De Kattentrainer Bewertungen 32

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne ervaring met de train-je-kat challenge. Opzich jammer dat je maar 2 weken toegang hebt, maar dat staat ook duidelijk aangegeven van tevoren dus geen verrassing. Opdrachten werken perfect en zij... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elke keer begon ik weer met trainen met de katten. Elke keer stopte ik ook weer als het niet lukte. De katten-challenge heeft mij handvatten gegeven om de training leuk te houden voor mij en de katten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor iemand die altijd van 0 naar 100 wil en dan opgeeft omdat het simpel weg mislukt, is dit echt een top training. Wat mij enorm geholpen heeft is dat de training in mini stapjes werkt. Waarbij... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuke basis om beter naar je kat te kijken en de band te verstevigen. De stap naar echt trainen vergt dan nog wel wat, maar alleen al het zo bezig zijn met je kat is voor allebei waardevol.

Unternehmen hat geantwortet

1. Tiertrainer

Vom Unternehmen geschrieben

De Kattentrainer is dé plek voor kattenliefhebbers die de stress voor hun kat willen verlagen en tegelijkertijd een diepere vertrouwensband willen opbouwen. Judith helpt je het gedrag van je kat beter te begrijpen en biedt je de tools om je kat dwangvrij te verzorgen. Het draait allemaal om Cooperative Care, waarbij je je kat leert vrijwillig en actief mee te werken aan zorghandelingen, zoals nagels knippen en tandenpoetsen. Judith biedt cursussen zoals Start Cooperative Care met je kat, Vuurwerktraining, Tandenpoetsen voor katten en Hoe begin ik met het trainen van mijn kat?. Deze cursussen leren je hoe je je kat op een positieve manier kunt trainen, afgestemd op zijn of haar unieke behoeften. Wat deze trainingen bijzonder maakt, is dat ze niet alleen zorgen voor plezierige zorghandelingen, maar ook een diepere band en meer vertrouwen tussen jou en je kat creëren. Het resultaat? Minder stress voor zowel jou als je kat, meer plezier in het samen zijn en een gelukkige, gezondere kat. Judith is niet alleen een kattentrainer, maar ook een mensentrainer, die je met veel geduld helpt en motiveert om de best mogelijke zorg te geven die je kat verdient.

4.6

Bittet Kunden um Bewertungen

Leuke basistraining

1. Dezember 2025

Dankjewel Walda voor je review! 💜
Fijn dat de Train-je-kat Challenge je geholpen heeft om beter naar je kat te kijken en jullie band te versterken — dat is al zó waardevol. De challenge is inderdaad bedoeld als laagdrempelige start: om te ontdekken of trainen bij jullie past, voordat je verder de diepte in gaat 😸

Train-je-kat Challenge

In de Train-je-kat Challenge zet Judith je in kleine, duidelijke stapjes op weg om te starten met trainen met je kat. Een leuke uitdaging voor m'n katten en precies wat ik nodig had om m'n eigen trainingsvaardigheden te beginnen ontdekken en oefenen :)

30. November 2025

Dankjewel Anke, voor je mooie review! 🥰
Zo leuk om te lezen dat Selma & Saga genoten hebben en dat jij je trainingsskills bent gaan ontdekken. Precies waar de Train-je-kat Challenge voor bedoeld is! 😸🐾

Positieve ervaring

Judith maakte een zeer toegankelijk schema, elke dag kwam een stapje bij zodat je niet het gevoel krijgt dat je stilstaat. De stappen zijn ook zeer klein waardoor je met minder frustraties zit als het niet lukt. Vanaf dat er iets niet lukt geeft Judith ook zeer snel duidelijke feedback. Mijn katten waren zeer blij met de snacks en de extra aandacht 😊 nu weten we hoe we verder moeten om andere dingen aan te leren!

28. November 2025

Antwort von De Kattentrainer

Dankjewel voor je review, Charlotte! :) Heel benieuwd wat jullie nu verder samen nog gaan bereiken met trainen!

Katten trainen, het kan!

Ze geeft leuke trainingen, echt de moeite waard!

11. November 2025

Hi Deborah,
Wat fijn om te horen dat je zo geniet van de trainingen — en inderdaad, katten trainen kán echt! 😊 Dank je wel voor je mooie review en je enthousiasme. Ik kijk ernaar uit om je terug te zien bij alle themasessies in 2026! – Judith, De Kattentrainer 🐱

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg. Het werkt echt! Mijn kat gaat er nu echt voor zitten. Onze band is enorm gegroeid

22. Oktober 2025

Antwort von De Kattentrainer

Wat leuk om te lezen, Kimberley! 😍 Zo fijn dat jullie band zo gegroeid is in twee weken en dat je kat er nu echt voor gaat zitten — geweldig gedaan! ❤️ Ik ben superbenieuwd wat jullie nu verder gaan trainen 😺💪

Fantastische training!

Wauw, dit was een superfijne training. Duidelijk uitgelegd, fijne korte video’s, goede opbouw en daarnaast goede begeleiding van Judith en snelle antwoorden op vragen. Ook superleuk te zien dat haar katten het mooi voordoen 🐾🐾 10/10

12. September 2025

Antwort von De Kattentrainer

Dankjewel Marina! Heel blij en dankbaar dat de Train-je-kat Challenge je zo goed bevallen is :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg leerzame workshop -train je kat…

Erg leerzame workshop -train je kat challange. Heel leuk om jezelf aan het denken te zetten, wat je je kat kan leren.

8. August 2025

Antwort von De Kattentrainer

Dankjewel Mariska! Super leuk om te horen dat de challenge je weer gemotiveerd heeft om te starten met trainen en je ook geïnspireerd heeft tot nieuwe ideeën! ❤️

Train-je-kat Challenge

Judith heeft een leuke Train-je-kat Challenge geschreven om eens te kunnen proeven hoe het is om met je katten te trainen. 14 dagen lang met een kleine leuke opdracht en feedback kun je aan de slag gaan met je kat.
Ik vond het heel leuk om zo eens te kijken hoe mijn katten op trainen zouden reageren en ze vinden het beiden erg leuk! Dit smaakt naar meer.
Het is leuk om op deze manier je katten nog beter te leren kennen! Een aanrader!

2. August 2025

Antwort von De Kattentrainer

Het was een genot om Boris & Kees mee te zien doen met de opdrachtjes! 🥰 Je hebt tijdens de challenge echt een sterke basis al met ze gelegd🔥 Heel benieuwd waar dit toe leidt. Ga zo door! 🐈️

Train-Je-Kat-Challenge aanrader!

Ik heb bij Judith de Train-Je-Kat-Challenge gevolgd. Dit is een supergoed opstapje om eindelijk echt te beginnen met het trainen van je kat. De challenge duurt precies lang genoeg, de dagelijkse challenge bestaat uit een kort filmpje met een eenvoudige opdracht. Je bent er niet veel tijd aan kwijt en ik vond het superleuk om te doen samen met mijn kat. Ohja, en je kunt feedback krijgen van Judith!

1. August 2025

Antwort von De Kattentrainer

Dankjewel Shari! Wat fijn dat ik je heb kunnen motiveren om het trainen (weer) op te pakken ❤️ en dat je er zoveel plezier aan had. 💛🤗 Precies wat ik elke kattenliefhebber gun en waarom ik de Train-je-kat Challenge heb gecreëerd. 🔥 Super!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr