Definitiveguitarstore
Vom Unternehmen geschrieben
We Make Your Sound Good Welkom bij Definitive Guitars, opgericht in 2024 door Dylan Banus. Wat begon als een uit de hand gelopen passieproject, groeide uit tot een plek waar gitaristen terecht kunnen voor eerlijke producten en persoonlijk advies. Mijn reis begon in 2012, toen ik voor het eerst een gitaar oppakte. Twee jaar later kwam mijn eerste pedaal: de EHX LPB-1. Mijn gitaardocent zei toen al: "Dit is het begin van het einde." En hij had gelijk. Dat ene pedaal zette me op een lange zoektocht naar de perfecte sound. Ons doel is simpel: “Removing the middleman.” Wat bedoelen we daarmee? Veel gitaristen kennen het wel: GAS – Gear Acquisition Syndrome – de eindeloze zoektocht naar de vetste gear. Maar uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde, of je nu speelt op je slaapkamer, in de oefenruimte of op een groot podium: een sound die je inspireert, zonder frustratie of twijfel. Gewoon spelen, volledig opgaan in het moment. Effectpedalen zijn onmisbaar voor elke gitarist. Het begint met een goede gitaar en versterker, maar al snel volgt de zoektocht naar een pedalboard dat bij jou past. Voor sommigen is dat een compacte Pedaltrain Nano, voor anderen een uitbundige Pedaltrain Novo vol met pedalen. Maar waar begin je? De markt is tegenwoordig overspoeld met merken en variaties – honderd soorten tubescreamers, talloze fuzzes en delays. Daarom zijn wij Definitive Guitars begonnen: een zorgvuldig samengestelde online winkel met een selectie van pedalen waar wij écht in geloven. Geen eindeloze keuzestress, maar een overzichtelijk aanbod van betrouwbare en inspirerende gear. Bij ons krijg je meer dan alleen een product. We bieden een persoonlijk gezicht en service. Of je nu op zoek bent naar een nieuw pedaal, advies nodig hebt, of gewoon zin hebt in een goed gesprek over gear – je bent welkom. Definitive Guitars – We Make Your Sound Good
Das haben sich andere Leute angesehen
Goed advies, mooie producten, nette prijzen
Ik was op zoek naar een boostpedaal en had wat vragen en twijfels. Snelle reactie gekregen met uitstekend advies en uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken. Deskundig, snel, betrouwbaar, mooie assortiment en keurige prijzen.

Great customer service
Great customer service, very quick with replies and shipping. Cool retail supply of different brands that you wouldn't find everywhere. Thanks Dylan!

Wonderful seller
Wonderful seller, reliable and very quickly on reply.
Highly recommended

Aanrader
Heel aangenaam contact, heel leuke promo-acties, snelle en degelijke verzending!

Antwort von Definitiveguitarstore
Erg goede service en snelle bezorging!
Vrijdag besteld laat in de middag, maandag gelijk bezorgd in de middag. eerder dan andere webshops. Erg vriendelijke en goede service aan de telefoon! Wist precies waar ik het over had. Hij had een product ingekocht in bulk omdat hij wist dat deze niet vaak geproduceerd worden in Amerika en terecht want er was geen een andere winkel die deze verkocht en ik moest het bijna uit Amerika gaan bestellen en 5-7 weken wachten. Echt een held!! Dit ging om een Greer Lightspeed Overdrive gitaarpedaal. Ook nog eens de beste overdrive op de markt! Super grote complimenten!! Fijne feestdagen!

My experience was beautiful
My experience was beautiful, thei support team response is the fastest I ever met, and I wanna tank them for their support.

Alle merken, goede prijzen
Goede prijzen, korte lijntjes. Snelle verzending. Niks op aan te merken. Aanrader.
Expertise
Door Dylan zijn vele kennis kan hij je goed instrueren naar wat het beste bij jou past!

Antwort von Definitiveguitarstore
Toffe en betrouwbare candyshop voor dr gitarist
Het leuke van definitive guitars is dat de eigenaar zelf ook gitarist is. Dat levert een goede betrokkenheid én gesprekspartner op voor de klant. Duidelijke en vlotte communicatie, uitermate betrouwbaar en snelle levering tegen scherpe prijzen. Daarbij een uitstekend assortiment en er is altijd wel een kortingscode voorhanden ;-). Scheelt je toch weer in de aanschaf.
Reeds een aantal keren mijn aankopen gedaan bij definitive guitars en alleen maar lof!

Antwort von Definitiveguitarstore
Blijft gewoon een SUPER webshop!
Blijft gewoon een SUPER webshop!
Vriendelijk, behulpzaam en makkelijk contact te krijgen met hun.
Ik shop voor mijn pedalboard nergens anders meer.

Voor de spec;)al gear!
Snelle communicatie, snelle levering. En pedalen die je niet bij iedere muziekwinkel kan aanschaffen. Voor de special gear, ben je bij hen aan het juiste adres. Blij dat ze er nog zijn. ;-)

Antwort von Definitiveguitarstore
Goed advies, snelle service en
Ze hebben me goed geadviseerd en geïnformeerd over de eigenschappen van de Walrus power supply die ik heb gekocht. Ook de levering was supersnel en tip top in orde. Fijn bedrijf!

Quality service+ Jan ray
Wasn’t sure about what drive I wanted but after some quality service I got recommended the Jan ray. Lovely pedal!

Antwort von Definitiveguitarstore
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.