De Boekdrukker Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leen Lybeer realiseerde een indrukwekkend oeuvre beeldend – en monumentaal werk in veel verschillende materialen en vormen. Tegelijk noteerde zij nauwkeurig en veelvuldig elke gedachte, elke refl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig. Contact met de klantenservice was uitstekend. Op vragen werd er snel gereageerd. Er werd goed meegedacht bij de mogelijkheden om een mooi boek met als titel: 'Je bent sterker dan je denkt'.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tijdens het maken van het boek heb ik de begeleiding gekregen die ik nodig had. Ook na de proefdruk en toen er enkele dingen nog verbeterd moesten worden heeft de Boekdrukker tips gegevens. Tevens had... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van een wild idee naar een daadwerkelijk boek, is een hele uitdaging als je voor het eerst als selfpubber een boek schrijft. Dan is een betrouwbare drukker onmisbaar. De Boekdrukker was de ideale part... Mehr ansehen

1. Akzidenzdruckerei
  2. Digitaldruckerei

Vom Unternehmen geschrieben

Bij De Boekdrukker kunt u terecht voor het drukken van hardcover boeken, softcover boeken en vormgeving van uw boek. Onze boeken zijn uiterst geschikt voor het maken van bijvoorbeeld uw eigen lesboek, cursusboek, managementboek, levensverhaal, roman, jubileumboek, fotoboek, kinderboek en meer. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een origineel ontwerp van uw boek, inclusief een spetterende omslag. Wij drukken grote oplage boeken in offset en printen kleine oplage vanaf 100 stuks via digitaaldruk. Belangrijk: wij adviseren u graag tijdens het gehele proces. Daarnaast is elk soort boekproject welkom bij ons. Behalve Nederland bieden wij ook voor België gratis verzending aan.

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Communicatief sterk. Van a tot z open en eerlijk en duidelijk. Goed produkt. .

De communicatie was super vriendelijk en duidelijk. De uitvoering van de druk viel qua kleur ietsiepietsie tegen het was wat grauwer dan de fotos. Dat zou nog beter kunnen denk ik. Een tastbaar proefexemplaar ipv digitaal had dat kunnen voorkomen. Dat koos ik niet dus enfin. Dat weet ik nu dan.
Er werden de eerste dag te weinig boeken geleverd. Dat was de volgende dag al opgelost. Goed HERSTELD dus. Kortom ik ben echt tevreden.

15. April 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de kwaliteit van de…

Zeer tevreden over de kwaliteit van de boeken en de controle van de drukbestanden. Ik had nog geen ervaring met het drukklaar maken van de bestanden, waardoor het de eerste keer niet goed ging. Gelukkig kreeg ik uitgebreid feedback inclusief stappenplan, waardoor het uiteindelijk toch is gelukt. Wat ik wel wat minder vond is dat het alleen mogelijk is een ongebonden proefdruk te ontvangen, die ik ook nog eens redelijk prijzig vond (rond de €60,-). Mijn tip zou dan ook zijn om ook een gebonden proefdruk aan te bieden.

19. März 2021
De Boekdrukker-Logo

Antwort von De Boekdrukker

Samen met onze uitgebreide begeleiding - en proef ter controle - zijn we blij dat u tevreden bent met het eindresultaat! We wisten niet dat u behoefte had aan een gebonden proef, maar gelukkig was de ongebonden proef in dit geval goed genoeg om de kwaliteit te kunnen beoordelen. Succes met uw eigen uitgegeven kinderboek!
Team De Boekdrukker

Uitstekende ervaring.

Perfecte online begeleiding van indelen en bestanden maken tot aflevering. Alles verliep volgens verwachting. Goede communicatie. Betrouwbare partner. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

11. Dezember 2020

Heel goede ervaringen

Heel goede ervaringen. Goed drukwerk, prijs-kwaliteit 100%. Prima begeleiding. Komt afspraken na. Goed bereikbaar en correct in de afspraken.
Ik kan het iedereen aanraden.
Hans Citroen

3. Dezember 2020

Prettig telefonisch contact.

De boeken werden netjes afgeleverd binnen de afgesproken tijd. Ik heb vooral het telefonisch contact als zeer prettig ervaren: er is altijd iemand beschikbaar om je vragen snel en adequaat te beantwoorden.

14. November 2020

Klein Jantje is Jarig

Het drukwerk van ons derde kinderboek ziet er weer prachtig uit.
Ook de vrachtwagen met de boekjes kwam op de afgesproken tijd.
Zeer tevreden

16. September 2020

Op naar het derde boek.

Ook de tweede publicatie van Uitgevershuis Silent Woods ontving veel lof van lezers voor het mooie drukwerk. En terecht. Ik kan daar persoonlijk aan toe voegen dat de zorg voor- en betrokkenheid bij het product door medewerkers van De Boekdrukker opvallend is. Goed bereikbaar, snel en alert.

6. September 2020

Prima samen werking.

Omdat mijn vorige drukker plotsklaps zich terug trok. Moest ik vrij snel een ander vinden. En dat ging gelukkig vlot bij De Boekdrukker. Ik kreeg snel een offerte die niet veel afweek in prijs met mijn eerste drukker. Daarna 1 keer langs geweest op kantoor, om voorbeelden door te nemen. Keuzes gemaakt en bestanden door gevoerd. Nog een paar keer heen en weer gemaild over aanpassingen en foutjes in het bestand. Bij de Boekdrukker keken ze ook goed mee. Van hun kant ook nog wat schoonheidsfoutjes gespot. Daarna nog een paar pagina's als laatste check gekregen per post. En na zo'n twee weken werden de boeken afgeleverd voor mijn deur. Helemaal goed.

Het gaat hier om een fotoboek, gemaakt in het programma: InDesign.
Kleur en zwart/wit foto's. De zwart/wit foto's verschillen af en toe in kleur... De één trekt meer naar blauw toe en de ander meer naar zwart. Ook dit werd achteraf nog besproken. Voor mij is dit de eerste keer dat ik zo'n boek laat drukken en met Indesign werk. Erg leerzaam en leuk.

3. September 2020

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden met de boekdrukker.
Tijdens het proces meerdere malen opgebeld om te overleggen en mee te denken. Het eindresultaat is geweldig!
Zeer prettig om mee in zee te gaan. Ik kan het iedereen aanraden!

21. August 2020

Uitstekende kwaliteit en service

Bij De Boekdrukker wordt niet alleen goede kwaliteit geleverd, maar ook een uitstekende service. Ik werd heel goed geholpen bij het aanleveren van de bestanden bijvoorbeeld.

Zeer tevreden over de gang van zaken en het eindresultaat, zeker voor herhaling vatbaar.

18. August 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr