De kroon zonwering Bewertungen 1’131

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ze namen goed de tijd om ons wegwijs te maken in de verschillende mogelijkheden en een inspectie bij ons huis voor hoe het er uit zou komen te zien. Bij de montage werden enkele kieren over het hoof... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het personeel, zowel in de winkel als tijdens het opmeten en monteren thuis, is erg vriendelijk en behulpzaam. De levertijd zou ongeveer 6 weken zijn, maar na ruim 2 weken was het al binnen en gemont... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door nieuwbouw, kunsttof kozijnen en hoe dit is geplaatst, was het lastig om geschikte raambekleding te vinden die wij ook mooi vonden. We hebben verschillende bedrijven bezocht en hadden eigenlijk ge... Mehr ansehen

1. Fensterbaubetrieb
  2. Jalousiengeschäft
  3. Gardinengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Al vele jaren staat De Kroon Zonwering bekend als dé specialist in hoogwaardige binnen- en buitenzonwering, en verfijnde woninginrichtingsoplossingen, waaronder gordijnen en vloeren. Of u nu een particuliere klant bent die zijn huis wil upgraden of een zakelijke professional die functionele en esthetische oplossingen zoekt, bij De Kroon Zonwering vinden we altijd een passend aanbod. Ons assortiment omvat gerenommeerde kwaliteitsmerken voor zowel binnen- als buitenzonwering. Ontdek een wereld van mogelijkheden in onze royale showroom, waar u een uitgebreid scala aan producten kunt verkennen. Ons toegewijde en vriendelijke team staat klaar om u deskundig advies te geven, zodat uw keuzes nauw aansluiten bij uw persoonlijke stijl en behoeften. Bij De Kroon Zonwering begrijpen we dat elk project zijn eigen unieke karakter heeft. Om die reden bieden we gratis inmeetservices en vrijblijvende prijsopgaven. Dit helpt u niet alleen bij het plannen van uw project, maar stelt u ook in staat om weloverwogen beslissingen te nemen die passen bij uw budget en vereisten. Onze klantgerichte aanpak weerspiegelt zich in alles wat we doen. We geloven dat functionele zonwering en doordachte woninginrichting de sleutel zijn tot comfortabele leefruimtes. Of u nu een specifieke ruimte wilt verbeteren of een totale woningmake-over nastreeft, De Kroon Zonwering staat klaar om aan uw wensen te voldoen. Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijk advies en ontdek hoe we u kunnen helpen om van uw huis een comfortabel en stijlvol toevluchtsoord te maken.

Volledige ontzorging en topkwaliteit zonwering voor een eerlijke prijs

Vom Unternehmen geschrieben

Wij vinden dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Laat de zonwering maar aan ons over – wij regelen alles tot in de puntjes, terwijl u geniet van het resultaat.
Bij De Kroon Zonwering streven we ernaar om elke klant te verblijden met zonwering van topkwaliteit. Daarom gaan wij persoonlijk op zoek naar de beste producenten, zodat we hoogwaardige producten en uitstekende service kunnen leveren – altijd tegen een eerlijke prijs.

Gratis inmeten, gratis parkeren, gratis drankje tijdens uw showroom bezoek.

uitstekende service met een lach!

uitstekende service met een lach!
Wij bieden u twee jaar garantie op de montage. En vijf jaar garantie op een motor van Somfy. Neem voor verdere productspecifieke garantie voorwaarden even contact met ons op! Dit kan telefonisch van maandag tot zaterdag tussen 09:00 en 17:00. of op elk gewenst moment via ons contactformulier.

Promotion box for De kroon zonwering

Tijdelijk: Scherpe Seizoensdeals!

Profiteer nu van tijdelijke zonweringdeals bij jou in de buurt!

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Zorgvuldig

Bij de montage werden enkele kieren over het hoofd gezien. Dat werd op onze vraag snel en goed hersteld.
Het scherm werkt goed.

10. April 2026

Antwort von De kroon zonwering

Bedankt voor uw uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u goed bent begeleid in de verschillende mogelijkheden en dat er zorgvuldig is gekeken naar de situatie bij u thuis. Dat vinden we erg belangrijk, zodat het eindresultaat ook echt aansluit bij uw wensen.

Jammer dat er bij de montage enkele kieren over het hoofd zijn gezien, maar goed om te lezen dat dit snel en naar tevredenheid is opgelost. Daar staan we natuurlijk voor.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier van uw zonnescherm!

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u onze service als vlot en vriendelijk heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Bedankt voor het vertrouwen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geadviseerd in de winkel en vakkundige monteurs

Goed geadviseerd in de winkel. De monteurs werkten heel netjes en vakkundig.

14. April 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u goed bent geadviseerd in de winkel en dat onze monteurs netjes en vakkundig te werk zijn gegaan. Dat is precies de combinatie waar we naar streven.

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u onze service als snel en professioneel heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Bedankt voor het vertrouwen.

Het personeel

Het personeel, zowel in de winkel als tijdens het opmeten en monteren thuis, is erg vriendelijk en behulpzaam. De levertijd zou ongeveer 6 weken zijn, maar na ruim 2 weken was het al binnen en gemonteerd.

10. April 2026

Antwort von De kroon zonwering

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review!

Wat fijn om te horen dat u zowel in de winkel als bij het opmeten en de montage zo’n positieve ervaring heeft gehad met ons team. Vriendelijkheid en behulpzaamheid staan bij ons centraal, dus geweldig dat dit overal zo is teruggekomen.

Ook mooi dat we u hebben kunnen verrassen met een snellere levertijd dan verwacht. Daar doen we natuurlijk ons best voor!

Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met uw aankoop.

Snelle vriendelijke vakmensen.

Snelle vriendelijke vakmensen.

8. April 2026

Bedankt voor uw review!

Mooi om te horen dat u onze monteurs als snelle en vriendelijke vakmensen heeft ervaren. Dat is precies waar we voor staan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele vriendelijke monteurs die snel…

Hele vriendelijke monteurs die snel werkten en toelichtten wat ze gingen doen

8. April 2026

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat onze monteurs als vriendelijk zijn ervaren en duidelijk hebben toegelicht wat ze gingen doen. Transparantie en efficiënt werken vinden we erg belangrijk, dus mooi dat dit zo is overgekomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat mij betreft was alles prima in…

Wat mij betreft was alles prima in orde! Het personeel was vriendelijk en behulpzaam

2. April 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u ons personeel als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Graag tot ziens!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

goede tussentijdse onderlinge afstemming over de klus…

heren (2) waren volgens afspraak op tijd. Na kennismaking en afstemming wat precies gedaan wordt, gingen de monteurs aan de slag. Het oude zonnescherm liet zich niet makkelijk verwijderen, maar tegen zulke monteurs was het niet opgewassen.
Nog even overleg waar in huis de aansluiting komt en duurde het niet lang meer of het scherm deed zijn werking. De screen ging vlotjes. Na de klus nog even de afstandsbediening uitgelegd en daar gaan ze naar de volgende klus. Jongens bedankt.

1. April 2026

Antwort von De kroon zonwering

Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review!

Wat fijn om te horen dat onze monteurs netjes op tijd waren en alles duidelijk met u hebben afgestemd voordat ze aan de slag gingen. Mooi dat ook het verwijderen van het oude zonnescherm, ondanks de uitdaging, professioneel is opgelost 💪

Goed om te lezen dat zowel het zonnescherm als de screen naar wens functioneren en dat de uitleg over de afstandsbediening duidelijk was. We geven uw complimenten graag door aan onze monteurs!

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In de winkel veel gordijnen…

In de winkel veel gordijnen beschikbaar. Kwaliteit van de gordijnen goed.

26. März 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u in onze winkel een ruime keuze aan gordijnen heeft ervaren en dat de kwaliteit naar wens is. Daar doen we het voor: een breed assortiment combineren met producten waar u lang plezier van heeft.

Graag tot ziens!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Steekjes laten vallen, montage prima

Montage verliep prima. Helaas bij opmeten niet volledig geïnformeerd en tot 2 keer toe niet teruggebeld met antwoord op een vraag. Gelukkig ter plekke opgelost met de monteur.

1. April 2026

Antwort von De kroon zonwering

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat de montage naar tevredenheid is verlopen en dat onze monteur het ter plekke goed heeft kunnen oplossen. Tegelijkertijd vinden we het jammer om te lezen dat u tijdens het opmeten niet volledig bent geïnformeerd en dat u niet bent teruggebeld zoals afgesproken. Dat is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten.

We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie en opvolging verder te verbeteren, zodat dit in de toekomst beter verloopt.

Nogmaals dank voor uw terugkoppeling en het vertrouwen in ons.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Verkeerd ontwerp bij aanschaf

Bij aanleg (door hetzelfde bedrijf) is een te zwakke motor gebruikt. De demontage was ingrijpend omdat ook de aansluitkabel helemaal vervangen moest worden omdat deze onlosmakelijk met de motor is verbonden. Bij hedendaagse installatiies is er vaak een "slimme" bediening.

24. März 2026

Antwort von De kroon zonwering

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.

Graag willen we hierop toelichten dat de gekozen bediening en uitvoering destijds in overleg met u zijn bepaald.

Daarnaast zijn de oudere types motoren, zoals destijds toegepast, inmiddels niet meer in gebruik. Bij het vervangen hebben wij daarom een zwaardere en modernere motor geplaatst, zodat uw zonwering weer optimaal en toekomstbestendig functioneert.

Mocht u nog vragen hebben, dan denken wij uiteraard graag met u mee.

De montage was perfect

De montage was perfect

27. März 2026

Antwort von De kroon zonwering

Bedankt voor uw review! Geweldig om te horen dat de montage perfect is verlopen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verkopers weten wat je wil

Verkopers weten wat je wil voordat je het zelf weet. Helpen je de juiste beslissing te nemen
Vakkundig en snel geplaatst

27. März 2026

Antwort von De kroon zonwering

Bedankt voor uw mooie review! Wat leuk om te horen dat onze verkopers zo goed hebben meegedacht en u hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze.

Fijn dat ook de plaatsing vakkundig en snel is verlopen. Daar streven we iedere dag naar!

Topmonteurs

Vriendelijke, vrolijke en behulpzame monteurs; alle problemen zijn opgelost en alle vragen beantwoord.

26. März 2026

Antwort von De kroon zonwering

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat onze monteurs vriendelijk, vrolijk en behulpzaam waren en dat alles naar wens is opgelost en toegelicht.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goedemorgen wilde jullie laten weten…

Goedemorgen wilde jullie laten weten dat ik weer heel te vrede ben met de mooie producten die je bij ons hebben geplaatst. Met vriendelijke groet. Henbroeke

24. März 2026

Antwort von De kroon zonwering

Bedankt voor uw bericht en mooie woorden. Wat fijn om te horen dat u opnieuw zo tevreden bent met de producten die wij bij u hebben mogen plaatsen.

We waarderen uw vertrouwen enorm en wensen u veel plezier van uw zonwering!

Vlgs afspraak, netjes geleverd

We waren na 34 jaar toe aan nieuwe zonwering. Netjes geholpen in de winkel en na 6 weken werd het scherm vlgs afspraak vervangen. Vriendelijke monteurs, alleen maar positieve ervaring.

20. März 2026

Antwort von De kroon zonwering

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Wat bijzonder dat u na 34 jaar weer voor nieuwe zonwering heeft gekozen en dat wij u daarbij hebben mogen helpen.

Fijn om te horen dat u netjes bent geholpen in de winkel, dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat onze monteurs een positieve indruk hebben achtergelaten. Daar zijn we trots op!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer capabel en erg aardig

De opmeting en het aanbrengen gebeurden door een zeer capabele en bovendien erg aardige man.

16. März 2026

Antwort von De kroon zonwering

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat zowel de opmeting als de montage naar wens zijn verlopen en dat u onze medewerker als capabel en prettig in de omgang heeft ervaren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beschaafde monteur en goede uitleg…

Beschaafde monteur en goede uitleg i.v.m. afstelling zonnescherm buiten.

11. März 2026

Antwort von De kroon zonwering

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze monteur als beschaafd heeft ervaren en dat de uitleg over de afstelling van het zonnescherm duidelijk was.

We vinden het belangrijk dat alles goed wordt toegelicht, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw zonwering.

Team De Kroon Zonwering ☀️

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr