Rota vekk 3 av 4 senterkoppa på på sommar felgene på min kia ev6. Dette skjedde i høst. Fant dette ut når jeg skulle skifte til sommerdekk. De finner de ikkje hos seg no. Og skylder på eg burde oppd... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Var innom dekkproff, ble møtt av en kjempe hyggelig leder som åpnet døren så på dekkene, viste jeg måtte bytte så han målte og bekreftet det jeg antydet. Fikk ett godt tilbud som jeg ikke takket nei t... Mehr ansehen
Ba om tilbud på piggfrie vinterdekk og fikk tre alternativ. Sendte det på kvelden og fikk svar dagen etterpå. Ringte til en hyggelig fyr på onsdagen og bestilte. På torsdag kveld fikk jeg en SMS o... Mehr ansehen
Bestilte dekk på nett og fikk beskjed allerede dagen etter at de var ankommet og klar til montering. Lite kø når jeg var der en tirsdags formiddag og montering gikk kjapt. Litt dårlig beskrivelse på... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Dekk og felg kjede. DROP-IN. Dekkproff AS er banebrytende dekkskift-kjede med sesong basert drift som driver 17 dekkskift verksteder i Norge til i dag. Vi har stor utvalg av vinterdekk og sommerdekk fra budsjett til premium klasse. Våre tjenester: dekkskift, hjulskift, dekk montering, omlegg av dekk, dekkhotell, balansere dekk, hjulbalansering.
Kontaktinformationen
Terminalen 9b, 3414, Lier, Norwegen
- 21 56 46 00
- info@dekkproff.no
- dekkproff.no
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 30 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Wheel change
Good service, better prices, best employees.

Antwort von Dekkproff AS
Grei pris og kjapp montering.
Meget bra service og hurtig leveranse…
Meget bra service og hurtig leveranse av dekk. Utrolig bra.
Kjapp og god service til en veldig hyggelig pris
Rask og god service 👍
Gutta på dekkproff skedsmo er ganske…
Gutta på dekkproff skedsmo er ganske dyktige, vært der fast siste 3 år. Ganske gode priser sammenlignet mot andre konkurrenter, samtidig gjennomfører de arbeidet med kvalitet.
Anbefales på det sterkeste!
Very good service!
Rask levering av bestilte dekk
Rask levering av bestilte dekk. Rask og effektiv service ved cc gjøvik, var heldig med kort ventetid/kø på drop-in. Omlegging av nye dekk på felg, balansering og dekkskift gjort på 40 minutter. Gode nye sommerdekk og flott service til en rimelig penge. Anbefales 🙂
Veldig fornøyd!
Bestilte dekk på nettsidene, dekkene ble levert til avtalt tid, lagt om og montert. Enkelt, rimelig, og utført av hyggelige folk!
Tires and installing were ordered ... next day all done.
2022/04/26 - Rygge - Tires and installing were ordered, next day received message they are ready to do the job. Went there, guys non-stop working. As I waited, I visited the local flower shop. My rims were a bit problematic, as the previous tire beads were still on, no problem for them. Good and effective work. I will visit them next time as well. Keep up the good work!

Antwort von Dekkproff AS
Effektiv og billig
Veldig bra.Kjempe fornøyd med dekkene…
Veldig bra.Kjempe fornøyd med dekkene jeg kjøpte der.
Fra bestilling til dekkene kom gikk det…
Fra bestilling til dekkene kom gikk det rimelig raskt. Fornøyd med dekkene til begge bilene. Eneste jeg trakk en stjerne for er at begge gangene vi skulle legge om så tok det så lang tid.
Bestilt nye dekk
Bestilt nye dekk, Levert vaskede sommerfelger for omlegg etter avtale, grei opplevelse litt hektisk på stedet, noe venting for å få kontakt, dekk mottatt med en del smøremiddel på felgkanter og utover. oppdaget dette ved omlegg hjemme grei opplevelse sett bort fra smøremiddelet som kunne vert fjernet før levering
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.