dagjeuit-cadeaukaart.nl Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het idee van de kaart is erg leuk en het is leuk om te krijgen (en te geven). Echter toen wij de bon wilden inleveren bleken enkele onaangename verrassingen waardoor wij deze bon nooit meer zull... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloze kaart & service. Alleen te boeken via hun eigen site, tickets zijn vele malen duurder dan rechtstreeks via de activiteit kopen. Daarnaast is het maar mogelijk, om 1 boeking tegelijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kreeg een cadeaukaart met best een behoorlijk bedrag erop (50 euro) maar voor zo'n beetje elk uitje wat beschikbaar is moet je nog flink bijleggen. Geen aanrader! Toen ik vervolgens eindelijk iets... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oplichters!!! Wees gewaarschuwd!

Weinig keuze, veel activiteiten niet te boeken en tegen een veel hogere prijs, oplichting. Onjuiste beweringen op de site, bij boeken worden er zelfs nog boekingskosten afgeschreven. Wij hadden boekingsgarantie bijgeboekt, hier zelf een printscreen van maar klanten'service' blijft beweren dat dit niet zo is. Waardeloos bedrijf, nooit meer!

1. Juli 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

(Veel) hogere ticketprijzen dan direct via pretpark

Het idee van de kaart is erg leuk en het is leuk om te krijgen (en te geven).
Echter toen wij de bon wilden inleveren bleken enkele onaangename verrassingen waardoor wij deze bon nooit meer zullen kopen of cadeau doen.
Waarom niet?
1) de tickets op hun website zijn duurder dan wanneer je deze rechtstreeks via de website van het park waar je naar toe wilt koopt. In ons geval (Julianatoren) waren tickets €7,50 duurder per stuk!
2) je moet verplicht tickets reserveren via hun website. Dat is in principe niet erg, maar in eerste instantie gaf het aan dat wij maar liefst €7,80 reserveringskosten moesten betalen. Gelukkig wijzigde dit naar €1,95 toen de daadwerkelijke betaling werd uitgevoerd.

Door de (veel) hogere ticketprijzen blijft er van de waarde van de bon helaas weinig over en geef je vooral veel geld aan dagjeuit-cadeaukaart.nl

21. Juli 2026

Niet doen, veel te duur

Leuk om te krijgen en dan blijkt dat je voor alle tickets de hoofdprijs betaald. Vast zit aan een datum en tijd (terwijl je normaal een flexibele datum krijgt voor dat bedrag) en dan betaal je ook nog eens bijna 4 euro boekingskosten!!! Echt niet aan beginnen.

20. Juli 2026

Zeer slecht

Zeer slecht! Klantenservice heb jij niks aan! Verkeerde kaarten opgestuurd gekregen. Een week lang geprobeerd dit op te lossen. Geen geluk. Nooit weer!!

10. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Coulance die geen coulance is

Mijn zoontje kreeg een Dagje Uit Cadeaukaart van €80 voor zijn verjaardag. Door een verhuizing ben ik de kaart kwijtgeraakt. Toen ik hem terugvond, bleek hij net verlopen te zijn. De kaart is nooit gebruikt. Het volledige tegoed van €80 stond er nog op.

Na contact met de klantenservice werd mij verteld dat ik een beroep kon doen op de coulanceregeling. Ik dacht dat er een redelijke oplossing zou komen, zodat ik alsnog een dagje uit met mijn zoontje kon plannen.

De “coulance” bleek een voucher van €20 korting op een hotelboeking vanaf €100 te zijn. Dat heeft niets te maken met een Dagje Uit Cadeaukaart. Ik wil geen hotel boeken, ik wil gewoon doen waarvoor de cadeaukaart ooit is gegeven: een dagje uit met mijn zoontje.

Toen ik aangaf dat dit geen echte coulance is, kreeg ik alleen als antwoord dat dit de voorwaarden zijn. Er werd totaal geen rekening gehouden met het feit dat de kaart nooit is gebruikt en dat het volledige tegoed van €80 gewoon is verdwenen.

Voor mij is dit geen klantvriendelijkheid en zeker geen coulance. Een ongebruikte cadeaukaart van €80 volledig laten vervallen en vervolgens een hotelkorting van €20 aanbieden is voor mij onacceptabel.

Mijn advies: denk goed na voordat je hier een cadeaukaart koopt of cadeau geeft. Als de kaart verloopt, ben je je geld kwijt, ook als er nooit één euro van is gebruikt.

25. Juni 2026

bijzonder waardeloze organisatie

bijzonder waardeloze organisatie! prijzen zijn veeeeel hoger dan de normale prijs via de website zelf. je kan ook niet via de website van het uitje zelf bestellen en betalen met de gifcard, zoals bij de podiumkaart. je moet via hun eigen website bestellen en betaalt dan meer dan de hoofdprijs. Als je hierover contact probeert op te nemen word je van het kastje naar de muur gestuurd. Niemand kan of wil wat voor je doen. Er wordt geen begrip getoond. Ik kan niet begrijpenn dat je als bedrijf niet wil dat je bedrijf positief beoordeeld wordt. Eens maar noooooooit meer. Dat zal ik delen met mijn collega's zodat niemand dezelfde fout maakt...

3. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De prijzen zijn veel duurder dan direct…

De prijzen zijn veel duurder dan direct bij het park. Je kan alleen entree ermee boeken en niet daar het geld besteden. Er zijn aanzienlijk minder uitjes beschikbaar dan wordt aangegeven in de advertenties. Wat een waardeloze cadeau bon…

1. Mai 2026

Zeer onproffesionele klantenservice…

Zeer onproffesionele klantenservice enmisleidende informatie. Het inwisselen van een cadeaukaart via de website is niet mogelijk, ondanks dat de kaart niet is verlopen. Klantenservice bied geen ondersteuning en kappen je af.

28. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beperkt aanbod en entree is duurder

Vanuit mijn provincie (Zeeland) is het minimaal 1,5 uur rijden naar het dichtstbijzijnde uitje. Door dit beperkte aanbod is mijn ene pas verlopen en krijg de kaart met geen mogelijkheid verlengd. Ik heb nu één toegangskaart voor Walibi betaald van mijn andere pas, maar betaal ipv de €32,50 rechtstreeks via Walibi €47,95 via Dagje-uit. Deze cadeaukaart is een grote teleurstelling, zonde van het geld van de gulle gever.

12. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Te beperkt, te weinig keuze, ingewikkeld

Voor mijn verjaardag krijg ik deze cadeaukaart (ik woon in Zuid-Holland). Maar de keuze is TE BEPERKT. Mensen koop en geef NOOIT deze cadeaukaart. Het is een belediging voor de ontvanger. Zelfs één ster is daarom nog teveel. Daarbij: boeken is heel INGEWIKKELD; je moet op de site van wellness bijv. nog een keer reserveren. Ofwel: NIET KOPEN.

5. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het is dat wij geen 0 sterren kunnen…

Het is dat wij geen 0 sterren kunnen geven. Op het moment dat wij naar Molenwaard wilde gaan kregen wij een mail dat de kaarten geannuleerd waren. Na contact met de klantenservice (zeer onvriendelijk) kon het geld pas na 5 dagen op de kaart gestort worden. Inmiddels zijn wij meer dan een maand veder, 5 telefoontjes en genoeg mailtjes, maar wij hebben nog geen cent terug gezien. De medewerkers zijn kanjers in valse beloftes, wij zijn benieuwd hoe hoog wij het op moeten spelen om ons geld terug te krijgen. Kortom, geen pretpark bezoek via de cadeaukaart en nog aan het wachten op het geld dat wij bij moesten betalen van de andere kaartjes.... parkeer kaart beschouwen wij al als verloren aangezien wij die via een andere site hadden gekocht... Kortom, wil je iemand veel frustratie en problemen cadeau doen? geef deze kaart. s

30. Dezember 2025

Let op: oplichting

Let op, oplichting. Beperkt aanbod, daarnaast adverteren ze met dingen die ze helemaal niet aanbieden.

Een kaart van 100 euro is in werkelijkheid minder waard, je gaat dus bij betalen als je dit wil verzilveren en dan blijft er soms nog een nutteloos bedrag op de kaart over ook.

service is waardeloos, koop gewoon je tickets elders en niet via deze misleidende onzin!

25. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waarschuwing! Niet hier boeken!

SLECHT! NIET VIA DE PLUS BOEKEN!
Waarschuwing!
E-Tickets gekocht voor de Beekse Bergen. Helaas door 2 zieke kinderen (+code geel op 3 januari!) niet kunnen gaan. Gelijk voor opening gebeld met de Beekse Bergen. Geen probleem en zou maar een mail sturen met de gewenste datum. Kreeg later een mail terug en werd er doorverwezen naar de Plus. Gebeld maar omdat we geen extra wijzigingsgarantie hadden afgesloten (!)was het antwoord: Jammer dan, dikke vette pech en geld weg! (5x€19,-)!
Heel veel leergeld dankzij de Plus. NOOOOIT MEER!!

3. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat ze promoten is niet wat ze…

Wat ze promoten is niet wat ze aanbieden. Dus daar sta je dan met de heel gezin bij de attractie en dan blijkt ook al dat de promotie en reclame materialen het aanprijzen de attractie niet beschikbaar is.

Als je iemand echt een nutteloos cadeau wilt geven waar ze geen moer aan hebben, dan is dit de beste optie.

Klanten”service” is nutteloos en onbeschoft “jammer dan meneer, u heeft pech”

8. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op! DagjeUit Cadeaukaart is een grote teleurstelling!

Pas op! DagjeUit Cadeaukaart is een grote teleurstelling!

Ik wil iedereen waarschuwen over de DagjeUit Cadeaukaart. Je wordt gedwongen om je entreekaartjes via hun website te kopen, waar de prijzen veel hoger zijn dan aan de kassa! En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook nog eens boekingskosten in rekening gebracht.

Dit is gewoon een manier om extra geld te verdienen ten koste van de consument. Mijn kinderen hebben hun geld uitgegeven aan een cadeau dat uiteindelijk bijna de helft minder waard is. Dit is gewoonweg triest!

De klantenservice zegt geen invloed te hebben op de prijzen van hun eigen website. Begrijpen zogenaamd je teleurstelling maar vervolgens doen ze er niks mee.

Dus, als je waarde hecht aan je geld, koop dan geen DagjeUit Cadeaukaart! Er zijn veel betere opties om iemand een leuk dagje uit te bezorgen.

4. November 2025

Misleidend en onvoordelig systeem

Misleidend en onvoordelig systeem
Eerlijk gezegd ben ik enorm teleurgesteld. Ik had een cadeaubon van €100 en dacht dat dit een leuke manier zou zijn om korting te krijgen op tickets. Maar wat blijkt? Voor exact dezelfde tickets waarvoor ik normaal €119 had betaald via de officiële website, heb ik uiteindelijk €225 moeten neerleggen: €100 via de cadeaubon en nog eens €125 bijbetaling.
Dat is geen voordeel, dat is pure misleiding. Een cadeaubon hoort iets extra’s te bieden of op z’n minst neutraal uit te pakken — niet dat je duurder uit bent dan wanneer je het gewoon rechtstreeks boekt.
Ik voel me echt bedrogen. Dit systeem klopt niet en ik zou het niemand aanraden.

10. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet fysiek in te leveren

Niet fysiek in te leveren! Ik sta bij de dierentuin om het pasje te scannen, blijkt dat je alleen hele dure tickets via hun eigen website kunt kopen. Ik heb deze kaart cadeau gekregen waarbij ik uiteraard dacht dat het een reguliere cadeaukaart was. Niet dus.

19. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je geeft je geld weg en krijgt niets terug

Dat een dergelijke kaart is toegestaan is werkelijk een aanfluiting, je wordt echt gewoon opgelicht. Wij hebben de kaart cadeau gekregen, daar begint het eigenlijk al > geef gewoon geld. Maar alles eerste keer ging het mis bij het bestellen van kaartjes, kaartjes niet gekregen en geld werd teruggestort op de kaart. Nutteloos dus. Hierna 1 ticket voor een dierentuin aangeschaft, dat werkte. Een poos later weer tickets besteld, maar toen stond er nog maar weinig saldo op de kaart. Er zouden 2 tickets voor de dierentuin besteld zijn, maar het bedrijf waar je naartoe doorverbonden wordt gaf weer aan dat er echt maar 1 was besteld. Lang verhaal kort: als klant ben je natuurlijk de dupe en ben je het geld kwijt. Koop een museumkaart, maar niet dit soort rotzooi.

13. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr