Mijn bestelling had (na vele vergelijkingen van hetzelfde product) een concurrerende prijs. Aangezien het een eerste bestelling was, was ook nog een korting van toepassing. Ofschoon het een nabestelli... Mehr ansehen
Kan geen contact krijgen met het bedrijf antwoord niet op mail bezorgadres is niet juist maar ik kan het niet wijzigen omdat het bedrijf onbereikbaar is Bedrijf heeft gereageerd n.a.v. mijn review de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hele vriendelijke mensen en naast dat ze mooie dekbed overtrekken verkopen is het ook een zeer betrouwbaar pakketpunt. Dank daarvoor!
Vom Unternehmen geschrieben
Met het brede en ruimte assortiment beddengoed van Dekbeddengoed.nl, zoals onder andere dekbedden en dekbedovertrekken, lig je altijd goed en comfortabel. Je vindt hier bij ons goedkope dekbedovertrekken voor zowel twee- als eenpersoonsbedden. Of je nu van wit beddengoed houdt, of van beddengoed met een kleurtje, wij hebben het voor je. Altijd voor de scherpste prijzen. Dekbeddengoed.nl, daar slaap je beter van en nog voordelig ook. Beddengoed kopen online Dekbeddengoed.nl is de online beddengoed voor het kopen van beddengoed winkel! Hier vind je een ruime selectie van hoogwaardige beddengoed producten om jouw slaapervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar luxe dekbedovertrekken, zachte kussenslopen, warme dekens of comfortabele lakens, wij hebben het allemaal.
mjlweg 9-15, 4131pj, vianen, Niederlande
- info@dekbeddengoed.nl
- dekbeddengoed.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vermijden
Heb op 9 juni iets besteld, nooit iets van ze gehoord. Heb ze 2 keer geprobeerd te bellen, daar word je naar de mail doorgestuurd. Heb 3 mailtjes gestuurd, ook daar nooit een reactie op gekregen. Nu is de hele bestelling plotseling geannuleerd, zonder dat ik iets van de winkel zelf te horen heb gekregen.
Vermijden.
Vriendelijk en betrouwbaar
Top bedrijf!
Altijd een goede ervaring bij/mee gehad
Altijd een goede ervaring bij/mee gehad! Laatst me label vergeten thuis en printen was makkelijk mogelijk. Altijd top, aanrader!👌🏼😁
Top pakketpunt
Ideaal pakketpunt waar eigenlijk alle Vinted pakketjes heen kunnen.
Fijne webshop!
Altijd snel en goed geholpen
Altijd snel en goed geholpen. Laatst pakketje verkeerd ingeleverd, werd gelijk weer goed geholpen en het werd mee opgelost. Fijn punt!
Bestelling gedaan op 11 november van 2…
Bestelling gedaan op 11 november van 2 kinder dekbedovertrekken met opdruk in the cloud.
Tot op heden niet ontvangen. Geen reactie gehad op de mail die ik begin van de week heb gestuurd. Telefoonnummer via contact is niet bereikbaar. Telefoonnummer in Vianen gebeld, na 10 min in de wacht nog steeds geen gehoor.
Ik hoop via deze review dat er contact gezocht kan worden en de 2 overtrekken alsnog geleverd worden.
Ik heb nog altijd mijn bestelling niet…
Ik heb nog altijd mijn bestelling niet ontvangen en op mails wordt er niet geantwoord

Snel en vriendelijk personeel
Fijn bedrijf en ik word altijd snel en goed geholpen, zelfs als je iets nodig hebt willen ze je daarbij helpen.
Klantgericht 👍🏻
Zeer tevreden met Dekbeddengoed.nl
Mijn ervaring met Dekbeddengoed.nl is erg goed. Het assortiment die ze aanbieden is erg groot en overzichtelijk, waardoor je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Vooral de kinderdekbedden vind ik echt een pluspunt. Er zijn veel verschillende soorten en stijlen, wat het leuk maakt om iets uit te kiezen dat goed past.
De kwaliteit van de producten is goed en ze voelen comfortabel aan. Daarnaast werd mijn bestelling snel geleverd, wat ik erg fijn vond. Alles was netjes verpakt en direct klaar om te gebruiken. Ik ben erg tevreden en zou hier zeker nog een keer bestellen!
Opgelost!
Op 29 augustus een bestelling gedaan van een dekbedovertrek.
Kreeg de dag erna te horen dat deze er niet meer was
Kreeg optie andere kleur of terugboeking van het bedrag. Heb aangegeven dat ik het bedrag graag terug wilde.
Tot op heden geen reactie meer, ook mijn 2 mails werden niet beantwoord.
Erg jammer!
Zou graag willen dat het opgelost wordt!

Slechte communicatie en levertijd
Eerst lang wachten op niets, dan blijkt de handdoek uitverkocht. Kies je een andere en dan duurt het nog heel
lang voordat het eindelijk wordt bezorgd. Zoontje is nu op vakantie zonder strandlaken, terwijl deze een maand voor vertrek was besteld. Erg jammer
Altijd vriendelijk
Altijd vriendelijk. Uitstekende service, een label printen was geen probleem!
Probleem opgelost
Na het ontvangen van mijn bestelling kon ik helaas geen contact krijgen met de klantenservice, maar nadat ik een review plaatste is mijn probleem alsnog netjes en snel opgelost. Dankjewel daarvoor! De kwaliteit is super
Fijne service
Fijne service, meedenkend en heel vriendelijk.
Label uitprinten was ook geen enkel probleem.
Momenteel is dit nummer niet bereikbaar
Heb een matras besteld en betaald. Zou tussen de 2 en 4 weken duren voordat het matras geleverd zou worden. Na 3 en 3/4 stond de status nog steeds op in behandeling. Gebeld telefoonnummer werkt niet. Via contact mail gestuurd, met de vraag wanneer het matras zou arriveren? Kreeg als antwoord: We nemen contact op met de leverancier, we laten het u zoo snel mogelijk weten. Sinds die dag heb ik bijna elke dag een mail gestuurd met de vraag of er al contact is geweest. Ik snap dat ik niet de enige klant in de wereld ben. Maar als je iets beloofd doe het dan ook. Nog steeds geen antwoord en geen matras.

Antwort von Dekbeddengoed
Een bestelling gedaan via de website
Een bestelling gedaan via de website. Hierop geen bevestiging ontvangen, betaling is wel gelukt. Hierop gebeld maar het nummer is of niet in gebruik of je krijgt te horen dat ze te druk zijn en geen personeel hebben om op te nemen. Dan een mail gedaan maar hier is tot heden geen reactie op gekomen.

Antwort von Dekbeddengoed
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.