Top service
Top en hele snelle service. Precies het product die ik wou. Echt zeer een aanrader. 👍🏽👍🏽

Antwort von Digital Company
Digital Company is een webshop met jarenlange ervaring in elektronica sinds 2021. Ons assortiment is heel breed en heeft zich door de jaren heen verder uitgebreid. Digital Company heeft als doel om producten met de laagste prijs in Nederland en België aan te kunnen bieden met een snelle levertijd!
Kometenlaan 375, 3721JL, Bilthoven, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Digital Company
Had per ongeluk een verkeerd product besteld en zelf beschadigd. Klantenservice heeft goed meegedacht om een passende oplossing te vinden, die me uiteindelijk niks gekost heeft.

Antwort von Digital Company
Product are good and quickly arrived.I’m satisfied with quick delivery ☺️

Antwort von Digital Company
Betaalbaar én snelle service, vriendelijke reactie en zeer behulpzaam bij vragen.

Antwort von Digital Company
Top bedrijf, snelle hulp. Mijn TI-84 plus was kapot en zonder enig gedoe meteen de goede hulp en een nieuwe onderdeel opgestuurd. Ken geen bedrijf dat sneller reageert, erg positief!

Antwort von Digital Company
Komt altijd zijn afspraken na.
Netjes, vriendelijk en betrouwbaar.

Antwort von Digital Company
Klantvriendelijk , probleem makkelijk opgelost. Excellent service.

Antwort von Digital Company
Thermostaat gekocht en aangesloten. Niks mis met het produkt, maar een kabelbreuk bleek de reden dat mijn oude thermostaat het niet meer deed. Dus artikel teruggestuurd. Retour werd niet geaccepteerd omdat het artikel "gebruikt" was. Daarna duurde het meer dan een maand voordat ik het artikel terug had en moest er meerdere keren achteraan bellen met als gevolg dat Bol incassokosten ging rekenen, En die wilde dit bedrijf ook niet vergoeden aangezien ze zelf in gebreke zijn gebleven. Ze vonden zichzelf een goed en eerlijk bedrijf en hen trof geen enkele blaam vonden ze. Zelfkritiek is ze vreemd.
Ik zou 2 keer nadenken.
Reactie op hun reactie:
Hun reactie bevestigd mijn verhaal, ze hebben alleen maar oog voor de retourreden en totaal niet wat ik daarna allemaal heb moeten doen om het artikel weer in bezit te krijgen en wat ze zeggen te doen, maar niet doen totdat je er weer achteraan zit. En ze praten over een beschadiging, maar het gaat in werkelijkheid over een iets zichtbare, als je inzoomt "beschadiging" aan de muurmontageplaat van de bevestigingsschroef en waar je na installatie niks meer van kan zien.
Ook wilden ze niet meewerken met de verschillende oplossingen die ik heb aangedragen om het voor beide partijen naar tevredenheid op te lossen.

Antwort von Digital Company
Snelle levering en goede service.
Je word netjes op de hoogte gehouden van wanneer het pakketje is verzonden en je het kunt verwachten.

Product afgehaald. Zeer tevreden