Dansk Logistik ApS Bewertungen 122

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De var hurtig til at booke aftalen i kalenderen, og kommunikationen her var fin. På flyttedagen, ringer de 10 min før aftalt tid og meddeler forsinkelse, et par timer. Efterfølgende kan de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dansk Logistik kunne ikke være dårligere, om de så prøvede. De kom 6 timer for sent, og endte med at være 28 timer forsinkede! Billeder og møbler beskadiget fordi de ikke var pakket ind! Ingen kommu... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi anvendte Dansk Logistik i December, som leverede jordens værste flytning hvor flere dyre møbler blev smadret og ting forsvandt. Flyttemændende prøvede sågar at sætte prisen op midt i flytningen... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores varmeste anbefalinger Flytningen gik så godt og kæmpe omhug med vores møbler og kasser. Ikke en eneste rids eller skår. De klarede og leverede et superflot arbejde. Vi var meget tilfredse vi... Mehr ansehen

1. Transportunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Vores vision som Logistikfirma er, at tilbyde gennemsigtige, dedikerede og sikre logistikløsninger i hele landet. Dansk Logistik er en virksomhed i hastig vækst. Vi ønsker dermed en nær kundekontakt, for hele tiden at kunne optimerer vores ydelser, og øge vores forudsætning om at være Danmarks’ foretrukne og mest troværdige logistikpartner. Vores værdier: - Tillid og stærke forhold med vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere - En fælles forståelse om Dansk Logistiks retning. - Stolthed og lidenskab for vores arbejde – hver eneste dag. - Kontinuerlig efteruddannelse, der inspirerer til innovative løsninger.

2.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service af Adrian og Jakob.

Super god service af Adrian og Jakob.
-God kommunikation
- Super handyman arbejde, hvor gutterne afmonterede og monterede igen vores seng og klædeskab.
- Hurtig flytning.
- Påpasselige med mine ting.

En behagelig oplevelse hvor jeg kunne nyde dagen. Kan stærkt anbefales.

8. Januar 2020

De blev

De blev, til vores overraskelse, ret hurtigt fra da de kom til de var færdige og gik igen. Alle aftaler blev overholdt og de var glade og flittige. Kan varmt anbefale Dansk logistik til flytninger.

6. Januar 2020

Absolut uprofessionelt

Svære at få fat på og lave en konkret aftale.
Glemte hylder til et skab de skulle flytte i en anden landsdel.
Opgav at få møblerne ind i huset - netop hvad de var betalt for. Måtte klare det selv med en veninde.
Svarer efterfølgende ikke på klage.

5. Januar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Morten og venner var rigtig gode til at…

Morten og venner var rigtig gode til at holde humøret højt imens de udførte det hårde arbejde.

Vi flyttede fra Frederiksberg til Aarhus C, fra 3. sal til 4. sal. Alt hvad de fik undervejs var en sandwich af os, da de ikke ville spise før de gjorde jobbet færdige. Det kalder man dedikation og arbejdsmoral i verdensklasse 😎

4. Januar 2020

HYKLERI OG BEDRAG

Jeg havde næsten sammen oplevelse som Helle Andersen , dog har de ødelagt mit fjernsyn til 16.000kr .
De vil blive anmeldt til Forbrugerrådet, advokat og skat.

Hykler og bedrageri .

1. Januar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og en ærlig forretning

God service og en ærlig forretning.
Jeg har i sidste uge haft en flyttekonsulent på besøg, inden de blev hyret til vores flytteopgave. Det insisterede de selv på, selvom vi var klare til at bestille flytningen med det samme.

Det er hvad man kalder god service, der giver tryghed. Herudover var flyttekonsulenten meget behagelig og humoristisk. :-)

29. Dezember 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde i forbindelse med vores…

Vi havde i forbindelse med vores flytning fra vores gamle lejlighed bestil Dansk Logistik til vores flytning med lift, da man skulle flytte flere ting gennem vinduet for ellers ville det blive rigtig svært at få ned gennem trapperne.

Firmaet var fantastisk god til at koordinere hele processen og flytningen kunne ikke have været bedre. Anbefales!

29. Dezember 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået super service og god…

Vi har fået super service og god flytning hele vejen igennem. Morten og Jonas var dygtige og i god humør hele flytningen igennem. De var ærlige omkring hvor langt tid opgaven ville tage og gav et meget præcist skøn til at starte med. Der er absolut intet negativt at sige om oplevelsen og jeg vil til enhver tid anbefale andre at bruge dem. 👍👍👍👍👍

28. Dezember 2019

Virkelig god service

Virkelig god service, da jeg skulle flytte fra lejlighed til hus.

De leverede flyttekasser i forvejen, lige efter konsulentbesøg. Flytningen gik super smertefrit og de passede på vores møbler på bedste vis. Kan kun anbefale dette firma.

28. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg søger via en hjemmeside på…

Jeg søger via en hjemmeside på flytningstilbud og dansk-logistik var klart det billigeste prisen var en fast pris på knapt 5000kr.
Jeg taler med flyttefirmaet og vi aftaler at jeg mod en merudgift får en montør til at samle 1 klædeskab, en seng, hænge mine 3 vitrineskabe på væggen samt sætte lamper op.
Alt var skilt ad på nær sofaen, og klar til at flytte.
Det tog de 2 flyttefolk 6 timer at flytte mine ting, mine nymalede vægge blev ridsede under deres indbæring og min datter var målløs over hvordan de behandlede vores ting.
Under flytningen ringede de og sagde at prisen blev dyrere for flytningen fordi de skulle køre 2 gange.
Jeg havde forinden sagt at det var en tæt møbleret 64 kvm lejlighed vi flyttede fra.
Men jeg skulle betale 1500kr mere alligevel.

Så kom vi til monteringen dvs at samle mit skab, men det viste sig at de ikke havde sendt en montør som aftalt, så de 2 folk kunne ikke samle mit skab - bad dem så samle datterens helt ny indkøbte seng som var blevet leveret under flytningen - det tog dem 6 timer at forsøge at samle en seng og så havde de under udpakningen også skåret i den helt nye madras samt lavet et hak i den, dog havde de tilkaldt 2 mere, men endte med at sengen stadig ikke var samlet da de gik.
De ville så komme dagen efter omkring kl 11, ringede derind og fik af vide at han var på vej.
Kl 12.10 kom montøren og samlede sengen færdig - de samlede så klædeskabet og til sidst min søns seng.
Men der blev ikke sat vitrineskabe op eller lamper - anslået tid fra firmaet for ovennævnte arbejde 4 timer
Pris 8000kr
De siger så at de har givet et afslag på 1500kr pga monteringen dagen før.
Montøren kostede knap 400kr i timen.

Som jeg ser det har jeg betalt alt for meget, men var så træt af dem at jeg bare ville have dem ud af min lejlighed - fik så en ven til at hjælpe mig med at få hængt vitrineskabene op så jeg kan nå at sætte mine ting på plads inden jul.

Kan bestemt ikke anbefale dansk-logistik til nogen.

20. Dezember 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dansk Logistik leverer varen som de…

Dansk Logistik leverer varen som de lover det. Før det havde jeg ikke forestillet mig, at en flytning kunne gå så stærk. Jeg er helt imponeret.

Min flytning fra 4. sal på Amager til 2. sal i Vesterbro blev overstået i løbet af 4 timer. Siden jeg er en samler af slagsen, er det ganske glimrende arbejdet. 😁

12. Dezember 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse!

3 timers forsinkelse!
Og der stod én stakkels flyttemand til at flytte 80 m2 lejlighed fra 4.sal og et loftrum! Han ringede så efter nogle kollegaer, der så kom efter 1 time.
Bilen blev pakket, men alle mine ting kunne ikke være der!
Endte dog med er nedslag på 1000kr.
KAN IKKE ANBEFALES!

11. Dezember 2019
Dansk Logistik ApS-Logo

Antwort von Dansk Logistik ApS

Hej Natalia,

Vi beklager for din uheldige oplevelse med os.

Som du rigtigt påpeger, var det en lejlighed på 80m2 samt loftrum som du skulle have flyttet.
Dog var der to mand fra start, og en time senere ankom der yderligere to flyttemænd.

Og som du var blevet informeret om inden du foretog den endelige booking, var den faste pris du modtog kun for et enkelt flyttelæs.
Vi var desværre ikke blevet informeret af dig, om alle de løse genstande du også skulle have flyttet.

Vi håber dog alligevel, at du er kommet godt ind i dit nye sted, og vi ønsker dig det bedste frem over.

Mvh,

Dansk Logistik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en god oplevelse

Jeg havde en god oplevelse, de to flyttemænd knoklede og vi kom ret hurtigt fra A til B. Der var god information og opfølgning under hele forløbet. Tak for det!

19. November 2019

22/10-19.

22/10-19.
Jeg har brugt Dansk Logistik til at flytte for mig.
De 2 flyttemænd var effektive og flinke.
Mvh
Lis klareskov

23. Oktober 2019

Kørsel Gråsten - København

De to mænd der kørte mine ting fra Gråsten til Kbh. var hurtige op og ned fra 3. sal. Tunge møbler og flyttekasser.
Der var én lille klage, men den skal jeg muligvis rette mod dem der kørte møblerne fra Aabenraa til Gråsten. Jeg har ikke talt med nogle om det. Ordner det selv med noget lim.

19. Oktober 2019

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt. De to flyttemænd blev en time forsinket pga en opgave der trak ud, men jeg blev ringet op og informeret om det. De passede virkelig godt på mine ting og var forsigtige med alt. Udover det var de hurtige og effektive. Kan helt klart anbefale firmaet.

18. Oktober 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr