dakraampje.nl Bewertungen 66

TrustScore 2 von 5

1.8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf heeft VANAF prijzen op hun website staan die je niet kunt kopen. Alle opties zijn duurder. Tekstboek voorbeeld van misleidende reclame.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service en teleurstellende klachtenafhandeling Bij het plaatsen van mijn bestelling heb ik direct per mail gevraagd of ik montageblokjes nodig had, inclusief een foto ter verduidelijking. O... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ca. 1,5 jaar geleden verduisterend gordijn combinatie met plise gordijn voor Velux dakraam besteld. Beide kort na elkaar defect. Dit gemeld bij dakraampje.nl en het werdt meteen geregeld, na h... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

29 september betaald… geen levering door wanprestatie bezorgdienst DPD…21 november van hetzelfde jaar pas geld terug! Verschuilen zich ten onrechte achter tussenleverancier Velux. Als enig pluspun... Mehr ansehen

1.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besteld, niet geleverd en geen geld terug🤬

Verduisterend rolgordijn dakraam MK04 besteld.
Deze wordt direct vanuit België door Velux verzonden.
DPD kreeg het huisnummer toevoeging niet gescheiden door en heeft niet bezorgt. Velux belooft opnieuw te leveren maar heeft dat niet gedaan en Dakraampje is alleen maar heel onvriendelijk en geeft mij de schuld. Volgens hun is de klant verantwoordelijk voor de bezorging en niet zij... Na een maand ook nog steeds geen geld terug. Zonder goede rechtsbijstand hier niet bestellen.

24. September 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vreemde ervaring

Vreemde ervaring: alles wat hieronder beschreven staat in andere reviews was bij mij niet zo
- de levertijd was niet lang, maar enkele dagen en er was zelfs overleg mogelijk (maar men hield zich niet aan de afgesproken dag en verstuurde het alsnog te laat)
- er werd niet met dpd geleverd maar dhl
- de service is BAGGER! Heb twee zonwering besteld en door een vakman laten plaatsen. Bleek 1 van de twee beschadigd (er zitten gaatjes in), maar niets voor gekregen, want ze zeiden dat het wel bij montage gebeurd kon zijn. Wat een onzin. Lekker makkelijk om zo onder je garantie uit te komen.

12. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Onvriendelijke communicatie, maar goede spullen

Ik vind de communicatie van dit bedrijf heel horkerig, echt onprofessioneel en zelfs een beetje onbeleefd. Wat mij betreft 1 ster voor klantvriendelijkheid per e-mail.
Maar als je je daardoor niet laat afschrikken, kun je uiteindelijk wel goed geholpen worden. Wij kregen gratis vervanging bij een probleem met een rolgordijn, ondanks dat de garantieperiode al voorbij was.
Als ze nou ook nog zouden overkomen of ze het leuk vinden om je te helpen, zou het een prima bedrijf zijn.

29. Juli 2024

Ongekende service!

Onderstaand ervaring/review heb ik via google geplaatst, maar ik wilde hem hier ook delen omdat ik zelf altijd graag op Trustpilot kijk als ik iets koop/zoek;

Ongekende service!!!!

Ruim 4 jaar geleden heb ik een aantal velux-rolgordijnen hier besteld. Prachtig originele velux producten, waar we toen al meteen erg blij mee waren. Maar vorige week ging er eentje helaas stuk.
Mijn adviesvraag over hoe ik dit het beste kon oplossen (ik vermoedde een vervanging van een onderdeel het probleem kon oplossen) eindigde in complete vervanging van het product toen duidelijk werd dat het defect niet kon worden gerepareerd. De wijze waarop de het probleem meteen serieus werd genomen, en hoe het is opgelost (terwijl ze hier niet toe verplicht zijn) vind ik echt ongekend. Ik ben ze dan ook enorm dankbaar hiervoor.

Ik herken me totaal niet in de reviews over lomp of onaardige reacties. Ik kreeg op elke email super snel antwoord, en elke vraag leide tot een actie of wedervraag. Zelfs toen ik per ongeluk een foute productcode toestuurde werd dit aan me teruggekoppeld en uitgelegd waar ik de juiste code kon terug vinden.

4 jaar geleden duurde het ongeveer twee weken voor de bestelling om bezorgd te worden. Dat was wel iets langer dan verwacht toen, maar niet heel erg. Deze keer was het er binnen 5 dagen!!! (Waarbij 4 dagen voor rekening van de transporteur DPD waren)

20. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel geleverd en goede service

Ik had een elektrisch verduisterend rolgordijn besteld. Dit was binnen 10 dagen ook binnen, dus dat was super. Ik zag alleen dat ik met stekker besteld had i.p.v. solar. Direct contact opgenomen en ik werd direct geholpen. Die ik thuis had kon ik terug sturen en ik moest dan de nieuwe juiste bestellen. Het bedrag van mijn retour had ik binnen een week op mijn rekening staan. En mijn solar rolgordijn was binnen een week ook binnen. In het verleden heb ik een keer erg lang moeten wachten, maar daar lijkt nu geen sprake meer van. 😄

12. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ben ik hoogbejaard vooraleer ik eindelijk iets ontvang?

Direct na bestelling mail ontvangen: Levering vertraagd ondanks "in voorraad". Vervolgens mail ontvangen: probleem bij DPD. Weinig tot geen communicatie dus plaats ik een negatieve review. Waarop wel onmiddelijk weerwoord: product zou 3 keer aangeboden zijn en uiteindelijk ook met extra kost voor hen geleverd zijn. Nope, nada, dat is gewoon niet waar! En géén enkele track and trace of wat dan ook van DPD ontvangen, hoor! Sjonge, wát is dit, zeg!

3. April 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zeer trage terugbetaling…

Als enig pluspunt geldt dat het (service)team meestal binnen een dag reageert via e-mail.
Zelfs in het weekeinde.
De toon van de e-mails is echter soms op het randje.
Dit bedrijf is dus geen aanbeveling. En DPD is nog erger.

21. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had ik de reviews eerst maar gelezen..

Had ik de reviews eerst maar gelezen... nu heb ik een zelfde soort ervaring met de klanten"service". Op de bevestiging staat heel onduidelijk welk type het is, S06 of Sk06. Niet gezien dat hetzelfde verkeerde was. Paste dus niet. Netjes geïnformeerd of ze iets voor me konden betekenen, ontzèttend LOMP antwoord terug...kan niet anders zeggen helaas. Ik kon het wel terugsturen, en dan zouden ze wel kijken... maar niet gedaan dus, anders wellicht geld èn rolgordijn kwijt.... ok koop hier echt nooit meer...

10. Mai 2023

Asociaal klantcontact

Na contact te hebben gezocht wordt je onbeschoft en klantonvriendelijk beantwoord. Als je hier een opmerking over maakt wordt het alleen maar gekker. Dreigingen met juridische stappen wanneer je een review wil schrijven. N.a.v. dit contact een mail gestuurd naar Velux omdat in een te korte tijd dure onderdelen defect zijn gegaan van een dakraam. Na toezegging van Velux dat de onderdelen worden opgestuurd trekt velux deze in wanneer Dakraampje.nl hier ook lucht van krijgt. Kortom: slecht klantcontact van Dakraampje.nl en Velux.

Weer contact gehad met Dakraampje.nl om alsnog dit onderdeel te krijgen heb ik nooit geen reactie weer gehad van dit bedrijf. Ik raad ook af om überhaupt iets te kopen bij dit bedrijf want zo hoor je niet om te gaan met klanten.

1. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verkeerde maat Velux besteld, meteen reactie gehad

Had een verkeerde maat Velux besteld en betaald. Meteen door de de firma Heuveling gewezen op mijn onjuiste bestelling. Heb meteen de juiste besteld en weer betaald. Eerste bestelling wordt geannuleerd en bedrag terug gestort. Prima vlotte en vriendelijke afhandeling. Wie goed doet.. goed ontmoet..?

28. Juni 2023

KOOP HIER NOOIT!

KOOP HIER NOOIT!
Het bestelde product werd betaald, nooit geleverd. Na klacht wordt mij een kopij van een delivery note DPD doorgestuurd, waar een handtekening op staat die zeer zeker niet de mijne is. Na opnieuw contact wordt mij verteld dat ik het maar met DPD moet regelen, waar de site van DPD duidelijk zegt dat klachten over niet leveren, door de afzender moeten gebeuren. Ik voel mij bedrogen en overweeg gerechtelijke stappen. De communicatie met 'dakraampje.nl' was ver van klantvriendelijk: "trek je plan!" Daar kwam het op neer.

25. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hor voor dakraam besteld ruim 3 jaar…

Hor voor dakraam besteld ruim 3 jaar geleden bij dakraampje.nl. 3 jaar garantie en nu 3 jaar en 2 maand later gaat er een stuk. Eigenlijk 2 zomers gebruik van gemaakt dus niet heel veel gebruikt. Klacht gemeld. Er wordt kortaf gereageerd door dakraampje.nl. Ik moet zelf maar contact opnemen met Velux. Ik snap dat de 3 jaar garantie voorbij is maar ik had wel enige coulance verwacht van dakraampje.nl. Voor mij volgende keer een andere leverancier die de service iets hoger in zijn vaandel heeft staan.

21. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onfatsoenlijk en slechte service.

Wij ontvingen een rolgordijn dat niet naar behoren functioneert. Hierover namen wij binnen de herroepingstermijn contact op met dakraampje.nl Het antwoord dat je krijgt bestaat uit een enkele zin zonder aanhef en afsluiting: “vul formulier in op deze website”. De verkoper verwijst door naar de website van de fabrikant. Daar staat vervolgens dat ik akkoord moet gaan met evt €100 voorrijkosten en dat het 6-7 weken kan duren voor ik reactie krijg. Op het feit dat de verkoper mij niet naar de leverancier mag verwijzen, omdat ik een overeenkomst met hen heb en niet met Fakro, wordt steeds onfatsoenlijk gereageerd dat ik daar een formulier in moet vullen. Ik zou niet meer weer bestellen bij dakraampje.nl

20. Juni 2023

Top bedrijf!

Ben echt verbaasd over de slechte ervaringen die ik lees. Ik heb raambekleding besteld voor een klant. Wilde klant ineens toch een andere kleur. Bestelling werd geannuleerd en het bedrag wordt zonder vragen gewoon netjes terug gestort. Top service.

9. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte advisering met als gevolg schade

Slechte advisering met als gevolg schade en producten bijbesteld die niet nodig waren. Dakraampje.nl / meneer Heuveling doet dit af als montagefout en de zaak is afgedaan.
Het lijkt of je op een officiële Velux-site zit maar dat is dus niet zo.

10. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr