Decupré Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig hoe er gekeken en geluisterd wordt naar je persoonlijke situatie. De Adviseur begreep direct welk matras ik nodig had en het is inderdaad een uitstekend matras. Lig nu een week op het... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na vele zoektochten naar showroom om geschikte matras te vinden, kwam ik bij Decupre terecht! Wat een verademing. U kunt online bestellen, showroom bezoeken, keuze maken na een zorgvuldige gesprek e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

*vriendelijk te woord gestaan, *deskundig en duidelijk advies, *telefonisch vragenlijst doorlopen om ons slaap gedrag, onze lengte, gewicht enz in kaart te brengen, *opdracht gegeven, aanb... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Op maat gemaakt, lengte en gewicht is een marketingtruc. Ik kocht twee dezelfde maten matrassen die zoals afgesproken per persoon gemaakt zou worden. Bij de levering zou dit aangegeven worden. Dit was... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

92 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig hoe er gekeken en geluisterd…

Geweldig hoe er gekeken en geluisterd wordt naar je persoonlijke situatie.
Lig nu een week op het matras en voel geen pijn meer,sta niet meer met pijnlijke benen op.
Woelen is ook verleden tijd lig nu stil en ben nu uit gerust.
Ook de boxspring is Nieuw ligt heerlijk.
Aanrader dit bedrijf voor iedereen die een nieuw matras nodig heeft.
Het leukste is dat ik nu graag en vroeg ga slapen, en ja zo heerlijk lig dat ik het spijtig vind dat ik moet op staan..

7. August 2026

Top bedrijf!

Wat een verademing. U kunt online bestellen, showroom bezoeken, keuze maken na een zorgvuldige gesprek en verder wordt er alles goed geregeld: ophalen van oude matras, brengen en opleggen van de nieuwe matras. U kunt 90-100 dagen uitproberen terwijl u slechts eenderde had betaald. Kortom Decupre is een top bedrijf met uitstekende service!

31. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb vorige week het bed ontvangen…

Ik heb vorige week het bed ontvangen wat een genot, in mijn oude bed was ik constant aan het draaien, dit bed ligt prima ik ben er blij mee super tevreden een goed advies gekregen bij het proef liggen

23. Juli 2026

Geachte mevrouw Pelgrim,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo heerlijk slaapt en tevreden bent. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een paar jaar geleden een matras…

Een paar jaar geleden een matras aangeschaft. Alles word via internet vast gesteld. Weinig communicatie. Ook maar een korte tijd om te testen, dus idd veels te kort. Matras waardeloos. Totaal geen steun en nú vervangen voor een M line. Dat helemaal samengesteld is. Dan zie ik die vrouw op tv, en hoor je bij beter bed dat ze daar gewerkt heeft. Dus mensen denk heel goed na. Het kost een vermogen.

26. Juli 2026

Geachte mevrouw van Dam,

Bedankt voor uw review. Wij kunnen uw gegevens helaas niet terugvinden in ons systeem.

Onze ervaring is juist dat veel klanten na een overstap van onder andere M line meer ondersteuning en slaapcomfort ervaren op ons Decupré matras. Natuurlijk blijft de keuze voor een matras altijd persoonlijk.

Tevens hebben wij altijd telefonisch contact met onze klanten en wordt het advies persoonlijk met de klant besproken.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

na 20 jaar eindelijk een goed matras

na 20 jaar eindelijk een goed matras, allerlei matrassen geprobeerd. Ik wil er wel bij vermelden dat ik hypermobiel ben en dat ik artrose heb.

20. Juli 2025

Geachte mevrouw Teunissen,

Bedankt voor uw review en wat ontzettend fijn dat u nu eindelijk matrassen heeft gevonden waar u goed op kunt slapen. Wij wensen u dan ook nog heel veel slaapplezier toe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

een matras op maat met goede nazorg

Voor de aanschaf van mijn matras eerst een goede telefonische uitleg gekregen over de matrassen en mijn kwalen zijn besproken (artrose en fybromyalgie). Aan de hand hiervan is een voor mij een zo goed mogelijk matras uitgezocht, opgebouwd uit verschillende lagen koud- en traagschuim. Je mag een aantal maanden proefslapen op je matras want de visie van Decupré is dat je pas na een aantal maanden slapen goed kunt beoordelen of een matras voldoet aan je persoonlijke omstandigheden. Ook de nazorg is goed geregeld. Bij mij bleek na een jaar dat het matras toch iets te hard lag en er werd gratis , na goed telefonisch overleg, een extra plaat koudschuim toegestuurd. Deze kon ik zelf gemakkelijk aan mijn matras toevoegen. Ik ben heel erg tevreden over mijn matras en Decupré.

17. Juli 2026

Beste Anneke,

Bedankt voor uw review.
Wat ontzettend fijn om te horen dat u weer heerlijk slaapt. Daar worden wij erg blij van en willen u dan ook nog heel veel slaapplezier toe wensen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb lang gezocht naar een oplossing…

Ik heb lang gezocht naar een oplossing voor mijn schouderprobleem. Een slaapadvies gevraagd bij Decupre per telefoon. Hier werd dezelfde dag nog op gereageerd. Goed gesprek gehad, daarna een afspraak gemaakt in Didam, hier werd ik vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Daarna kreeg ik uitleg van allerlei soorten matrassen. Heb proefgelegen en heb toen besloten een matras die bij mij past te kopen.
Heb vanaf de eerste keer dat ik deze kreeg meteen goed geslapen en was ik van mijn schouderprobleem af.
Heb eerst nog wel 30 dagen proef geslapen maar het was meteen duidelijk, deze matras was Het voor mij.
Dank Decrupe voor het advies en de service.
Ik kan iedereen zo”n matras op maat aanbevelen!!

21. April 2026

Geachte heer Eppink,

Bedankt voor uw mooie review. Hier worden wij erg blij van om te lezen. En uiteraard heel fijn dat u geen schouderklacht meer heeft, daar doen wij het allemaal voor. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Aanrader

*vriendelijk te woord gestaan,
*deskundig en duidelijk advies,
*opdracht gegeven, aanbetaling gedaan, en binnen de levertijd zijn de matrassen geleverd,
*leverancier/transportbedrijf Huisman nam oude matras mee(zo afgesproken), en nieuwe matrassen werden uitgepakt en op ons bed gelegd met uitleg erbij, heel vriendelijke chauffeur,
*direct vanaf de eerst keer slapen op de matrassen, heerlijk geslapen,
*al met al een meer dan positieve ervaring.

24. Juni 2026

Beste Heleen,

Bedankt voor uw review.
Wat fijn om te horen dat u onze service, advies en product zo goed vind en heerlijk slaapt. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

SUPER SERVICE

De ervaring met het matras, die ik nu 2 jaar heb, is ronduit prima te noemen.
Na een wasbeurt van de tijk bleek de ritssluiting niet goed meer te werken.
De serviceafdeling van Decupré heeft mij een nieuw tijk geleverd als service. Dat noem ik nog eens SERVICE !!

13. Juli 2026

Geachte heer Prinssen,

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw matras en onze service. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Top ervaring

Ik slaap nu op het Sept Core matras van Decupré en ben er echt heel tevreden over. Vanaf het eerste moment merkte ik dat het matras een fijne combinatie heeft van stevigheid en comfort. Het voelt ondersteunend aan, zonder dat het te hard ligt.

Wat ik vooral merk, is dat mijn rug in de ochtend veel beter aanvoelt. Ik word minder stijf wakker en heb het gevoel dat mijn lichaam tijdens het slapen beter ondersteund wordt. Daardoor slaap ik rustiger en sta ik fijner op.

Ook vond ik het prettig dat ik 100 nachten kon proefslapen. Dat gaf mij veel vertrouwen, omdat je pas na een tijdje echt merkt of een matras goed bij je past. De service van Decupré was daarnaast duidelijk en professioneel. Er werd goed meegedacht over welk matras het beste bij mij zou passen.

Al met al ben ik erg blij met het Sept Core matras. Het ligt comfortabel, voelt kwalitatief goed aan en mijn rug voelt merkbaar beter in de ochtend. Ik zou Decupré zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goed matras met fijne service.

26. Juni 2026

Geachte heer Worms,

Ontzettend bedankt voor uw mooie review hier worden wij erg blij van. Wat ontzettend fijn dat u veel rustiger slaapt en geen stijfheid in de rug meer heeft. Daar doen wij het allemaal voor.

Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne matrassen. Wederom!

Na 10 jaar waren onze matrassen aan vervanging toe. Ook de oude matrassen zijn/waren van Decupré. Maar ondertussen wonen wij in Denemarken. De transportkosten waren niet mals, maar wat zijn we weer blij met de nieuwe matrassen! Helaas rook het nieuwe hoofdkussen van Decupré niet erg fijn, maar ook dat wordt/werd opgelost. Top service.

27. Mai 2026

Geachte heer, mevrouw LvdL,

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat u weer heeft gekozen voor het slaapcomfort van Decupré.
En wat heerlijk dat u wederom weer heerlijk slaapt op uw nieuwe matrassen.
Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf. Vriendelijke mensen snelle levering en een zeer goede service.
Klein probleempje met matrashoes. Dit werd meteen en correct opgelost binnen twee dagen. Echt heel blij mee

19. Juni 2026

Geachte heer, mevrouw Vonk,

Bedankt voor uw mooie review. Service staat bij ons ook zeer hoog in het vaandel. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijk matras voor reuma patiënten

Ik heb mijn Decupré matras nu bijna zeven jaar en hij ligt nog net zo lekker als de eerste dag. Ik wil nooit meer anders. Mocht deze ooit kwalitatief minder worden dan wordt het zeker weer een Decupré. Het is even een investering maar die betaalt zich dubbel en dwars uit. Mijn beste matras ooit !

6. Juni 2026

Antwort von Decupré

Geachte heer, mevrouw van der Wal,

Wat een mooie review en wat ontzettend fijn dat u na bijna 7 jaar nog steeds zo heerlijk slaapt op uw matras. Wij wensen u dan ook nog heel veel slaapplezier toe.

Slapen is leven

Topservice

Ik ben zeer tevreden over het nieuwe matras van Decupré. Dankzij de proefperiode van 30 dagen heb ik het matras uitgebreid kunnen uitproberen en ervaren hoe het in de praktijk slaapt.

In het begin lag het matras voor mij niet direct optimaal. Decupré heeft hierin echter uitstekend meegedacht en bood een zachte toplaag aan om het comfort beter af te stemmen op mijn wensen. Dat maakte een wereld van verschil: sindsdien slaap ik er perfect op.

Wat mij vooral aanspreekt, is de persoonlijke benadering en de bereidheid om samen naar de beste oplossing te zoeken. Decupré gaat duidelijk voor goede service, klanttevredenheid en hoogwaardige kwaliteit. Die combinatie maakt dat ik dit bedrijf van harte kunnen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goed matras en deskundig advies.

1. Juni 2026

Geachte mevrouw 't Lam,

Ontzettend bedankt voor uw mooie review. U beschrijft precies waar wij voor staan en waar wij goed in zijn. Wij vinden het erg fijn om te horen dat u nu perfect slaapt. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Snelle en goede bezorging

Snelle en goede bezorging
Goede hulp om het juiste matras te vinden
Vriendelijke mensen
Heb matras eerst uitgeprobeerd je moet er wel even aan wennen heb ook het kussen dit ligt ook na wennen erg lekker geen zere schouders en nek meer

30. Mai 2026

Geachte mevrouw Verbeem,

Wat fijn om te horen dat u geen nek en schouderklachten meer heeft, daar doen wij het allemaal voor. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aanrader van een tevreden klant

Vriendelijke, luisterende medewerkers, die een goed advies geven. Perfekte administratieve afwikkeling. Akkefietje adequaat opgelost. Hulde voor aflevering van bed en matras en montage. Alle oude meuk meegenomen. en nog 30 proefslapen. Resultaat geen pijn meer bij het opstaan en nog uitgeslapen ook. Een boek lezen in bed is geen draaiprobleem meer. Helemaal tevreden voor een marktconforme prijs. Hulde aan Decupré!

27. Mai 2026

Antwort von Decupré

Geachte heer, mevrouw van der Linden,

Bedankt voor uw mooie review. Hier doen wij het allemaal voor en vinden het heel fijn om te horen dat u zo heerlijk slaapt en geen pijn meer heeft. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Prima geholpen in Didam

Prima geholpen in Didam bij uitzoeken van juiste matras. Tijdens 30 dagen proef nog aanpassing gedaan. Helemaal tevreden, slapen al een maand heerlijk.

24. März 2026

Geachte heer, mevrouw Mo,

Bedankt voor uw review en wat fijn dat u zo heerlijk slaapt. Daar doen wij het allemaal voor. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een voorbeeld voor veel bedrijven

Ruim twee jaar werd ik super goed en vriendelijk geholpen. Nu had ik weer hulp nodig omdat er een onderdeel stuk is gegaan. Wederom werd ik deskundig en heel vriendelijk geholpen. Direct heeft de medewerker aangeboden om het kosteloos te laten repareren. Zeer blij met Decupré

21. Mai 2026

Geachte heer de Jong,

Bedankt voor uw mooie review. Helaas gebeurd het wel eens dat er iets van een bed defect raakt. Gelukkig staat service bij ons hoog in het vaandel en zijn wij blij dat wij het weer hebben kunnen oplossen voor u. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Eigenlijk alles goed

Eigenlijk alles goed, het contact, hulp. uitleg. en het belangrijkste, het matras, durfde er niet teveel van te verwachten, maar wat een genot, zo`n spijt dat ik dit niet veel eerder heb gedaan.
Ben er heel blij mee, geen 100x per nacht meer draaien, kan gewoon lekker rustig liggen en slapen.

22. Mai 2026

Geachte mevrouw Anneke,

Wat fijn om te horen dat u zo ontzettend geniet van uw matras. Bedankt voor uw mooie review hierover. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Irene Best

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr