Super levering en fijne producten. Heel leuk dat we een gratis pet erbij hebben gekregen!! Gaaf merk
Top service! Vriendelijk mail contact gehad, houden je zelfs up to date wanneer bezorgdiensten vertraging hebben. Goede kwaliteit brillen en zeer lage prijs! zeker aan te raden!
Goede stof, fijne fit en netjes afgewerkt. Zit comfortabel en blijft mooi na het wassen. Voor deze prijs krijg je topkwaliteit.
In eerste instantie de verkeerde zonnebril ontvangen. 1 berichtje via insta en het werd meteen opgelost. Top service en top product.
Débrouillard is een exclusief kledingmerk van hoge kwaliteit en ideaal comfort.
Steigerschuit 5, 4511HX, Breskens, Niederlande
- 0623565001
- Info@debrouillardstore.com
- debrouillardstore.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super levering en fijne producten!
Een top aanstormend merk goede kwaliteit
Een top aanstormend merk goede kwaliteit
Mijn favoriete merk!
Zeer tevreden over de kwaliteit van dit…
Zeer tevreden over de kwaliteit van dit merk! Ik kom zeker terug!
Topkwaliteit voor eerlijke prijs
Eindelijk een bril gevonden
Met mijn vorm hoofd is de juiste bril vinden een uitdaging. Maar debrouillard heeft mij goed gezet met hun bril, unieke vorm, kwaliteit en stijl. Maken dit merk ANDERS!
Gewoon top
Shirtje kwam snel binnen en zit top. No nonsense en goede prijs kwaliteit.
Mooie producten en een uitstekende…
Mooie producten en een uitstekende service. Er waren een paar problemen met de verzending vanuit postnl. En de service van debrouilliard was heel goed alles werd op de voet opgevolgd met snelle recatie
Zeer tevreden!
Goeie snelle service, prijs kwaliteit verhouding is super!
Fantastische service!
Fantastische service! Mijn bestelling werd dezelfde dag nog verstuurd, ik had het de volgende dag binnen. Het t-shirt was van prachtige kwaliteit, al helemaal voor de prijs. Ik zou hier zo nog eens bestellen. Débrouillard bedankt!
De prijs kwaliteit verhouding is heel goed
De prijs kwaliteit verhouding is heel erg goed. Het design is mooi en past overal bij. Toen ik vragen had werd ik snel te woord gestaan.
Top Trui!
Trui ontvangen, gister besteld vandaag binnen. Pasvorm zit fijn en kwaliteit is ook erg fijn.
Bedankt!
Topkwaliteit!!
Alles goed verzorgd
Snelle reactie
Probleem met de levering en meteen erop gereageerd en professioneel afgehandeld..
Goede product vaste klant geworden
Snelle Reactie en Service gr een…
Snelle Reactie en Service gr een tevreden klant
Top service
Top service en top product.
In eerste instantie de verkeerde zonnebril ontvangen.
1 berichtje via insta en het werd meteen opgelost.
Top service en top product.
Top kwaliteit t-shirts super tevreden…
Top kwaliteit t-shirts super tevreden over !!
Super fijne kwaliteit shirts