Lær af Danucare
Forrygende kundeservice, svarer straks på opkald og er venlige og effektive. Sikker levering indenfor for max. 48 hverdagstimer.
Tænk sig hvis man mødte den service alle steder - det vil øge forbrugertillid og omsætning.
DANUCARE (Danish Nutrition Care) står for sikkerhed og tryghed til personer, der har behov for at få klinisk ernæring, enten som sondemad eller, i en kortere eller længere periode, som supplement i form af ernæringsdrikke og andet tilskud til den almindelige kost. Sikkerhed for at vi leverer det rette produkt til den rette pris. Tryghed fordi du ved, at dine produkter kommer som aftalt, og du kan få hjælp ved behov. I DanuCare drager vi omsorg for, at du får den ernæring, som passer allerbedst til dig og din situation. MED FLERE ÅRS ERFARING, ved vi også alt om tilbehør til sondebrugere, og vi kan hjælpe dig med de udfordringer, du eventuelt har på dette område. I DanuCare har vi alle en faglig baggrund indenfor klinisk ernæring. Vores faglige kompetencer og mange års erfaring indenfor ernæring, sygepleje, medicoteknisk udstyr og klinisk ernæring betyder, at vi har et solidt fundament at arbejde og rådgive ud fra. Det giver dig som kunde sikkerhed og tryghed. Vi brænder alle for at gøre din dag lettere – lever du med klinisk ernæring, er pårørende, plejepersonale, diætist eller indkøber i kommune / region, så er det vores fokus at kunne gøre en forskel for dig.
Københavnsvej 11b, 4800, Nykøbing Falster, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super service!
Efter at have "fundet" DanuCare kan det der tidligere var umuligt lade sig gøre!
DanuCare tilbyder at ompakke til mindre leverancer, det er muligt at få prøver, og det er muligt i nødstilfælde at handle hurtigt, også i weekenden.
Her betyder kundeservice virkelig service!
Bedste anbefaling 👍
Kære Danucare
I er simpelthen de bedste at samarbejde med! Kæmpe ros til jer alle! I er der for borgerne, pårørende og det tværfaglige samarbejde kan ikke blive bedre. Bliv ved med det, for I er uundværlige! I er så værdsat. Tak for jeres enorme indsats til at løse udfordringer og hjælpe på rette vej.

Antwort von Danucare
Havde en telefonsamtale den ene dag med en meget serviceminded og rar person - og dagen efter stod varen ved vores dør🥰KLASSE!🥰Tak for flot, flot betjening👍

Antwort von Danucare