Kan heller ikke få fat på firmaet - fik fint leveret min nye bærbar, men med Win7 og ikke 10 som beskrevet på hjemmesiden. Ingen svar på gentagende mails vedr. situationen. PC noget langsom ift. spe... Mehr ansehen
Fin service også før køb. Svarer hurtigt på mail også en lørdag. Køb af Canon kamera, som endda kunne reserveres, da det var, det sidste på lager. Fremragende service - kan varmt anbefales. Ps.: Hav... Mehr ansehen
Købte en telefon hos DaneIt, der stod som tilgængelig på fjernlager. Blev sendt samme dag, og leveret på min adresse med GLS dagen efter (fragtfrit). Super service. Eneste mindre ting der kunne f... Mehr ansehen
Dane iT ApS , er Meget Kundemindet, og ved spørgsmål på mail, meget let kontaktbare og svare hurtigt for at opfylde den bedste løsning på evt. udfordringer. Varerne er i TIP TOP kvalitet og efter besk... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi tilbyder afhentning på vores adresse man-fredag 9.30-16.00
Elkærvej 5A, 9381, Sulsted
- 82 303 404
- salg@daneit.dk
- daneit.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Havde bestilt forkert, og fik en super service alligevel. - Jeg handler der næste gang.
Hurtig levering og rigtig god kundeservice
God support
Da jeg havde et problem, fik jeg hurtig hjælp på mail.
Superthurtig service, og okay priser. :)
Ikke det bedste pris jeg kunne finde, men laptop på lager og betsillte kl 14. Vid 18.30 får jeg tracking# på mail og postmanden kommer med min nye computer ved 10 morgenen efter. 8) Super!
god service
det er nemt, hurtigt og sikkert at handle hos Dane iT.
Fin kundeservice og hurtig levering!
Fik fint svar på mine spørgesmål da jeg ringede ind til kundeservice. Bestilte varen tirsdag eftermiddag og modtog pakken onsdag formiddag. Kunne ikke have været bedre.
Forkert lagerstatus
De opdatere ikke lageret korrekt, så man kan ikke stole på lagerangivelsen på deres hjemmeside.
God kvalitet og hurtig levering
Leveringen var hurtig og jeg er meget glad med produktet.
fantastisk
Fik min vare 23 timer efter bestillingen
super service
Vi takker for rigtig god service, hvor leveringen var til tiden.
Kan kun anbefales
Super oplevelse
Alt spillede fint - pris, levering og god kommunikation hele vejen.
100% service hurtigt og efektivt meget venlig!
absolut en super vare!
Utrolig hurtig!
Jeg har nu købt 2 gange hos Dane iT. Begge gange har været med utrolig hurtig levering og ingen problemer!
Hurtig levering....dog manglende info
Bestilte søndag og havde varen tirsdag....intet og klage over der.
Mangler dog lidt mere info fra sælger omkring, at varen er sendt og evt. et link, hvor man kan følge sin vare.
Ellers yderst tilfreds.
En super service og hurtig levering.
Bestilte vare og modtog dem dagen efter.
Hurtig levering og god pris
Fin pris på min telefon og dag til dag levering.
Hurtig
Bestilte en tlf hos Dane it, sent om eftermiddagen, og allerede om formiddagen dagen efter kunne den afhentes i pakke boksen. Super service.
Hurtig og skarp
Hurtig levering og skarp pris. Måtte dog ringe for manual på et forståeligt sprog, som det vist undtagelsesvis lykkedes os at få fremsendt på engelsk.
Kan varmt anbefales, god og hurtig kontakt, og super til at følge op på om varen var leveret
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.