8 timer gik der ca. Fra første opkald til bilen var afhentet, pengene modtaget og nummerpladerne afmeldt, også endda til en væsentlig højere pris end de andre steder jeg havde indhentet tilbud hos! S... Mehr ansehen
Super god og klar kommunikation hele vejen igennem processen. Og ham der hentede min bil 🚙 var også super god og mega sjov. Jeg kan varmt anbefale virksomheden 👍
fusker firma. det værste sød dame hurtig ekspedition lovede 2770 kr dage efter intet skete nu 2 måneder efter stadig ingen penge. hvis de ikke ringer tilbage og betaler penge for min varevogn BY110... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super god oplevelse med super flinke medarbejder – Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Dansk autoskro... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Ekstrem dårlig oplevelse
Magen til amatørfirma skal man lede længe efter. Var hurtig til at ringe tilbage efter min henvendelse på deres hjemmeside, hvor jeg gjorde opmærksom på fejl og mangler på bilen der er fra 2008. Den eneste positive oplevelse her !!
Vi aftalte tid og pris og for det første kommer de 3 timer senere end aftalt og for det andet vil de så ikke betale den aftalte pris, da bilen har rust. Hvilket undre når man tænker på bilens alder - de kunne jo have spurgt ind til det under telefonsamtalen hvis det er et prisissue. De fik ikke bilen så både firma og jeg spildte vores tid. Så min bedste anbefaling - handel med et andet firma
Virkelig god service.
Virkelig god service.
Jeg google mig frem til en skrothandler, da min bil skulle skrottes og da jeg ikke andre mulighed havde. Jeg vidste faktisk hele ikke hvorfor hele prosesen foregik. Jeg ringede dem op og fik en venlig betjening. Min bil blev afhentet inden for 2 timer, og blev digital skrottet, dagen efter blev mine nummerplade afmeldt. Jeg synes det hele var så professionelt, at jeg ville nævne det her, og give jer et stort 5 stjerne. Tak for hjælpen.
Ville helt klart anbefale, og gemme jeres telefon nummer, til næste gang.
Danmarks bedste autoophugger
Jeg fik mine penge kontant da det var en brugtbil, næste dag fik jeg en sms besked hvor mine nummerplader blev afmeldt. Jeg var glad for hele processen.
Kan klart anbefale
Super god service
Super god service! Kan klart anbefales her fra!
Super god og hurtig service👍🏼
Super god oplevelse med super flinke…
De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Danskautoskrot to gange, og igen uden klager.
(PS: Jeg har hverken bekendskab eller relation til selvskabet, dog fortjener de ros for deres professionalisme.)
I kan trygt klappe jer selv på skulderen.
Overordnet super god service.
Fortrød at have med dette firma at gøre, på det groveste
Har fornyligt stiftet bekendtskab med dette firma, da en bil i min husstand skulle skrottes, og i den forbindelse har været i kontakt med dette firma op til flere gange. Gentagende gange har dette firma "lovet" at få ordnet papirarbejdet (betalt de penge de skylder samt afmelde nr pladen hos skat).
På grund af deres inkompetance står vi nu til at blive trukket for forsikringen, for en bil der ikke har været i vores kontrol. Hertil skal det siges at de har haft bilen i over 2 uger i skrivende stund.
Og hvis du, dig som læser dette, ikke kan forstå hvorfor jeg giver en så dårlig anmeldelse til en virksomhed der ellers har en relativ god rating, tjek da lige alle de profiler som har skrevet om en god oplevelse. 9/10 af disse profiler er falske.
Jeg vil for alt i verden fraråde alt handel med dette firma, da det kun kan munde ud i en dårlig oplevelse.
SVINDEL!
Obs. på at de gode anmeldelser er falske!!!
Det er et svindelfirma! De lover, at de vil sende skrotpengene straks, hvilket absolut ikke sker!
De afmelder heller ikke dine nummerplader, så det skal du bruge dine egne penge på (selvom andet er aftalt)
Advarsel vend om!
Det lyder for godt til at være sandt, og det er det ved gud også. Du kommer til at vente flere uger på at din bil bliver afmeldt, og at du får dine penge. Det er selvfølgelig kun hvis du ringer 800 gange til dem.
Jeg vil ikke anbefale dem til min værste fjende
Helt igennem forfærdige service!! Hold jer langt væk, medmindre du har lyst til at ringe til dem 40 gange for at få dine penge og afmeldt din bil!
ALDRIG HANDEL MED DEM HER
ALDRIG HANDEL MED DEM HER! Hvis jeg kunne give minus stjerner, havde jeg gjort det. Jeg har nu efter 16 dage og 30 opkald fået mine penge, 300 kroner mindre en aftalt, da de lige havde "glemt" at nævne et gebyr. Derudover har de stadig ikke afmeldt min bil, efter 16 DAGE! De har lovet mig det jeg ved ikke hvor mange gange at afmelde den bil, nu sidder jeg dagen før jeg skal betale forsikring på den bil jeg ikke ejer mere.
Danmarks bedste autoophugger
Super god og hurtig service! Hvis man skal have skrottet sin bil, kan jeg stærkt anbefale det bliver gjort her. Servicen var helt klart i i fuld tip top, altid Super smilende og venlige.
:D⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg ville sige tusind tak for jeres…
Jeg ville sige tusind tak for jeres service og godt arbejde.
Kommer til tiden når man ringer til dem, godt og perfekt service.
Perfekt service og fair priser
Perfekt service og fair priser
Jeg vil bar gerne sige at de yder fantastisk service det hele var bedre end forventet jeg fik svar hurtigt og en en pris for bilen som jeg kun kan være tilfreds over det hele var perfekt og tog nærmest ingen tid de var rigtige søde og som sagt så var servicen i top og ingen tvivl om at jeg en dag kommer igen kan stærkt anbefales😉😊
Professionelt og sikkert
Professionelt og sikker skrotvirksomhed, man kan regne med.
Jeg kan varmt anbefale det til enhver.
De har skrottet min bil for en rimelig pris, og afmeldt mine pladerne hurtigst muligt. Tak for denne gang ☺️
Bilen blev afhentet 1/2 senere end…
Bilen blev afhentet 1/2 senere end aftale en søndag aften.
SVINDELFIRMA
SVINDELFIRMA!
En uge efter afhentning har de stadig ikke afmeldt bilen, og de positive anmeldelser herinde er fra personer med samme efternavn, som det privat navn telefonnummeret er registreret i. (91111516)
FUP OG FIDUS!
Jeg har anmeldt bilen stjålet ved politiet.
Den bedste skrothandler.
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
Dejligt nemt at bruge denne løsning til at skrotte sin bil.
Man slipper for et større søgningsarbejde, og de sender det bedste tilbud til en både på sms og på mail (såfremt man ønsker det) indenfor 24 timer.
Mine tilbud var klar før de 24 timer var gået, og jeg fik en rigtig fornuftig pris for min bil.
Jeg havde ingen problemer med min kontakt til ophuggeren, og det hele forløb sig meget hurtigt. Allerede dagen efter, jeg havde accepteret deres tilbud på hjemmesiden, kontaktede de mig telefonisk for at høre, om jeg kunne træffes, så de kunne hente bilen.
Så fra jeg søgte efter bud til de hentede bilen gik der i alt 48 timer. Dejligt nemt!
Kan klart anbefales!
Tak for oplevelsen DANSK AUTOSKROT
Tak for oplevelsen DANSK AUTOSKROT
Jeg har oplevet rigtig god service her er nogle rigtig søde mennesker. Du finder den bedste rådgivning skrotning af din bil.
De er troværdig og loyal. En kæmpe anbefaling herfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.