De Koffiejongens Bewertungen 270

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De koffie smaakt perfect! En de prijs is uiteraard meer dan concurrerend. Het fijne is dat de bestelling gewoon door de brievenbus kan en dat de frequentie ook makkelijk aangepast kan worden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lekkere koffie en het abonnement is makkelijk aan te passen. Ik kies bewust voor Koffiejongens omdat ze aandacht hebben voor maatschappelijke impact. Een verbeterpunt is voor mij wel dat er meer keu... Mehr ansehen

1. Kaffeegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Met onze 100% biologisch afbreekbare koffiecups en onze 100% biologische koffiebonen zit je nooit meer zonder koffie. Jouw bestelling wordt ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en we bezorgen jouw koffie waar kan lopend of met de fiets. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw favoriete koffie.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie! Makkelijk te bestellen!

25. April 2026

Antwort von De Koffiejongens

Hi Susan, wat fijn om te horen. Bedankt voor de mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Koffie die smaakt zoals koffie hoort te…

Koffie die smaakt zoals koffie hoort te smaken! Ik vond het een verademing na al die slechte cupjes koffie die ik gewend was , voor mij geen andere meer en geen aluminium daar ben ik ook heel blij mee
Sinds kort gebruik ik ook de bonen en die zijn ook precies goed ! Heel tevreden dus

22. April 2026

Antwort von De Koffiejongens

Hi Jose, Wat een mooie woorden, bedankt!
Fijn dat je het verschil zo merkt, daar doen we het voor. En extra leuk dat de biologische bonen ook zo goed bevallen! Geen aluminium, wél goede koffie!

De koffie smaakt perfect

21. April 2026

Antwort von De Koffiejongens

Wat fijn om te horen, dank je wel!
Super dat de koffie zo goed bevalt én dat het gemak van de brievenbus en de flexibiliteit ook werken zoals bedoeld. Daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zo zalig dat ik jullie gevonden heb

Zo zalig dat ik jullie gevonden heb. Echt mega fan! Overheerlijke koffie, met afbreekbare cups die super passen in de machine (bij andere merken was is soms anders) en dit alles bio en afbreekbaar. Echt geweldig. Heel blij met mijn abonnement. Super aanrader!

19. April 2026

Antwort von De Koffiejongens

Wat een heerlijke review om te lezen, Anne, dankjewel daarvoor!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de smaak, het gemak van de cups en het duurzame aspect. Precies waar we het voor doen. Dank voor je warme aanbeveling!

Super lekkere pittige koffie

Super lekkere pittige koffie. Wij hebben de ristretto of soms de espresso maar allebei zijn ze heerlijk!! Ook super slimme website, als je nog teveel voorraad hebt kan je het uitstellen of de smaken aanpassen. Je krijgt een seintje van te voren. Blij met jullie, jongens!

11. April 2026

Antwort von De Koffiejongens

Wat een fijne review Marianne, dank je wel!
Geweldig om te horen dat jullie zo genieten van de Ristretto en Espresso. En ook leuk dat de flexibiliteit van het abonnement zo goed bevalt. We proberen het inderdaad zo makkelijk mogelijk te maken, zodat je altijd kunt aanpassen wat voor jou het beste werkt. Blij met jullie als klant!

Heerlijk én duurzaam

Heerlijk én duurzaam! Snel geleverd in een pakketje dat gewoon door de brievenbus past. Superblij mee!

14. April 2026

Antwort von De Koffiejongens

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review Famke! 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lekkere koffie en maatschappelijke impact

Een verbeterpunt is voor mij wel dat er meer keuze aan koffiebonen komt.

3. April 2026

Antwort von De Koffiejongens

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je niet alleen geniet van de koffie, maar ook bewust voor ons kiest vanwege de maatschappelijke impact, dat waarderen we enorm.

Je punt over meer keuze in koffiebonen nemen we zeker mee. We zijn hier ook continu mee bezig, dus wie weet komt er in de toekomst nog wat moois bij!

Goede koffie

Goede koffie, duurzaam geoogst, bezorging gaat altijd goed (en kan in de brievenbus!)

29. März 2026

Antwort von De Koffiejongens

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je onze koffie waardeert én dat de duurzame herkomst je aanspreekt. Ook goed om te weten dat de bezorging soepel verloopt en handig door de brievenbus past. Daar werken we hard voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gewoon lekkere koffie voor elk wat wils

28. März 2026

Antwort von De Koffiejongens

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze koffie in de smaak valt en dat er voor iedereen iets lekkers tussen zit. Daar doen we het voor!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super makkelijk om te bestellen via de…

Super makkelijk om te bestellen via de website, duidelijk! Service gericht, top! Makkelijk door de brievenbus. Zachte koffie smaken maar ik hou zelf wel van wat sterkere koffie en die is er niet bij, helaas.
Ben verder vol lof over dit concept en de service.

23. März 2026

Antwort von De Koffiejongens

Dankjewel Melony voor je positieve reactie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke koffie en snelle en bezorging

De koffie is heerlijk en de bezorging snel en makkelijk door de brievenbus! Het zou leuk zijn als de korting niet alleen voor een abonnement zou gelden, maar ook bij een bepaalde bestelhoeveelheid.

16. März 2026

Antwort von De Koffiejongens

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor de 5 sterren :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik drink meer koffie dan ik had…

Ik drink meer koffie dan ik had ingeschat..

Na een afwezigheid van 5 jaar besloot ik mijn filterkoffie in te ruilen voor cups. De machine trok dat niet dus die ging kapot waarop in de Koffiejongens en -meisjes om hulp vroeg. Zij bleken dezelfde machine te hebben als ik op het oog had dus inmiddels geniet ik weer volop van de koffie uit de cups.

Ik dacht dat ik een goed beeld had van mijn koffieconsumptie maar het blijkt dat ik nu meer koffie drink dan ik had ingeschat! Het is het gemak en de lekkere koffie die ervoor zorgt dat ik op elk moment van een bakkie kan genieten. Ik drink de koffie uit de decafé cups.

17. März 2026

Antwort von De Koffiejongens

Hi Kirsten, wat een mooie review, dankjewel! Wat fijn dat we je hebben kunnen helpen en dat je nu weer volop geniet van je koffie 😍

Snelle service

Snelle service, echt lekkere en eerlijke koffie

12. März 2026

Antwort von De Koffiejongens

Hi Sharon, bedankt voor deze mooie 5 sterren review, wauw! Geniet van je (h)eerlijke koffie!

Heerlijke koffie

Deze koffiecups zijn biologisch afbreekbaar met ook nog es heerlijke koffie. Ook de klantenservice is perfect. Als er al een probleem is wordt dit razendsnel en heel netjes opgelost. Heel erg tevreden

10. März 2026

Antwort von De Koffiejongens

Hi Erica, wat ontzettend leuk om te lezen, super bedankt voor je mooie review! 😊

Lekkere koffie

Lekkere koffie. Prijs is ook prima. Website werkt goed. Fijn dat het duurzaam is. Aanrader!

8. März 2026

Antwort von De Koffiejongens

Hoi Pauline, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de koffie goed smaakt, de website prettig werkt en dat je onze duurzame aanpak waardeert. Daar doen we het voor. Bedankt voor de aanrader en geniet van je koffie!

Lekker snel geleverd

6. März 2026

Antwort von De Koffiejongens

Hoi Diane, bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze koffie én de service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Abonnement genomen met koffiebonen…

Abonnement genomen met koffiebonen decaf en koffiemachine. Alles netjes op tijd ontvangen. Drink tegenwoordig decaf omdat ik niet meer tegen de cafeïne kan en deze koffie is heerlijk en biologisch. Zo blij mee want ik ben gek op koffie.

6. März 2026

Antwort von De Koffiejongens

Wat fijn om te horen, bedankt voor deze mooie review! Goed dat alles netjes op tijd is aangekomen, en wat leuk dat je zo geniet van de decaf koffiebonen! Ook zonder cafeïne moet koffie natuurlijk gewoon heerlijk smaken, dus we zijn blij dat deze zo goed in de smaak valt :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

koffie is heerlijk alleen nog wachten op de baristina

koffie is heerlijk. vraag me alleen af wanneer de koffiemachine binnenkomt (geen duidelijk overzicht voor op de website (of ik ben blind)) maar de koffie is in iedergeval top

edit 27-2:

vandaag de phillips baristina binnengekregen. werkt top!

17. Februar 2026

Antwort von De Koffiejongens

Hi, wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie review! De Baristina wordt binnen twee weken verzonden. Stuur ons gerust even een berichtje via info@dekoffiejongens.nl, dan kijken we meteen met je mee.

Fijn dat je deze inmiddels hebt ontvangen, veel plezier ermee 😊

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr