Varm anbefaling herfra. Danmag overholder aftalen til punkt og prikke arbejdet blev hurtigt udført enda inden fristen. Flot håndværk og super service. Efterfølgende skrev indehaveren Daniel om vi var... Mehr ansehen
Super good service from Daniel & his team! We booked Daniel’s services during a week when we were on vacation and everything was done smoothly and really good. Our 80 sq m, fully furnished apartment... Mehr ansehen
Hvilken usædvanlig positiv oplevelse fra start til slut. Meget venlige og yderst dygtige malere. Deres afdækning inden arbejdet blev påbegyndt var over nødvendig standard. Jeg fik spartlet vægge og sa... Mehr ansehen
Danmag har hjulpet os med indvendig maling af hus. Ca. 175 kvm. Lofter, vægge, døre og træværk. Vi er meget tilfredse med resultatet. Køb via danmag.com og kommunikation forløb problemfrit og alle aft... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
DANMAG maler hjælper kunder i hele landet med maleropgaver af enhver slags. Se vores faste priser på malerarbejde på vores hjemmeside.
Søren Frichs Vej 54, 8230, Åbyhøj, Dänemark
- +4550311311
- support@danmag.com
- danmag.com
Excellent service and excellent online tool
I needed to paint 4 room + hallway with some older build in closest and tall ceilings. Everything went as it should, and an older double sliding door I had mentioned should not be painted and was not part of the offer as I normally don't have it open was also painted free of charge so it did not stand out. Can only recommend !
Great service
Responsive, competent, friendly team of painters. Speak perfect English too.
Excellent and professional service
Excellent and professional service, very happy with the outcome and painting services done on time.
Professionelt og hurtigt arbejde
Professionelt og hurtigt arbejde . Meget venlige og imødekommende. En fordel med online prisberegning, det gør det nemt og overskueligt.
Highly recommended!
Professional, reliable and very friendly painting company. Transparent conditions and fair prices. A pleasant experience in every respect. Highly recommended!
malerarbejde…
Professionelt og dygtigt malerarbejde samt en behagelig og kompetent attitude Kan varmt anbefales mh Jytte Lemke
Super sød og kompetent at snakke med
Super sød og kompetent at snakke med. Overholdt aftaler vi havde lavet.
Vi gik med anden udbyder da det var afstemning men kun god oplevelse fra det jeg har oplevet.
Rigtig flot malerarbejde
Rigtig flot malerarbejde og søde malere. Kom som aftalt og gennemgik lejligheden med os inden de gik i gang. Malerne var meget fleksible i forhold til, at vi havde indhentet et tilbud, der skulle redigeres i, da malerne så væggene. Arbejdet er veludført og endda til en billigere pris.
Vi ventede en måned på regningen, hvilket er årsagen til fire stjerner i stedet for fem.
Alt i alt var vi meget tilfredse.
Danmag er både dygtig og præcis.
Danmag er både dygtig og præcis.
Arbejdet er professionel og flot udført og den aftalte pris holder 100 %.
Jeg vil på det varmeste anbefale Daniel og Danmag
Godt udført malerarbejde
Fint udført malerarbejde, god pris og direkte kontakt til Daniel, som kom med praktiske forslag til forbedring af malerarbejdet.
Rigtig flot resultat og godt arbejde
Rigtig flot resultat og godt arbejde. Dårlig planlægning, da vi først fik besked fra maler to timer før ankomst.
Jeg er meget tilfreds!
Jeg anvendte DANMAG i Aarhus. Er meget tilfreds med det udførte arbejde. Og prisen var lavere end forventet. Jeg kommer uden tvivl til at anvende DANMAG igen
Rigtig god oplevelse med danmag og…
Rigtig god oplevelse med danmag og meget flot resultat. Det var nemt at bruge hjemmesiden til at bestille, og Daniel var meget fleksibel med ændringer undervejs med ønsker til yderligere maleopgaver end først aftalt.
Ville klart bruge danmag igen.
Fantastisk flot arbejde leveret af…
Fantastisk flot arbejde leveret af Daniel og hans team.
Søde og venlige. Alt fungerede fra bestillingen og til arbejdet var slut. Da jeg afleverede min lejlighed, roste udlejeren maler arbejdet. Kan varmt anbefale Daniel og hans team.
Hilsen Lotte Dünser.
God værdi for pengene - kort ventetid
Kunne bookes på kort varsel til meget rimelige priser og arbejdet blev udført tilfredsstillende efter aftale.
Vil klart anvende DanMag igen.
Maler
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Daniel fra maler firmaet DANMAG,de har lavet et flot stykke arbejde.
God kommunikation og effektiv udførsel
God kommunikation og effektiv udførsel. Vi fik malet indendørs, inkl. paneler og dørkarme, og det er rigtig fint udført.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.