DanSmoke.com Ltd. Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har prøvet forskellige E-cigaretter og min absolutte vinder er DanSmoke. Først og fremmest er designet er flot og elegant, ikke klodset og voldsom i forhold til andre E-cig. Servicen ved Dan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkeligt godt produkt med stor variation i af udbudte smagsvarianter. Leveringen har jeg oplevet blev udsat en enkelt gang, og der blev jeg varslet i god tid. Jeg kan helt klart anbefale dette produk... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg var noget skeptisk, men er ret imponeret af cigaretterne. For at sige det: De er gode. Jeg synes de koster mange penge i forhold til andre på markedet men man må jo acceptere at kvalitet koster pe... Mehr ansehen

1. E-Zigaretten-Fachhandel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos DanSmoke® er vi af den klare opfattelse, at den perfekte e-cigaret stadig ikke er blevet udviklet. DanSmoke giver dig et bredt udvalg af vores egne, unikke produkter, hvor du har muligheden for at sammensætte en løsning, der passer præcis til dine behov. Alle vores produkter er naturligvis 100% sikkerhedsgodkendte og overholder samtlige EU-standarder.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Udemærket produkt men...

Er generelt tilfreds med selve e-cigaretten men hjemmesiden halter... Funktionerne virker ikke. Du kan ikke selv indtaste næste leveringsdato, ændre antallet af uger på leveringen og ændre produkt!

Desuden har jeg fået leveret forkert 2 gange.

Kan heller ikke forstå at det skal koste 79 kr. at få leveret så lille/let en pakke?

21. Januar 2013

Kære Kim,

Tak for dine kommentarer. De funktioner, som du efterlyser, finder du i VIP Klub, hvor du på din personlige side kan administrere dette. Log-in til denne side har du modtaget i din ordrebekræftelse eller du kan rekvirere det på VIP Klubbens log-in side. Du er også velkommen til at kontakte kundeservice på service@dansmoke.dk, hvis du fortsat har problemer med funktionaliteten.

For så vidt angår fragten, så er der ud over den europæiske porto også omkostninger forbundet med lager, pakning og fakturaadministration, hvorfor de 79,00 dækker porto og administration. Faktisk er disse omkostninger sammenlagt mere end den pris, som opkræves, men DanSmoke dækker selv den resterende omkostning.
Casper
DanSmoke Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

roderi

Produkterne er gode nok, men at sende folk, der ikke skylder en krone til incasso er sgu dårlig reklame

21. Januar 2013

Kære Jyttee,

Tak for de positive ord. Smagen kan variere en smule, da vi har to produktioner, men vi kan meget snart løfte sløret for en ny variant, som du helt sikkert vil blive glad for. Mere herom på vores hjemmeside, Facebook og nyhedsbrev meget snart.
Casper
DanSmoke Kundeservice

DanSmoke = NoSmoke

Var skeptisk, men må indrømme det virker fantastisk, har røget i 40 år. Var bestemt ikke indstillet på at stoppe, men efter jeg fik prøvet DanSmoke var jeg ikke i tvil, havde overhovedet ikke trang til almindelige cigaretter. På grund af dens størrelse har man følsen af at holde en cigaret mellem fingerne. Nikotinen i DanSmoke giver en super dækning af rygetrangen. Og det er super nemt .....bare skit filtret, og lad batteriet op...så er du rygende..... Husk at købe en eller to ekstra batterier, da det er forfærdelig at løbe tør for strøm..... Super produkt...... Det eneste problem er man ikke kan betale med dankort endnu........ Har ikke røget almindelige cigaretter siden november...... Bent

18. Januar 2013

FORRYGENDE GO SERVICE FRA DANSMOKE

Jeg har nu i fire uger haft fornøjelsen af at bruge E-cig fra DANSMOKE
Desværre holdt mit batteri op med at fungere efter blot 14. dage, jeg skrev en mail til DANSMOKE og fortalte dem som det var, at min "smøg var røget" - så jeg mente at jeg burde have en ny vederlagsfrit - IKKE NOGET PROBLEM, dagen efter modtog jeg en mail fra Camilla, som beklagede at mit batteri ikke fungerede længere og skrev at jeg naturligvis ville modetage et nyt batteri uden beregning - GO SERVICE
Jeg kan varmt anbefale DANSMOKE
Jeg har haft et par spørgsmål vedrørende levering af månedspakker og ændring af disse - og har skrevet en mail til DANSMOKE... jeg skrev mailen onsdag formiddag og senere samme dag modtog jeg svar...
FORRYGENDE GO SERVICE FRA DANSMOKE
Ole Hedegaard

17. Januar 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

hvor blev kunde service af ?

jeg bestilte startpakken tilbage i nov samt måneds pakke . meget kort tid efter at jeg havde modtaget min månedspakke gik min oplader så istykker . jeg prøvede så at skrive en email til dansmoke men det kunne ikke lade sig gøre da min kode ikke kunne accepteres . jeg fik besked på at ville modtage en mail så jeg kunne oprette et nyt kode ord . modtog ingen mail og prøvede 10 -15 gange at gå ind og bede om mulighed for at oprettte et nyt kode ord . det endte med at jeg udsatte min måneds pakke og bestilte en oplader som gæste køber . den ankom 14 dage efter og jeg glædede mig til endelig at få glæde af min cigaret som efterhånden har kostet mig over 1000 kr lang ventetid og en hel del irretation med et system der ikke virker .... glæden varede en dag så gik batteriet i stykker ... jeg har nu meldt mig ud .... spild af min tid og penge ...jeg fik en e mail at i havde modtaget min udmeldelse og at jeg ikke ville modtage flere pakker ...er nu kommet hjem fra juleferie og fandt en måneds pakke i min post kasse ????den bliver retuneret idag da jeg jo hele tiden har udsat leveringen af måneds pakke siden jeg aldrig har haft mulighed for at bruge den første jeg modtog .... jeg har været nødt til at skrive under anmeldelser da jeg ikke har kunne komme i kontakt med jer på anden vis .det eneste posetive jeg kan sige er at smagen på produktet er god den korte tid jeg fik lov til at nyde det .nok den dyreste cigaret jeg har prøvet :-(

8. Januar 2013

Antwort von DanSmoke.com Ltd.

Kære Lizette, vi beklager den oplevelse, du tilsyneladende har haft med DanSmoke, men blot for at klargøre et par ting:
1. Du har modtaget kodeord i din ordrebekræftelse og det er også blevet sendt, hvis du har anmodet om nyt. Det sker automatisk, men det kan være endt i dit spamfilter.
2. Du behøver ikke kode for at skrive til os. Du har skrevet én gang d. 27.11., hvor du har spurgt efter status på din levering. Næste gang, vi hører fra dig er din egen opsigelse i VIP Klub d. 29.12. kl 19.16, så du må have fået et log-in tilsendt.
3. Der er sendt to månedspakker til dig. Den sidste er sendt d. 27. 12. og du opsiger d. 29. 12., så derfor har du modtaget en pakke i henhold til leveringsbetingelserne. Den kan vi af gode grunde ikke stoppe, når den er afsendt inden din opsigelse.
4. Du har ikke bedt om udsættelse af din levering. Tværtimod har du anvendt funktionen Send tidligere . d. 27. 11. kl. 12.41, hvorfor du har et log-in allerede på daværende tidspunkt, hvorefer vi sender en månedspakke til dig med det samme.
5. Vi er kede af den anmeldelse, som du har indgivet, ikke mindst fordi du ikke har kontaktet os siden d. 27.11. på e-mail. Så kunne vi helt sikkert have hjulpet dig med både kode og abonnement.

Vi kan hermed bekræfte, at dit abonnement er opsagt og du modtager ikke yderligere fra os. Du er velkommen til at kontakte os på service@dansmoke.dk, som du har gjort tidligere. Med venlig hilsen DanSmoke Kundeservice.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Så kom den endelig med Royal Mail...

Succes kan til tider give problemer, og efter at have ventet en måned på mit startsæt, så kom det endelig efter en måned med Royal Post.
Jeg troede ikke der ville komme nogen pakke til mig, så jeg havde købt en anden E-cigaret - en stor sort ikke særlig fiks krabat, når jeg sammenligner med DanSmoke cigaretten.
DanSmoke er diskret, leveres i en smart opbevaringsæske med plads til cigaret, ekstra filtre og lader - giver god røg og en god mæthedsfornemmelse.
Kan absolut kun anbefales i vrimlen af uoverskuelige e-cigaret produkter på markedet.
Fantastisk flot hjemmeside med WIP-Club og login til bestilling af produkter.
mvh/allan jensen

23. Dezember 2012

E-cig er OK

Dansmoke har for mig fungeret fint. Jeg er den type der altid ryger i forbindelse med fester, og ender med at stå mere udenfor end indenfor. Igår aftes var det særdeles koldt og ecigaretten fra Dansmoke betød jeg kunne nyde min øl og selskabet indenfor og undgik dermed samtidigt en forkølelse.

Super fedt.

26. Oktober 2012

Som en rigtig smøg!

Jeg har røget i rigtig mange år. For nogle måneder siden besluttede jeg mig for at holde med at ryge. Det var nemmere sagt end gjort. En dag tilbød en veninde mig et sug af hendes Dansmoke og det var som at ryge på en rigtig cigaret! Bare uden alle de kræftfremkaldende stoffer. Nu ryger jeg ikke andet, for smagen er god og jeg sparer penge samtidig.

18. Oktober 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr