Bestelling geplaatst, na 1,5 maand nog niks geleverd!! Gelukkig betaling via Afterpay dus nog niks betaald. Maar geen mogelijkheid tot contact! Email, bellen, geen reactie!! Hopelijk lezen jullie... Mehr ansehen
31-03-2019 bestelling gedaan en bevestiging ontvangen. - 4 weken daarna gemaild en gebeld voor een status update, maar geen helaas geen enkele reactie. -5 weken later weer diverse poging... Mehr ansehen
Op zaterdag een bestelling gedaan. Levertijd volgens de site 1-2 werkdagen. Op woensdag nog niets ontvangen. Omdat ik de eerste keer hier iets bestelde was er enige argwaan. Dus een mailtje gestuu... Mehr ansehen
Op 7 oktober een trui besteld, uiteraard direct betaald. Tot op heden nog steeds niets ontvangen. Heb al 2 x een mail gestuurd, 1e keer niets op teruggehoord, 2e x is de mail door hun gelezen maar ant... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Iedere dag de beste deals in mode, wonen, verzorging en elektronica. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Hagemuntweg 13, 4879NM, Etten-Leur, Niederlande
- service@dailygrabdeals.com
- dailygrabdeals.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer slechte webwinkel
Zeer slechte webwinkel.
op 18-02-2019 scheermessen besteld, het is inmiddels 13-03-2019 en nog steeds niets ontvangen (zelfs geen email). De webwinkel reageert niet op emails en neemt gewoon de telefoon niet op. ze communiceren helemaal niet met hun klanten. Dit kan toch niet! ik wil zsm mijn geld terug. het gaat om bestelling #200003391. Wanneer jullie binnen 3 dagen niet reageren ga ik aangifte doen van internetoplichting.
Bestellingen worden niet verzonden
14 februari besteld. Een week later gevraagd naar de status en het pakket stond ingepakt klaar om verzonden te worden.
Na een week weer niets ontvangen en gemaild. Geen reactie, dan maar gebeld, geen reactie.
Inmiddels regelmatig geprobeerd te bellen en mailen maar geen enkele reactie.
Omdat men hier wel reageert de vraag om ofwel ordernummer 200003378 per direct te verzenden, ofwel mijn aankoopbedrag terug te storten.
Bestelling 200003339 16 scheermesjes…
Bestelling 200003339 16 scheermesjes geplaatst op 28-01-2019 en nog steeds niet binnen, geen antwoord gehad op de mails die ik heb gestuurd, krijg ze niet te pakken via tel.en wil hiervoor zeer zeker me geld terug, echt slechte service
KOOP HIER NIET: Leveren niet, communiceren niet en GEEN geld terug. Ik heb aangifte gedaan van internetoplichting.
In November 2018 een Candle lights mirror glass besteld. Na een aantal weken eens een mail gestuurd met de vraag wanneer geleverd zou worden aangezien ik niks van Dailygrabdeals had vernomen.
Als reactie werd gemeld dat het geld teruggestort zou worden.
Ondertussen februari 2019 en nog steeds geen geld terug.
Ik zal hier nooit meer bestellen.
Update 12-02-2019
Na meerder mails nog steeds geen reactie, ik heb het vandaag nog een keer geprobeerd en volgende stap is gerechtelijke stappen.
Update 04-03-2019
Na de "dreigmail" op 12-02 eindelijk reactie gehad. Een "service" medewerker (zonder vermelding van naam) gaf aan dat ze het heel vervelend vonden dat het zo gelopen was, ik zou mijn geld terug krijgen.
Nu ruim weer een maand later, en niks ontvangen. Vandaag maar aangifte gedaan bij de Politie van internetoplichting. Ik weet niet of dit helpt, maar als anderen met dit probleem dit ook doen (en ik lees dat dit een veel voorkomend probleem is bij deze site), kan deze site hopelijk gesloten worden. Online aangifte doen gaat erg gemakkelijk, kost je niet meer dan 5 minuten.
Heel slecht, koop hier nooit!
Ik heb op 9 september een weegschaal (order #200003050) besteld en nog steeds niets ontvangen. Wel veel zever via mail dat de terugbetaling ging volgen, maar ook hiervan nog niets ontvangen. Ongelofelijk!
Fietsachterlicht gekocht..
Fietsachterlicht gekocht... Geen levering en geen geld terug. Geen woorden voor. Nog wel wat onzin emails ontvangen dat ze het geld terug zouden storten maar uiteraard niets ontvangen.
Koop hier NIETS !!!

Slechter kan niet...
13 november Candle light mirror glass besteld en betaald. De levering zou binnen 2 weken plaatsvinden. Geen levering en uiteindelijk na meerdere keren mailen en bellen een meneer aan de lijn, die aangaf dat degene die er echt over ging mij die dag nog zou mailen.
Uiteindelijk 5 december een mail retour, de zending zou niet meer plaats kunnen vinden en ik zou mijn aankoopbedrag a 44.90 euro retour krijgen. Prima..
Maar tot heden nog geen aankoopbedrag retour en geen reactie op een mail van 22 december en telefonisch ook niet te bereiken.
Ik zie dat ze hier wel braaf reageren op de slechte waarderingen, dus als jullie dit lezen: mijn ordernummer is 200003216 en ik wil mijn aankoopbedrag binnen een week terug voordat er juridische stappen volgen.

Halve levering
Snel geleverd maar er zaten geen batterijen bij, beetje kansloos. Hopen dat klantenservice het gaat fiksen.

Beste dailygrabdeal.
Beste Dailygrabdeal?
Is de levering echt voorbij? Wat ons betreft wel, helaas zonder de door ons al op 7 oktober 2018 bestelde leopard sweater 310818-M a euro 16,95 van U te hebben ontvangen. U gaf als antwoord op onze 1e email aan dat het product opnieuw besteld moest worden en in een 2e volgend bericht dat de sweater bij de douane lag, wellicht aan de Chinese grens. Wellicht zijn ze daar verkast of eeuwig in slaap gevallen. Na eerdere klachten hier en diverse belpogingen na uw retouremail van novenber 2018 opnieuw deze reactie van ons. Ja een jaartal erbij zetten is helaas nodig, we zijn inmiddels in 2019 beland. Wilt U nu toch snel het geld retour overmaken, we geven het op. We vinden het bijna zielig dat het zo moet. Kom reageer snel per email naar ons of naar de bankrekening, anders blijven we echt niet positief voor jullie en ook niet alleen hier! Komt er geen bericht, dan zijn we blijkbaar in goed vertrouwen door jullie bestolen en dat laten we echt niet gebeuren. En ja, verkoop niet van alles aan iedereen, maar alleen spullen die je op tijd en voor de 100% zeker kunt leveren en daardoor klanten niet al 3 maanden in de wacht gaat zetten, zonder voor ons frustrerend onbereikbaar te zijn. Kom op heren, laat weer eens wat oplossende resultaten en feiten horen. Dit is géén reclame voor jullie! Succes en tot spoedig tegenbericht van jullie. Groet Hanny. Lees haar echtgenoot!
Factuur #200002653 voor bestelling #200003102.

Erg slechte ervaring
Erg slechte ervaring.
3 oktober een bestelling geplaatst. Kreeg steeds te horen dat de bestelling nog niet binnen gekomen was. Elke mail vertelde ze dat ze verwachten dat de bestelling toch nog voor het weekend zou binnen komen.. nou dus niet. Bovendien een mail gestuurd dat ik dan mijn geld terug wou, laten ze niets van zich horen.
Bestelling 200003090

Goede betrouwbare service.

Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Fijn om met Afterpay te kunnen betalen.

Sd kaarten
Sd kaarten besteld en snel geleverd. Top!

Antwort von Dailygrabdeals
Zeer tevreden met de service
Zeer tevreden met de service snel, en goede kwaliteit. Top!

Goede kwaliteit spullen
Geen probleem met levering gehad, heb slippers besteld en 2x unicorn pak. Goede kwaliteit!

Nog wachtende...
Op 14-11 bestelling geplaatst/ betaald! Helaas tot op de dag van vandaag staat de status nog steeds op "verwerken".. Uiteraard al gebeld; hier werd aangegeven dat het probleem bij de DHL ligt, omtrent de levering. Echter vorige week een ander pakket besteld bij een andere firma, binnen 1 dag in huis en wel geleverd door DHL. Frappant, had gehoopt in ieder geval even op de hoogte te worden gesteld over de status van levering (ACTIE), maar aan de gemiddelde reviews hier te lezen is het blijkbaar geen verrassing! Geeft toch maar weer aan dat je eerst de reviews moet lezen voor je iets besteld! Eén tip; mocht je iets niet kunnen leveren, biedt het dan ook niet aan..

Antwort von Dailygrabdeals
Prima prijs /kwaliteit verhouding en…
Prima prijs /kwaliteit verhouding en snelle levering

Antwort von Dailygrabdeals
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.