DÉCAAR Benelux B.V. Bewertungen

2. Großhändler für Kosmetikprodukte
  3. Kosmetikindustrie
  4. Kosmetikgroßhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Wij geloven in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam. DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam én voor het milieu. Door constante innovatie garanderen wij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

Hervorragend

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Ik werk al meer dan 8 jaar met Decaar😍

Ik werk inmiddels al meer dan 8 jaar met Decaar en ben nog steeds ontzettend tevreden. De producten zijn van hoge kwaliteit en ik zie mooie resultaten bij mijn klanten. Ook de trainingen zijn professioneel, leerzaam en zorgen ervoor dat ik mezelf en mijn salon kan blijven ontwikkelen.

Daarnaast ben ik erg blij met de persoonlijke begeleiding van mijn saloncoach. Er wordt meegedacht, ik kan altijd terecht met vragen en de ondersteuning voelt betrokken en professioneel.

Voor mij is Decaar dan ook veel meer dan alleen een productmerk: het is een fijne en betrouwbare partner voor mijn salon. Ik hoop nog vele jaren met Decaar te mogen werken! ❤️
Nelia Huidspecialist

1. September 2026

Van sceptisch naar overtuigd

Van sceptisch naar overtuigd

Ik ben iemand die dagelijks in de bouw werkt en gewend is om gewoon met zijn handen bezig te zijn. Huidverzorging, crèmes en dat soort producten? Daar had ik eerlijk gezegd nooit zoveel mee. Ik vond het eigenlijk vooral onzin en had er weinig vertrouwen in.

Toch heb ik de nieuwe mannenlijn van DÉCAAR een kans gegeven en ben ik de dag- en nachtcrème, handcrème en andere producten gaan gebruiken. En ik moet zeggen: ik ben echt positief verrast.

Door mijn werk had ik vaak last van een erg droge, rode en geïrriteerde huid. Vooral mijn handen en gezicht konden behoorlijk droog en trekkerig aanvoelen. Sinds ik de producten van DÉCAAR gebruik, is dat eigenlijk helemaal verdwenen. Mijn huid voelt rustiger, zachter en vooral veel minder droog aan.

Wat ik zelf prettig vind, is dat het geen ingewikkeld gedoe is. Gewoon gebruiken en je merkt daadwerkelijk verschil. Ik had vooraf niet verwacht dat ik dit ooit over huidverzorgingsproducten zou zeggen, maar deze mannenlijn heeft mij echt overtuigd.

Voor iemand die normaal gesproken niet snel naar een crème grijpt, zegt dat volgens mij genoeg. Zeker een aanrader!

10. September 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend blij dat ik bij de…

Ik ben ontzettend blij dat ik bij de opstart van mijn eigen beautysalon voor dit mooie merk heb gekozen. ✨

Prachtige producten, mooie en effectieve behandelingen én een hele fijne begeleiding en scholing.

Debbie deelt haar kennis en passie met veel enthousiasme en legt de verschillende behandelingen, producten en de bijbehorende werkstoffen en ingrediënten duidelijk en uitgebreid uit.

De persoonlijke begeleiding, deskundigheid en fijne sfeer maken dat ik met veel vertrouwen met dit merk werk.

Echt top! 🤍✨

26. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DÉCAAR is een No-Nonsense cosmeceutical…

DÉCAAR is een No-Nonsense cosmeceutical skincare merk waar ik ZEER over te spreken ben.
Ik heb in mijn salon keuze tot meerdere professionele behandelingen waar je afstapt van de traditionele routine en de behandeling naar next levels tilt!
Resultaten bij mijn klanten uit mijn salon behandelingen gecombineerd met de producten voor thuisgebruik zijn fantastisch.
Ik heb zoveel ZEER tevreden klanten.
De lijntjes met mijn DÉCAAR team in het DÉCAAR hoofdkantoor en met mijn salon coach zijn zeer kort als ik een vraag heb.
De ondersteuning is zeer fijn.

2. September 2026

ontzettend blij 🌟

Ik ben ontzettend blij dat ik met Decaar ben gaan werken in mijn schoonheidssalon. Ik zie niet alleen bij mezelf een prachtige verandering van mijn huid, maar ook bij mijn klanten. Het is zo mooi om te zien hoeveel verschil de juiste producten en een goede huidverzorging kunnen maken. De resultaten geven mij iedere keer weer veel vertrouwen in het merk en in mijn werk. ❤️

Daarnaast ben ik superblij met mijn saloncoach Anouk. Zij helpt mij om meer inzicht te krijgen in mijn salon en in mijn manier van werken. Wanneer ik ergens tegenaan loop, denkt ze met me mee en geeft ze hulp en advies waar dat nodig is. Ik voel me hierdoor enorm gesteund en blijf mezelf en mijn salon steeds verder ontwikkelen.

Decaar en Anouk zijn voor mij echt een waardevolle combinatie. Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking! ✨

28. August 2026

Onze ervaring met DÉCAAR 🤍

Inmiddels werken wij bijna een jaar met de skincare-lijn van DÉCAAR en we zijn ontzettend blij met deze keuze. De behandelingen en producten hebben bij onze salonklanten echt een mooie verandering teweeggebracht. We zien prachtige resultaten en krijgen van klanten terug dat ze zelf ook echt verschil ervaren in hun huid. Dat maakt ons werk natuurlijk extra bijzonder! ✨

Wat voor ons ook een enorme meerwaarde is, is de persoonlijke begeleiding van onze coach Mayka. Het 1-op-1 contact is ontzettend fijn. Mayka denkt altijd met ons mee, is betrokken, staat voor ons klaar en geeft ons het vertrouwen en de ondersteuning die we nodig hebben. Je merkt dat ze haar werk met veel passie doet.

Ook het team achter de schermen is ontzettend warm, behulpzaam en betrokken. Je voelt je echt onderdeel van een team en dat maakt de samenwerking met DÉCAAR extra bijzonder.

Wij zijn dan ook heel blij dat we bijna een jaar geleden de stap hebben gezet om met DÉCAAR te gaan werken. Het is niet alleen een mooie skincare-lijn met prachtige resultaten, maar ook de persoonlijke begeleiding en het fijne team eromheen maken het voor ons compleet. 🤍

Op naar nog heel veel mooie huidverbeteringen en een fijne samenwerking! 🥰✨

BEAUTYSALON AMELY

1. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik en mijn klanten zijn enorm enthousiast!

Ik werk nu een aantal jaar met DÉCAAR. Letterlijk mét DÉCAAR, want het team laat jou enorm groeien als ondernemer! De producten en behandelingen helpen daar natuurlijk ook bij, deze zijn echt van goede kwaliteit. Ze doen wat het beloofd. Ik maar ook mijn klanten zijn enthousiast. De producten en behandelingen geven een luxe belevenis en is echt next level huid verbetering!
Ook de lijnen zijn kort binnen DÉCAAR en zij helpen je echt over al bij! Ze kijken altijd uit naar vernieuwing en verbetering. Wat weer een enorme meerwaarde is voor jou, als ondernemer!

24. August 2026

Heel blij met Decaar!

Heel blij met Decaar!
Ik werk met ontzettend veel plezier met Decaar en ben supertevreden over zowel de producten als de samenwerking. De producten zijn fijn in gebruik, voelen heerlijk aan op de huid en doen écht wat ze beloven. Ik zie mooie resultaten bij mijn klanten en dat geeft mij veel vertrouwen in het merk.
Wat ik daarnaast zo waardeer, is de persoonlijke begeleiding. Er wordt goed meegedacht, je kunt altijd met je vragen terecht en de trainingen zijn professioneel, praktisch en inspirerend.
Voor mij is Decaar dan ook meer dan alleen een mooi productmerk. Het is een fijne, betrokken samenwerking waar ik volledig achter sta. Ik ben ontzettend blij dat ik voor Decaar heb gekozen en werk er iedere dag met veel enthousiasme mee! ❤️

27. August 2026

Al sinds 2018 een vertrouwd merk in mijn salon

Ik werk inmiddels sinds 2018 met Décaar en ben nog steeds ontzettend enthousiast over dit mooie merk.

Wat ik heel prettig vind, is dat de producten goed afgestemd kunnen worden op de huidconditie en het huidtype. In combinatie met de behandelingen zie ik dan ook echt mooie resultaten bij mijn klanten. Dat is uiteindelijk waar het voor mij als schoonheidsspecialiste om draait: producten en behandelingen die daadwerkelijk iets voor de huid doen.

Ook mijn klanten zijn dol op de Décaar-producten. Ze ervaren dat de producten echt werken en daarnaast vinden ze de geur heerlijk: subtiel en aangenaam, zonder overheersend te zijn.

De persoonlijke begeleiding vind ik ook een groot pluspunt. Mijn saloncoach komt regelmatig bij mij in de salon. Samen nemen we alles door en ze denkt goed met mij mee. Ik ervaar haar begeleiding als heel persoonlijk, betrokken en waardevol voor mijn salon.

Ook vanuit kantoor is de service goed en professioneel. Kortom: ik werk inmiddels al ruim 8 jaar met veel plezier met Décaar en ben heel blij met de samenwerking, de producten én de persoonlijke ondersteuning die ik als salon krijg.

Een merk waar ik met vertrouwen mee werk en dat ik mijn klanten dan ook graag adviseer!

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over DÉCAAR! Ik werk met heel veel plezier in de salon met dit merk.
Heerlijke producten die doen wat ze moeten doen.

Het contact is altijd heel fijn met iedereen die er werkt. Bij DÉCAAR ben je geen nummertje, het voelt heel persoonlijk en dat vind ik heel prettig. Er wordt naar je geluisterd en er wordt met je meegedacht wanneer dit nodig is!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DÉCAAR is een prachtig merk dat echt…

DÉCAAR is een prachtig merk dat echt fantastische resultaten oplevert. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat ze mooie behandelingen hebben die perfect aansluiten bij elk seizoen. Mijn huid ziet er geweldig uit. Absoluut een aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werk al sinds 2017 met Décaar en ben…

Ik werk al sinds 2017 met Décaar en ben nog steeds super blij met dit merk!

Ik begon destijds met de algenpeeling, omdat ik daar zulke mooie resultaten mee zag, en al snel waren we ook helemaal fan van de andere behandelingen. Je ziet direct resultaat, en klanten voelen echt dat er iets met hun huid gebeurt. Geen wonder dat ook onze klanten er dol op zijn!

Wat ik fijn vind aan Décaar, is dat het assortiment overzichtelijk is. Er is voor elke huid en elke doelgroep wel iets passends, maar het is niet zó groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De producten sluiten bovendien perfect aan op de behandelingen, waardoor alles mooi op elkaar is afgestemd.

Ook de ondersteuning vanuit Décaar is top. Je hebt persoonlijk contact, vragen worden snel opgepakt en bestellingen liggen meestal binnen twee dagen in de salon. De trainingen zijn super leerzaam en altijd op je eigen niveau, zo blijf je jezelf ontwikkelen.

12. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne producten én persoonlijke begeleiding

Ik werk met ontzettend veel plezier met Decaar en ben heel blij met de producten en de mooie resultaten die ik ermee bij mijn klanten kan behalen. Ik krijg ook regelmatig enthousiaste reacties van klanten, wat natuurlijk extra leuk is.

Wat ik daarnaast heel waardevol vind, is de persoonlijke betrokkenheid vanuit Decaar. Mijn salon coach Anouk is ontzettend betrokken, denkt altijd met me mee en staat voor me klaar wanneer ik ergens over wil sparren. Dat persoonlijke contact voelt heel prettig en maakt dat ik me echt gesteund voel als salon.

Voor mij is Decaar dan ook veel meer dan alleen een mooi productmerk. Het is de combinatie van fijne producten, mooie resultaten en een betrokken team die de samenwerking zo fijn maakt. 🤍

Schoonheidssalon Margot

11. August 2026

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr