Alex og hans folk har været en fornøjelse at arbejde med - De har overholdt deres deadlines og givet updates på alt hele vejen gennem processen. Vi fik revet en væg ned og lagt nyt gulv og er m... Mehr ansehen
Danielsens Byg/ved Alex og hans team får her vores varmeste anbefalinger. Vi er blevet mødt af stor dygtighed og faglighed samt en konstruktiv kritik og flot udførelse af vores renovering af br... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har brugt Danielsen Byg til utallige opgaver fra stort til småt i forbindelse med renovering af vores gamle hus fra 1960'erne i løbet af 2023. Fx nyt køkken, nyt badeværelse, diverse murer- og... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
DanielsenByg er en passioneret tømrevirksomhed, der går ud over bare at levere byggetjenester. Med vores omfattende erfaring i branchen og et dedikeret team af dygtige håndværkere stræber vi konstant efter at levere enestående kvalitet og professionalisme. Hos DanielsenByg forstår vi, at hver byggeopgave er unik, og vores tilgang afspejler dette. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der imødekommer vores kunders specifikke behov og ønsker. Vores samarbejde med kunder er baseret på tæt kommunikation og forståelse, hvilket sikrer, at hvert projekt udføres i overensstemmelse med kundens vision. Med DanielsenByg får du ikke blot en tømrevirksomhed; du får en pålidelig partner, der er engageret i at gøre dine byggeprojekter til en succes.
Bjelkes Allé 4, 2.7, 2200, København N, Dänemark
- alex@danielsenbyg.dk
- danielsenbyg.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Overholder deadlines og er yderst effektive - God kommunikation gennem hele processen!
Vi fik revet en væg ned og lagt nyt gulv og er meget tilfredse med resultatet!
Vi er så glade for arbejdet at vi også benytter dem til vores næste projekt.
Dette firma betaler ikke regning
Dette firma betaler ikke regning, og erfarer nu at andre leverandører har samme problem.
Overholder ikke aftaler
Der er ikke styre på aftalerne. Kvaliteten er arbejde er ringe.

Antwort von Danielsen byg Aps
Vi er meget imponerede og tilfredse med…
Vi er meget imponerede og tilfredse med det utroligt dygtige arbejde, de har udført.
Anbefales - Meget pålidelig og ærlig tømrer
Ordentlig respektfulde håndværkere, der kommer til tiden, og på den rigtige dag - Findes det.? JA...
Alex og jeg startede med at gennemgå projektet på møde og tlf. Jeg havde forud p.g.a. afstanden (o/50 km) mellem os, sendt billeder af bl. a. grunden og ejendommen, hvor projektet (bygge og opsætning af havehegn om ejd. grund) skulle udføres.
Jeg blev informeret om hele arbejdsprocessen, projektet blev hurtigt lagt i kalenderen, et par uger senere på baggrund af mit ønske.
På aftalte opstartsdag og tid, kom to svende og Alex meget præcist kl. 07 - Lidt af en bedrift når man kender myldretidstrafikken rundt om Kbh. ;-)
Alex gennemgik projektets opstart igen her hos mig. På den måde var de fremmødte svende, Alex og jeg enige om projektets udførsel. Det giver en utrolig god "ro i maven", forhindrer fejl og/eller ærgerlige oplevelser i et byggeprojekt.
Projektet blev udført indenfor den aftalte tid, begge svende har ryddet op som var det mig selv (meget pertentlig), prisen er som aftalt - Ingen overraskelser. Alex fulgte op med opkald pr. tlf. for at sikre sig og afslutte et vellykket projekt med en meget tilfreds boligejer og kunde.
Jeg vil enhver tid anbefale Danielsen Byg og kommer helt sikkert også til at bruge dem igen i min nye A/B.!
Jeg fik for nylig skiftet alt mit gulv…
Jeg fik for nylig skiftet alt mit gulv i mit hus af Danielsen Byg, og jeg kan ikke være mere tilfreds med resultatet. Fra første kontakt til det færdige arbejde var oplevelsen professionel og behagelig.
Jeg kan varmt anbefale Danielsen Byg til alle, der overvejer at få lagt nye gulve.
Vi har gjort brug af Danielsen Byg til…
Vi har gjort brug af Danielsen Byg til både tagudskiftning og indvendig aptering af et hus. Det udførte arbejde har været af høj kvalitet og udført med pæne og prisvenlige løsninger.
Det største plus ved Danielsen Byg, er deres evne til at være fleksible og løsningsorienterede på komplicerede opgaver.
God kommunikation og flot resultat
Vi har haft en god og grundig kommunikation omkring den opgave vi skulle have løst. Det blev udført til tiden og med et flot resultat. Vi er meget tilfredse og har booke næste aftale.
Fantastisk service, rimelig pris og flot resultat
I forbindelse med nyt gulv i min lejlighed, brugte jeg Danielsen byg, som leverede et fantastisk resultat og derudover ydede ekstrem god service. Rimelig pris, flot resultat og færdiggjort til tiden. Kan til enhver tid anbefale firmaet og kommer helt sikkert også til at bruge dem igen!
Fantastisk håndværk!!
Fantastisk håndværk!!
Jeg havde Danielsen Byg forbi min lejlighed, da jeg havde problemer med mit gulv der knirkerede så hele opgangen kunne høre det.
De kommer til tiden, hvor vi startede med at gennemgå det problem de skulle løse, jeg blev informeret om hele arbejdsprocessen som gjorder at jeg trygt kunne tage på arbejde, og lade de flinke håndværkere arbejde i fred og ro.
Da jeg kommer hjem til boligen senere på aftenen, er jeg ved at falde bagover. De har ikke kun udført arbejdet til perfektion, men de har også efterladt boligen i en super stand, der var ikke et enkelt støvkorn at finde i de rum de arbejde i.
Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen, og kan kun anbefale at i tager fat i dem, hvis i ønsker en Tømre der kan sit håndværk og har øje for de små detaljer!
Vi havde Alex og resten af Danielsen…
Vi havde Alex og resten af Danielsen byg forbi for at bygge et nyt skur i vores indkørsel.
Vi havde en super god oplevelse, som indebar god kommunikation og vejledning igennem hele projektet, og står nu tilbage med et skur vi er mega glade for🤩

Antwort von Danielsen byg Aps
Fremragende kvalitet og service!
Fremragende kvalitet og service!
Vi har netop fået udskiftet vores vinduer af Danielsen Byg, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Fra start til slut har kommunikationen været klar og professionel. Håndværkerne var meget omhyggelige og detaljerede i deres arbejde, og resultatet er intet mindre end fantastisk.
Vinduerne ser ikke kun flotte ud, men de har også forbedret vores indeklima markant. Det er tydeligt, at Danielse Byg går op i kvalitet og kundetilfredshed.
Vi kan varmt anbefale dem til alle, der overvejer nye vinduer eller andet byggearbejde.
Tusind tak for det flotte stykke arbejde!
Bliver ikke sidste gang vi bruger dem. :-)

Antwort von Danielsen byg Aps
Danielsens Byg/ved Alex og hans team…
Danielsens Byg/ved Alex og hans team får her vores varmeste anbefalinger.
Vi er blevet mødt af stor dygtighed og faglighed samt en konstruktiv kritik og flot udførelse af vores renovering af bryggers, køkken og stue.
Alex er super i forhold til kommunikation, løbende dialog og en telefon opringning efter arbejdes udførelse.
Vi glæder os til de nye projekter som at udskifte indvendige døre mm.
Det er et ungt team, imødekommende og alle ses meget seriøse deres arbejde og projektets opgave.
Vi vil bestemt benytte os af Danielsens team til vores projekter på huset
BH
Pernille Madsen

Antwort von Danielsen byg Aps
Diverse tømrerarbejde og inddækning af skorsten
Vi oplevede Danielsen Byg som meget imødekommende, punktlige og servicemindede. Aftaler er blevet overholdt, og der er blevet fulgt grundigt op på processen.

Topprofessionelt tagprojekt
Danielsen byg har vi brugt til både lofter og tag på vores hus fra 1974. Begge dele er udført yderst proffesionelt og grundigt med sans for detaljen. De har desuden været behjælpelige med valg af materialer og design med øje for både budget og kvalitet.
Derudover er de fantastisk venlige, imødekommende og en fornøjelse at have gående. Vi kan give vores varmeste anbefalinger og vil til enhver tid vælge dem igen til fremtidige projekter, store som små

Pålidelig og arbejdsom.
Pålidelig og arbejdsom.
Holder sine aftaler og leverer et godt stykke håndværk.
Kan kun anbefale andre at bruge Danielsen, hvis de står og mangler en dygtig tømrer, der rent faktisk dukker som aftalt :-)

Antwort von Danielsen byg Aps
Absolut ikke sidste gang jeg bruger…
Absolut ikke sidste gang jeg bruger Danielsen Byg. Pålidelige, dygtige og går op i detaljen. Det bedste stykke arbejde jeg har fået lavet. Kan kun anbefale Danielsen Byg.

Alex fra Danielsen Byg
Alex fra Danielsen Byg - Har hjulpet med at sætte mine Solceller op. Jeg syntes selve koordinering + tilslutning gik Rigtig godt.

Renovering
Fx nyt køkken, nyt badeværelse, diverse murer- og VVS-arbejde, ny EL-tavle og etablering af jordforbindelse, gulvlægning, lydisolering af vægge, opsætning af lofts- og vægpaneler, hylder og skydedøre, udbedring af fugtskade inkl. utæthed på tag m.m.
Alt udført med stor fleksibilitet og kreativitet for at løse problemer, der opstår undervejs under en renovering.
Prisen har hver gang været yderst rimelig, og arbejdet udført til perfektion. Kan varmt anbefales.

Rimelig pris
Rimelig pris, levering til tiden, super god service

Antwort von Danielsen byg Aps
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.