt og billigt. Rigtig god service. Der er ingen grund til at købe pap flyttekasser - det her er både billigere og bedre.

Antwort von Deleboks
Der er ingen grund til ikke at bruge …
Der er ingen grund til ikke at bruge Deleboks. Det er billigt, kasserne er fremragende og servicen er helt i top. Drengene hjalp til både med at få kasserne ind og ud af bilen.

Antwort von Deleboks
Vi er meget tilfredse med Deleboks
Deleboks er let og brugervenligt. Folkene bag er meget service-mindede. Det var fedt, at vi slap for at købe dyre pap-flyttekasser.

Supernemt og fleksibelt
Supernemt og fleksibelt. Kunne med en halv times varsel få lov at låne 10 kasser.

Godt koncept
Godt koncept, og nogle flinke medarbejdere!

Antwort von Deleboks
Super fedt og bæredygtigt koncept
Super fedt og bæredygtigt koncept! :-)

Fantastisk koncept!
Deleboks er et fantastisk delekoncept med solide flyttekasser, hvor man aldrig er bange for at bunden ryger, og så er de nemme at bære. Betjeningen er der heller ikke en finger at sætte på, de svarer hurtig på mail, er særdeles hjælpsomme og fleksible. De bedste anbefalinger herfra!

Super fedt koncept!
Super fedt koncept!
Deleboks er lækkert, miljøvenligt, og kasserne er rigtig god kvalitet. De er måske lidt svære at håndtere flere af af gangen i tom tilstand, når man er en pige på 1,60 høj, men det kommer man næsten ikke udenom. Super lækker service. Jeg følte mig velkommen og tryg som kunde og aldrig i tvivl om, hvad jeg skulle gøre med kasserne ved afhentning og tilbagelevering. Jeg vil kraftigt anbefale virksomheden til andre <3.

Antwort von Deleboks
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.