had de serrie van dr who seizoen 7 besteld en binnen de tijd al binnen kwa wat er op de website stond dus een betrouwbaar site waar je goed dingen kunt bestellen
Dailydvd
Ik had de dvd s box zet seizoen 2 van the following snel in huis bij me post,vind het alleen jammer dat ze me niet hebben gemaild wat wel beloofd was,het is wel zonde jammer dat de achterkant in het... Mehr ansehen
De levering duurde misschien iets langer vanwege de feestdagen. Een klein puntje: in de productbeschrijving staat dat de DVD's nederlandse ondertiteling hebben. Dit staat niet op de doos en de leverin... Mehr ansehen
super service
Na eerst via mail contact gehad te hebben (waar ik ook snel antwoord van kreeg) toch de bestelling gedaan.. deze was erg snel in huis. Super service en het aan meerdere mensen verteld om eens te kijken op deze site... mijn volgende bestelling gaat zeker niet meer via Bol.com. Dit is net zo makkelijk en veeeellll goedkoper.
Vlotte levering, goede website en betaalsite.
Ik heb serie 5 Breaking Bad bij DailyDvd gekocht en ben zeer tevreden. Ik kan je deze webwinkel aanraden.
Goede en snelle afhandeling bestelling
Prima afhandeling bestelling
een goede aanrader
Gelijk gevonden wat ik zocht, goeie prijs, en toch nog snel in huis, ga het zeker nog een keer proberen
Product prima, levering ook.
Het product voldeed aan de verwachting. En de levering gebeurde ook binnen de aangegeven tijd, dus niets op aan te merken!
Keurig
Dit was mijn eerste bestelling bij Dailydvd en ben best tevreden. Keurig binnen de aantal werkdagen afgeleverd.
Snelle levering, twijfels aan de prijs.
Mijn goederen werden netjes verstuurd, maar er kleefde een factuur aan van om en bij de 27,00 pond ( 1 pond = 1,20 euro?????) Ik moest 54,00 euro betalen......
Dus heb ik twijfels aan de prijs

Antwort von Dailydvd
Betrouwbaar
Ik had per ongeluk een bestelling geplaatst voor een product waarvan ik later zag dat het niet de goede versie was. Een mailtje naar de klantenservice was voldoende om mijn bestelling te annuleren en het geld terug te krijgen. Het duurde wel 1,5 dag voordat ik antwoord op mijn mailtje had. (Al was dat wellicht sneller geweest als ik gebeld had)
Uitstekende en snelle service
Goede snelle service
Ruim aanbod, goede service en snel geleverd
gewoonweg fantastisch
ik beveel het aan aan iedereen, gemakkelijk te bestellen en snelle levering
ik woon in belgie en had mijn dvd al na 2 dagen
goed verpakt en goedkoper dan bij andere webshops
zeker en vast een dikke aanrader!!!
je vind er ook dingen die bij ons gewoon niet te vinden zijn!
Snelle afhandeling en goede kwaliteit.
..................
Geweldige service. Had mijn bestellingen binnen de geleverde tijd in bezit.
Raad iedereen dit bedrijf aan. Dailydvd komt zijn belofte na, en mijn ervaring is tot nu toe top te noemen.
Snelle levering.
Makkelijk om een bestelling te doen. Daarna snel geleverd.
Dvd-box was ook goed ingepakt tijdens verzenden, daardoor geen beschadigingen.
Goede service, bestelling is snel bezorgd!
Grey's anatomy seizoen 9 besteld. Was makkelijk om te bestellen, goedkoopste ook van die in vinden kon. Snelle service, zat netjes in handgeschreven envelop( wat ik leuk vind omdat mensen er dan aandacht aan besteden ipv de computer). Dank je wel daarvoor!
Levering door dailydvdprima!
In 1e instantie slechte beoordeling gegeven, omdat na betaling levering uitbleef. Blijkt uiteindelijk dat PostNL er lang over heeft gedaan. Levering door DailyDVD gaat goed (en goedkoper dan andere aanbieders van een dvd-box)!
prima........
dvdbox breaking bad besteld, 3 werkdagen later wordt 'ie gebracht.....
Prima
De bestelling en de levering verliepen probleemloos.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.