Fina produkter, snabb service och trevlig personal. Jag beställde en produkt via hemsidan och skrev ett meddelande i beställningen. Mitt meddelande var ett speciellt önskemål. Det tog bara ett par tim... Mehr ansehen

Har köpt flera väldigt fina smycken genom Dala Guldsmide och fått förmånen att också förverkliga vissa egna designidéer med hjälp av deras otroligt kunniga och vänliga guldsmed Mattias. Fantastiskt fi... Mehr ansehen
Att handla hos er är som att göra en tidsresa tillbaka till bättre tider när företag månade om sina kunder. Min beställning kom fint inslagen på utsatt tid med ett personligt handskrivet litet meddela... Mehr ansehen
Snabb leverans och mycket gott bemötande. Personalen är alltid lika trevliga och kunniga när man har produktfrågor. Allt från befintliga smycken, till egentillverkade efter mitt tycke och smak. Har ha... Mehr ansehen
Dala Guldsmide är ett familjeägt guldsmedsföretag med rötterna i Rättvik, Dalarna. Sedan 1972 har vi arbetat med smycken, guldsmedshantverk och personlig service. Idag har vi butiker i Rättvik, Falun och Leksand samt webbshop för kunder i hela Sverige.
I vår stora guldsmedsateljé och verkstad i Rättvik arbetar utbildade guldsmeder, guldsmedsmästare och juvelfattare. Vi kombinerar traditionellt hantverk med modern teknik som CAD, 3D-printning, gjutning och lasersvetsning. Det gör att vi kan utföra både klassiska guldsmedsarbeten och mer avancerade, personliga beställningar.
Vi hjälper våra kunder med förlovningsringar, vigselringar, guldsmycken, diamantsmycken, reparationer, omarbetningar, gravyr, stenfattning, värderingar och specialtillverkning. Har du eget guld, gamla smycken eller egna ädelstenar kan vi hjälpa dig att skapa något nytt och personligt.
Vi står även bakom egna kollektioner som Dalecarlia Love, Dalecarlia of Sweden och Zorn Jewellery, där klassiskt guldsmedshantverk möter modern design och inspiration från Dalarna. I vårt sortiment finns dessutom smycken och klockor från flera välkända varumärken.
För oss är kvalitet, kunskap, trygghet och personlig service viktigt – både online och i våra butiker.
Välkommen att upptäcka vårt sortiment och vårt guldsmedshantverk.
Besök dalaguldsmide.se
Knihsgatan 2, 79521, Rättvik, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fantastiskt kundtjänst som hjälpte till med retur/byte. Smidigt och utan krångel.
Kommer definitivt att handla nästa gång!

Antwort von DALA GULDSMIDE
väldigt smidig köpupplevelse, fin presentförpackning, punktlig leverans. Rekommenderas varmt.

Antwort von DALA GULDSMIDE
Riktigt fint smycke och lätt att beställ! Snabb leverans så rekommenderar starkt. Även fint paketerad 👌

Antwort von DALA GULDSMIDE
Köpte en fin fotlänk. Gulligt med ett personligt meddelande.
//Marie