Dekbedwinkel.com Bewertungen 367

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima ervaring. Op zondag 2 stuks besteld en de maandag daarop bezorgd bij PostNL punt. Scherpe prijs en advies waar het oude in te leveren. Correct , niet vacuüm , verpakt elk in een doos.( dus niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima website en duidelijke omschrijving aangekocht produkt. Produkt ook voordeliger als op andere websites. Eea keurig verpakt verzonden en per mails goede info over de bestel-en verzendstatus. F... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blij met dit 4 seizoenendekbed. De twee delen op elkaar zijn zelfs te warm voor mij als koukleum. Heb nu genoeg aan alleen het herfst/lentedeel. Vind de dekbedden kwalitatief goed aanvoelen. Super bli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke klantenservice en goede producten . Ik heb een all season donzen dekbed hier gekocht maar die was te dik voor mij dus kon ik 'm gemakkelijk retourneren en gelijk goed advies gehad wat ik... Mehr ansehen

1. Schlafzimmermöbelgeschäft

Über Dekbedwinkel.com

Vom Unternehmen geschrieben

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bij Dekbedwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw dekbed. Naar welk dekbed u ook op zoek bent. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een dekbed dat aan al uw wensen voldoet. Dekbedwinkel heeft een breed assortiment van verschillende kwaliteitsmerken zoals Ducky Dons, Frankenstolz, Texeler, Texelwool, Timzo, Yumeko en Silvana. Naast dekbedden heeft Dekbedwinkel ook een breed assortiment kussens en onderdekens om het slaapgenot nog verder te vergroten.

Ga naar Dekbedwinkel

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Aanrader

Correcte informatie op de website alsook omtrent de levering van de bestelling.
Zeer fijne online shop ervaring.

9. April 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levertijd is veel te lang

29. März 2024

Beste TheoPhily Peters,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de levertijd lang is. Wij proberen ons altijd te houden aan de benoemde levertijd en helaas is dat dit keer niet gelukt dan. Onze excuses hiervoor!

Wanneer u nog vragen of onduidelijkheden heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ervaring was goed

Ervaring was goed, makkelijk te bestellen, alles netjes bezorgd. Het enige was dat de bestelling ongeveer een week later pas werd geleverd.

7. März 2024

Betrouwbaar

Zelfs bij bestelling om 21u55 heeft me levering de volgende dag kunnen doen zoals op de site staat. Dikke pluim hiervoor.
Duidelijke website waardoor keuzes maken simpel is.

7. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling al ruim 3 weken lang niet…

Bestelling al ruim 3 weken lang niet geleverd, geen reacties op mail en telefonisch niet bereikbaar.
Ruikt hier sterk naar oplichting!

23. Dezember 2023

Beste Bram,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraagd is.

Helaas kan ik uw bestelling er zo niet bij vinden, dus kan ik niet zien wat er aan de hand is. Op het moment is het erg druk, waardoor we achterlopen met de mails, onze excuses.

We zullen zo snel mogelijk op uw mail antwoorden en mocht u liever de bestelling willen annuleren dan kunt u dit ook aangeven.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling nog steeds niet ontvangen!

Op 8 december jl, nav de goeie reviews bij Dekbedwinkel een dekbed besteld, maar tot op heden niets ontvangen! Telefoon wordt in december niet opgenomen vanwege de drukte en op mailtjes wordt niet gereageerd! Hoe dan? Bij mijn order status staat: op 8 december wordt het dekbed in ons magazijn verwacht en naar u op gestuurd!

8. Dezember 2023

Beste,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraagd is, onze excuses hiervoor.

Helaas is het op het moment erg druk waardoor er sneller vertraging ontstaat. Ook lopen we achter met het beoordelen van de mails, maar we zullen zo snel mogelijk met een reactie komen als we dit nog niet gedaan hebben.

Erg prettig dekbed

We zijn tevreden met het dekbed, super. Na een besteld te hebben, gelijk een erbij! Het slaapt heerlijk en omsluit erg goed om het lichaam. Een aanrader en wellicht in de toekomst een ander produkt met dit bedrijf.

11. Dezember 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De moeite waard om rond te neuzen.

Ruime keus met voor elk wat wils tegen aantrekkelijke prijzen. Tijdens het winkelen herhaaldelijk automatisch switchen naar andere shops van het concern is wel lastig omdat je bestellingen van andere webshops niet kunt combineren. Goed opletten dus. Onze bestelling werd vlot en tot tevredenheid uitgevoerd. Tevens nazorg ontvangen in de vorm van tips voor het wassen

20. November 2023

Snel geleverd

Snel geleverd. Volgens afspraak. Duidelijk over retour voorwaarden( in mijn geval niet nodig maar fijn dat er duidelijkheid o er wordt gegeven) prijs kwaliteit van het product goed.
Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

22. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blij met produkt en bestelproces

goede info over de bestel-en verzendstatus.
Fijn dat achteraf betalen mogelijk is.
Product zojuist uitgepakt en is naar verwachting en volgens beschrijving. Ziet er luxe uit en voelt aan
als hoge kwaliteit. Degelijke dekentas eromheen en alles ruikt fris mede door het zakje lavendel/kruiden erbij. 👌

16. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr