Danskfaglighed Bewertungen 160

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid fine og inspirerende forløb fra Danskfaglighed! Senest har jeg brugt materialerne om Anne Frank i et forløb i 6. Klasse. Ku’ shoppe amok på siden, der altid giver mig nye ideer til forløb, der... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danskfaglighed.dk er en hjemmeside med kreative, fagligt brugbare opgaver. På hjemmesiden kan man finde inspiration til undervisningen og specifikke forløb, som man er i gang med. Jeg har bl.a. brugt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har købt en del ting og er rigtig glad for. Nogle gange har jeg ikke helt kunne gennemskue hvor omfangsrigt et materiale er eller ikke er og så er jeg blevt lidt skuffet. Men jeg er superglad fo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har modtaget, nogle fantastiske brugbare materialer. Beklageren anmeldelse, som danskfaglighed ikke havde fortjent. Jeg er åbentbart blevet koblet på noget Føtex anmeldelse. Det har intet med da... Mehr ansehen

1. Verlag
  2. Buchverlag
  3. Verlag für Multimedia und E-Books

Vom Unternehmen geschrieben

Danskfaglighed er en virksomhed drevet af passion for danskfaget. Formålet er at producere og formidle undervisningsmateriale som digitale downloads. Materialerne er målrettet lærere og elever i grundskolen. Siden er drevet af en erfaren Læsevejleder, Ordblindetestvejleder og Underviser.

4.5

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Flot layout på opgaven

Hæftet har et flot layout.
Savner dog større faglig dybde i indholdet.

2. April 2025

Antwort von Danskfaglighed

Tak for de tre stjerner.
Du har købt Påskehæftet - en absolut bestseller, hvortil der er billeder af siderne, og en beskrivelse der lyder:
“Det er et hæfte på 13 sider med opgaver omhandlende påsken.

Her er kreative opgaver, ordklasseopgaver, læseforståelsesopgaver, kryds og tværs, skuespil mm. De er flot sat op og kommer både rundt om traditioner, lege og den kristne højtid.

Det er velegnet til mellemtrinnet.”

Jeg er ked af, du ikke synes, det matchede din forventning.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Hun vendte hurtig tilbage med svar på spørgsmål. Kan kun anbefales.

5. März 2025

Antwort von Danskfaglighed

Tak Susanne! Det glæder mig meget, at du har haft en god oolevelse. Tak for de gode ord🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har modtaget og har intet med Føtex at gøre

Jeg er åbentbart blevet koblet på noget Føtex anmeldelse. Det har intet med dansk faglighed.dk at gøre. Forstår ikke helt hvordan det er sket.

18. Februar 2025

Oplæg for 38 dansklærere

Birgitte kom og holdt oplæg for 38 dansklærere fra børneklassen til udskolingen. Hun smittede med sin store viden, kreativitet og insisteren på god og spændende undervisning. TAK for en super eftermiddag.

14. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig gode materialer som jeg er…

Virkelig gode materialer som jeg er glad for at bruge. Mine elever er også glade for dem, og jeg synes de er flotte og fagligt gode. Der er masser af læring og de er nemme at benytte i undervisningen.

5. Dezember 2024

Antwort von Danskfaglighed

Tak for de flotte ord, Kristian. Dem blev vi glade for!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Experience

Vil gerne kunne se lidt mere af materialet inden købet.
Fin og overskuelig hjemmeside.

31. Oktober 2024

Antwort von Danskfaglighed

Tak for roserne - det er altid en balancegang, hvor meget vi skal vise af materialerne. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for mere info, end den du kan finde på siden. Bedste hilsner Danskfaglighed

Jeg er vild med Danskfaglighed

Jeg er vild med Danskfaglighed, og har brugt den jævnligt de sidste par år.
Virkelig gode opgaver og pænt sat op.

21. Oktober 2024

TAK! Det er vel nok dejligt at høre. Bedste hilsner Danskfaglighed

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid er opgaverne lige til at…

Som altid er opgaverne lige til at printe ud og anvende - lynhurtig ekspedition.
Gode og gennemarbejdede opgaver, der rammer målgruppen.

6. Oktober 2024

TAK! Sikke en skøn anmeldelse - den varmer meget! Bedste hilsner Danskfaglighed

Elsker, elsker, elsker

Jeg ELSKER simpelthen de forløb man kan finde på danskfaglighed.dk 🤩 Mine elever er vilde med det. Det er så farverigt og inspirerende. Det gør min undervisning levende.

2. September 2024

Antwort von Danskfaglighed

Tak Heidi - for din evige og altid gode support. Det varmer meget! Bedste hilsner Danskfaglighed

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Materialerne var ikke bedre end de…

Materialerne var ikke bedre end de materialer man kan finde gratis på nettet.

1. August 2024

Antwort von Danskfaglighed

Jeg håber, du kunne bruge dem alligevel. Der er pt 380 forskellige materialer på siden. Håber du finder noget mere´kvalitativt' ved et evt. næste besøg. Vi lever ikke kun af Copydan-penge, som mange af de øvrige udbydere - og mener også at kunne tilbyde noget mere. Heldigvis vidner mange af de øvrige anmeldelser her om netop dette. Jeg håber, du har lyst at vende tilbage. Bedste hilsner Danskfaglighed

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danskfaglighed udarbejder utrolig flot…

Danskfaglighed udarbejder utrolig flot materiale, som jeg bruger i den daglige undervisning? men også til fx. grammatik- og litteraturforløb. Jeg kan kun anbefale Danskfaglighed!

1. Juli 2024

Antwort von Danskfaglighed

Tusind tak for de dejlige ord!!

Inspirerende idéer

Igen har jeg handlet spændende og inspirerende idéer til den daglige undervisning hos Danskfaglighed. Det er altid en stor hjælp at kunne hente godt, gennemarbejdede forløb, så min undervisning kan varieres.

1. Juli 2024

Antwort von Danskfaglighed

Tak for den dejlige anmeldelse!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr