De Boekdrukker Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leen Lybeer realiseerde een indrukwekkend oeuvre beeldend – en monumentaal werk in veel verschillende materialen en vormen. Tegelijk noteerde zij nauwkeurig en veelvuldig elke gedachte, elke refl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig. Contact met de klantenservice was uitstekend. Op vragen werd er snel gereageerd. Er werd goed meegedacht bij de mogelijkheden om een mooi boek met als titel: 'Je bent sterker dan je denkt'.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tijdens het maken van het boek heb ik de begeleiding gekregen die ik nodig had. Ook na de proefdruk en toen er enkele dingen nog verbeterd moesten worden heeft de Boekdrukker tips gegevens. Tevens had... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van een wild idee naar een daadwerkelijk boek, is een hele uitdaging als je voor het eerst als selfpubber een boek schrijft. Dan is een betrouwbare drukker onmisbaar. De Boekdrukker was de ideale part... Mehr ansehen

1. Akzidenzdruckerei
  2. Digitaldruckerei

Vom Unternehmen geschrieben

Bij De Boekdrukker kunt u terecht voor het drukken van hardcover boeken, softcover boeken en vormgeving van uw boek. Onze boeken zijn uiterst geschikt voor het maken van bijvoorbeeld uw eigen lesboek, cursusboek, managementboek, levensverhaal, roman, jubileumboek, fotoboek, kinderboek en meer. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een origineel ontwerp van uw boek, inclusief een spetterende omslag. Wij drukken grote oplage boeken in offset en printen kleine oplage vanaf 100 stuks via digitaaldruk. Belangrijk: wij adviseren u graag tijdens het gehele proces. Daarnaast is elk soort boekproject welkom bij ons. Behalve Nederland bieden wij ook voor België gratis verzending aan.

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bijzonder behulpzaam personeel

Bijzonder behulpzaam personeel, zeer professioneel werk aan een gunstig tarief. Stipte levering (ik had namelijk een zeer close deadline). Netjes bezorgd. Niets op aan te merken. Ik weet al waar ik mijn volgend boek laat drukken ; ) Echt mijn oprechte dank voor alle medewerking en tips.

Vriendelijke groeten,

Fanny

5. Oktober 2018

Antwort von De Boekdrukker

Beste Fanny. Dank voor deze mooi review! Hopelijk tot snel weer. Team De Boekdrukker.

Ik ben enthousiast!

Mijn boeken zijn heel mooi geworden en ik ben ook tevreden over de service en betrokkenheid van De Boekdrukker. Het was bijvoorbeeld fijn dat er van tevoren nog geverifieerd werd of de uitsnede op het omslag wel klopte en ze hebben er alles aan gedaan om de levering op tijd bij mij te krijgen ivm de datum van de boekpresentatie. Ik vind de prijs ook prettig, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld Blurb, waar ik eerst mijn boek liet 'drukken'. Daar ga ik niet meer mee in zee nu ik net zulke mooie boekjes voor een veel betere prijs kan laten maken bij De Boekdrukker. Ik ben enthousiast!

5. Oktober 2018

Antwort von De Boekdrukker

Beste Susan, dank voor je uitgebreide review. Altijd fijn om te lezen dat onze inzet om tot een mooi eindresultaat te komen gewaardeerd wordt. Graag zien we je de volgende keer weer terug! Team De Boekdrukker.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In alle opzichten zeer bevredigend

Het contact met Boekdrukker in verband met mijn eerste publicatie was in alle opzichten zeer bevredigend. Afspraken over de opmaak, de deadline, het verzenden en de aflevering werden zonder meer nagekomen. En het resultaat liet niets te wensen over.

11. September 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met betrekking tot alle aspecten

Met betrekking tot alle aspecten: zeer goede ervaring!
Kwaliteit, flexibiliteit, Open constructieve dialoog.
Wat de vormgeving betrof was het niet eenvoudig een vertaalslag te vinden die voor mij goed voelde maar daar hebben zowel de vormgever als De Boekdrukker zelf een zeer mooie flexibiliteit en inzet vertoont die er vandaag voor zorgen dat ik OP en TOP tevreden ben met het resultaat.
Ik ben een zéééééér tevreden klant.

23. August 2018

Zo wil ik werken!

Vriendelijke behandeling, vakkundige beoordeling, snelle antwoorden op vragen, goed verpakte en tijdige levering, alle afspraken nagekomen.

10. August 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al eerder boeken laten drukken bij De…

Al eerder boeken laten drukken bij De Boekdrukker. Ook nu weer een uitstekende kwaliteit, een klein probleempje werd zeer vakkundig opgelost! De Boekdrukker kan ik bij iedereen die boeken wil uitgeven van harte aanbevelen. Gewoon een topbedrijf!

19. Juli 2018

Prettig

Prettig, geen gezeur,zakelijk en goed contact.
Meedenkend en hulp heeft een mooi boekje gebracht.
Lütwich

23. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een zeer goed telefoon contact

Een zeer goed telefoon contact, duidelijke en rustige uitleg. De boeken werden netjes en zoals ik het wilde hebben gedrukt, en prima verpakt toe gestuurd. Alleen jammer dat je voor privé gebruik niet een paar boeken kan nabestellen.
Zeker aan te bevelen aan anderen.

19. März 2018

Een aanrader!

Ik heb heel veel support ontvangen bij het samenstellen en druk klaar maken van mijn boek. Ook ziet het boek er professioneel uit, ben uiterst tevreden.

1. Februar 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vakkundig advies en flexibel.

Vakkundig advies en flexibel.
Menselijk maat, vriendelijke insteek.
Daarnaast een goede prijs kwaliteit verhouding.

Ook het vervolg gesprek na levering voor evt. verdere samenwerking was bijzonder waardevol.

André Bikker

1. Februar 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De 4 sterren zijn zeker verdiend.

De 4 sterren zijn zeker verdiend.
Mijn opmerking over de papierrichting en de kwaliteit van de illustraties qua drukwerk zijn door jullie ter harte genomen.

Veel sukses met jullie werk.

8. Dezember 2017

Antwort von De Boekdrukker

Beste meneer Meinders, dank voor uw positieve feedback. We hebben inderdaad e.e.a. aangepast in ons productieproces voor uw bestelling, zodat het boek de uitstraling kreeg waar u naar opzoek was. Fijn om te lezen dat dit goed heeft uitgepakt. Uiteraard gaan wij bij uw volgende bestelling informeren hoe wij van 4 naar 5 sterren kunnen gaan :))

Prima kwaliteit drukwerk

Het geleverde boek was uitstekend. De communicatie in de aanloopperiode had iets beter gekund, waardoor er een (kleine) vertraging in de levering ontstond.

2. Dezember 2017

Afspraak is afspraak!

Mooie productie gedaan met het boek voor de Bekenstichting over de Wenumse Watermolen!
We zijn weer prima begeleid en de Boekdrukker heeft zich perfect aan de afspraken en levertijden gehouden. Een goede kwaliteit en service voor een hele scherpe prijs. Probeer maar een betere partner te vinden!

Trots op, bedankt en tot de volgende productie,
die zal vast weer bij De Boekdrukker terechtkomen.
Ik raad De Boekdrukker aan bij iedereen die prijs-kwaliteitverhouding als prioriteit heeft.

Eric Harleman,
Vormvast esthetische producties.

27. November 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr