Dekkproff AS Bewertungen 203

TrustScore 3.5 von 5

3.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rota vekk 3 av 4 senterkoppa på på sommar felgene på min kia ev6. Dette skjedde i høst. Fant dette ut når jeg skulle skifte til sommerdekk. De finner de ikkje hos seg no. Og skylder på eg burde oppd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var innom dekkproff, ble møtt av en kjempe hyggelig leder som åpnet døren så på dekkene, viste jeg måtte bytte så han målte og bekreftet det jeg antydet. Fikk ett godt tilbud som jeg ikke takket nei t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ba om tilbud på piggfrie vinterdekk og fikk tre alternativ. Sendte det på kvelden og fikk svar dagen etterpå. Ringte til en hyggelig fyr på onsdagen og bestilte. På torsdag kveld fikk jeg en SMS o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte dekk på nett og fikk beskjed allerede dagen etter at de var ankommet og klar til montering. Lite kø når jeg var der en tirsdags formiddag og montering gikk kjapt. Litt dårlig beskrivelse på... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reifenhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Dekk og felg kjede. DROP-IN. Dekkproff AS er banebrytende dekkskift-kjede med sesong basert drift som driver 17 dekkskift verksteder i Norge til i dag. Vi har stor utvalg av vinterdekk og sommerdekk fra budsjett til premium klasse. Våre tjenester: dekkskift, hjulskift, dekk montering, omlegg av dekk, dekkhotell, balansere dekk, hjulbalansering.

Kontaktinformationen

Hat 30 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Elendig kundebehandling

Fikk beskjed om at jeg trengte nye dekk, og disse skulle komme dagen etter.
Etter fire dager uten ett ord drar jeg innom, da skulle de komme samme kveld. Drar innom enda noen dager senere, da skulle de komme noen timer senere. Enda flere dager senere er de fortsatt ikke kommet.
At forsinkelser oppstår kan jeg absolutt forstå, men at Dekkproff ikke en eneste gang gidder ringe eller sende melding om at det blir ytterlige forsinkelser er ikke akseptabelt.
Det er fullstendig mangel på informasjon og kommunikasjon. Det er bare gjentatte tomme løfter om leveranser.
Orden er kansellert, og jeg kommer ikke til å benytte meg av Dekkproff flere ganger.
Har vært fornøyd tidligere, men denne typen kundebehandling viser at de overhode ikke bryr seg om kundene sine.

De var også veldig klar på at jeg trengte nye sommerdekk nå, men dette sa de ikke ett eneste ord om når de skiftet til vinterdekk i høst.

26. Mai 2023

Kjære kunde,

Vi beklager oppriktig for ulempene og frustrasjonen du opplevde på grunn av forsinkelsen i mottakelsen av de nye dekkene dine. Vi forstår din skuffelse, og vi tar fullt ansvar for mangelen på kommunikasjon gjennom hele prosessen. Vi beklager dypt at vi ikke klarte å møte forventningene dine, da å yte utmerket kundeservice er vår høyeste prioritet.

Vennligst vær oppmerksom på at forsinkelser kan oppstå på grunn av ulike uforutsette omstendigheter, men vi erkjenner at vår manglende proaktive oppdatering angående statusen til bestillingen din er uakseptabel. Vi jobber aktivt med å løse problemene i kommunikasjonsprosessen vår for å sikre at slike hendelser ikke skjer igjen i fremtiden.

Angående oversikten med å informere deg om behovet for nye sommerdekk under dekkbyttet om høsten, beklager vi dette og eventuell forvirring det kan ha forårsaket. Vi streber etter å gi klare og nøyaktige opplysninger til våre kunder, og vi forstår at vi ikke klarte å oppfylle dette målet denne gangen.

Vi verdsetter tilbakemeldingen din og vil bruke den som en mulighet til å forbedre våre tjenester. Hvis det er noe annet vi kan gjøre for å rette opp situasjonen eller hjelpe deg på noen måte, nøl ikke med å kontakte oss direkte. Vi setter virkelig pris på din tidligere tilfredshet med våre tjenester og beklager at vi ikke klarte å møte forventningene dine denne gangen.

En gang til, utvider vi våre oppriktige unnskyldninger for ulempene dette har forårsaket. Takk for at du brakte denne saken til vår oppmerksomhet, og vi håper å få muligheten til å gjenvinne din tillit i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Kundeserviceteam
Dekkproff

De er kjappe

De er kjappe, god service, God pris og du får etter stramming av dekkene. Tipp topp🙌

23. Mai 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig Bra

Brukt de flere ganger til kjøp av dekk og omlegging. Veldig bra priser.
Synd de ikke har en butikk hele året

20. April 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De lurer deg til å kjøpe dyre nye dekk…

De lurer deg til å kjøpe dyre nye dekk fordi de "ikke vil sette på de gamle du har fordi de er slitt" + at de mente en punktering ikke kunne repareres og derfor trengte jeg 4 nye dekk. Fikk min far til se på denne punkteringen, viste seg at skruen ikke var igjennom dekket og det trengte ikke lapping engang! De gamle sommerdekkene mine har jeg kjørt med i kun 2 sommersesonger. Man blir forsvarsløse når de som jobber der mener du MÅ ha nye dekk, og før du har kommet frem til det beste valget for DEG (ved å ta et par telefoner), har de gutta som ikke snakker norsk (så vi forstår hverandre ikke!!), allerede montert de nye dekkene du ikke har bekreftet at du skal ha, på dine gamle felger og du er nødt til å betale. Svindel!

9. Mai 2023

Antwort von Dekkproff AS

Hei! Takk for din vurdering, vi beklager at du har fått en dårlig opplevelse ved besøket. Bra kundeservice og rettferdig salg er veldig viktig for oss, dermed ønsker vi å få vite litt mer om situasjonen og avdelingen dette var på. Du kan gjerne kontakte oss på klage@dekkproff.no direkte.

Gamle dekk

Over 3 år gamle dekk uten at det ble opplyst om.

12. April 2023

Antwort von Dekkproff AS

Hei! Takk for din tilbakemelding, dekkene ble kjøpt på vår nettside til en nedsatt pris der det var opplyst at dekkene er fra 2018. Dersom du har noen spørsmål om dette vennligst kontakt oss på klage@dekkproff.no

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr