Snelle levering, goed verpakt. Ook wordt je direct geholpen bij een defect. Ik zou dit bedrijf echt aanbevelen
Scherpe prijzen voor goede kwaliteitverhouding. Snelle verzending. Door de postnl duurde het langer, maar goed verpakt ook!
Duidelijke en eerlijke beschrijving van het product. Heldere communicatie omtrent bestelling, verzending en levering. Blij verrast bij het openen van het pakket. De bestelling kreeg een persoonli... Mehr ansehen
Snel geleverd, goed verpakt, product zoals omschreven, ben er super blij mee en kan niet wachten om het cadeau te geven aan mijn zoontje. Ook zeer attente kaart en leuke lolly aangetroffen in de verpa... Mehr ansehen
De mooiste en leukste online speelgoedwinkel en kids concept store. Bij ons vind je mooi, leuk en kwaliteitsvol speelgoed. Alsook een ruim aanbod aan kinderboeken, wenskaarten, accessoires en musthaves voor baby's, kleuters en jonge kinderen.
Vroente 9, 2390, Oostmalle, Belgien
- info@dehartjesdief.be
- dehartjesdief.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen

Vlotte en snelle levering
Vlotte en snelle levering. persoonlijk berichtje zorgt voor extra touch

Good experience
Very beautiful variety of not only toys and kids’ stuff, but also collectibles to choose from if you’re an adult who likes to collect (like me!). Shipping is very expensive if you’re ordering overseas, especially considering they do not offer any express shipping option and only regular postal service is available. My package was shipped with BPost, and in my experience they always seem to cause some trouble (the addresses they put on the package are ALWAYS incomplete, including with this order, and sometimes my packages have been sent back because of it). But that is not the shop’s fault, so it’s fine. Well deserved 5 stars!
Aanrader!
Snel en netjes verzonden, erg leuk dat er een persoonlijke briefje en een snoepje bij zat. Maakt een pakketje opmaken extra leuk! De webshop een ruim aanbod tegen een goede prijs!

Top winkel/webshop
Top winkel/webshop. Tijdens het bestellen had ik wat vragen. Een WhatsApp berichtje gestuurd en kreeg meteen antwoord en werd vriendelijk geholpen👍 erg fijn. Bedankt voor de magna tiles 💖

Antwort von De Hartjesdief | Kids Concept Store
Vlotte en vriendelijke bediening.
Vlotte en vriendelijke bediening.
Afhaling mogelijk.
Super fijn en mooi materiaal!

Antwort von De Hartjesdief | Kids Concept Store
Persoonlijk geleverd aan de deur
Persoonlijk geleverd aan de deur met even een leuke babbel. top service
Vlot, snel, vriendelijk & kwalitatieve producten
Kwalitatieve, duurzame producten. Vlotte en snelle afhandeling van A tot Z. En het allerbelangrijkste: súper lieve mensen!!
Envoie super rapide
Envoie super rapide. Et le colis était très bien emballé. Nous avons fortement apprécié les emballages cadeaux arrivés pile à temps pour la St Nicolas et la petite lettre écrite à la main était adorable.
Prima service
Mooi assortiment en prima service. Snelle verzending en artikelen waren goed verpakt.
Mooi aanbod en snelle levering
Mooi aanbod, correcte prijs en snelle levering ! Een aanrader

Super goeie service!
Super goeie service!
Goede verpakking
Super snelle levering
Mooie kwaliteit

Snelle levering
Snelle levering, mooi fietsje precies zoals foto’s op website.
Leuk kaartje met bedanking erbij.

PERFECT
Wat een aanrader. Super snelle levering, kwaliteits producten & leuke persoonlijke attentie erbij!

Antwort von De Hartjesdief | Kids Concept Store
1st class service.Great products.Great…
1st class service.Great products.Great that they ship to the UK.