Danliv ApS Bewertungen

2. Design-Ingenieur
  3. Müllabfuhr
  4. Maler
  5. Statiker

Vi udfører alle typer håndværker, tømrer og maler opgaver. Vores mission er at lytte til dine ønsker og fuldt ud implementere dem, der overgår dine forventninger.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

dygtige og engagerede håndværkere

Danliv hjalp med alt malerarbejde i forbindelse med en totalrenovering af vores hus. Robert var fra starten ude og gå igennem det hele sammen med mig og gav mig ideer og forslag. Han inkluderede mig i hele processen fra start til slut og gjorde mig opmærksom på tekniske detaljer så jeg kunne tage velfunderede faglige beslutninger. Alle fra Danliv kom til tiden og resultatet blev fremragende.

Kan varmt anbefale et samarbejde med Danliv.

29. April 2026

Jeg vil anbefale Danliv til ALLE

Jeg vil anbefale ALLE at benytte sig af Danliv.
Jeg er oven ud lykkelig for, at jeg valgte at bruge Danliv til at fuldføre renovering af vores kolonihavehus. Jeg blev mødt til tiden på adressen og der blev talt i øjenhøjde. Der blev talt til mig, så det var fuldstændig forståeligt hvad der var anbefalingen. Min private situation gjorde, at jeg ikke havde mulighed for at gøre specielt meget selv og Robert fra Danliv var behjælpelig hele vejen i gennem og kom tilmed med ekstra ideer til, hvordan vi kunne gøre tingene bedre og billigere. Jeg har benyttet mig af mange virksomheder gennem min totalrenovering af kolonihaven, men jeg har aldrig fået så fantastisk service og helt i gennem genialt og færdigt produkt som jeg oplevede denne gang.
Af hjertet tak - jeg håber at jeg en dag for brug for jer igen!

18. Dezember 2023

Det har været en ren fornøjelse at…

Det har været en ren fornøjelse at anvende Danliv til renovering af værelse på vores 1.sal. Dygtige og effektive håndværkere som overholdt alle vores aftaler til punkt og prikke. Meget detaljeorienteret og et yderst veludført stykke arbejde. De modtager vores varmeste anbefaling og vi kommer helt definitivt til at kontakte dem igen næste gang vi skal have lavet noget på huset.

4. Oktober 2023

If we could give 6 stars we would

We have used Danliv to paint an extension of our house. They have provide a greatly professional service and guidance throughout the process. They are hardworking, transparent and, most importantly, you can trust them! We will never use another painter.

Highly recommendable!

27. Juli 2023

Dygtige og professionelle

Vi har brugt Danliv til at få nymalet vores nye hus, og må give stor ros til dem for deres arbejde. De har under hele processen været yderst professionelle, samarbejdsvillige, og lavet et topklasse stykke arbejde hvor resultatet taler for sig selv. Vi kan varmt anbefale dem til jeres næste husprojekt

1. August 2023