Jeg har bestilt et juletræ som skulle være mellem 7 og 9 fod højt via fjernbetjening kunne selv bestemme hvor højt det skulle være ved at trykke på en knap så kom der lys på i forskellige farver. Har... Mehr ansehen
Beställde och betalade en powerbank i oktober som aldrig kom. Fick ett mejl från en Sara Tallbacka på dagensbedste och från deras kundservice några veckor senare om att den var försenad. Nu svarar ing... Mehr ansehen
Gid jeg havde læst Trust Pilot inden jeg bestilte og åbenbart betalte for vare ultimo sept 2015. Har ikke modtaget produktet og det er umuligt at komme i kontakt med dagens Bedste Aps, Onebid.com. D... Mehr ansehen
Hvad fanden sker der lige ? Har nu forsøgt at kontakte jer M.h.t det kro/ hotel ophold i har snydt os for. Hvordan kan i holde jer selv ud ? Hvordan kan den slags forretninger overhovedet... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dagensbedste.dk er overtaget af nyt selskab fra oktober 21.10. 2015
Kokkedal Industripark 108, 2980, Kokkedal
- support@dagensbedste.dk
- dagensbedste.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Trækker penge uden at levere
Firma der åbenbart konsekvent snyder kunderne og som ikke lever op til lovgivningen
Fup og snyd!
Man får ikke sin vare og kan ikke komme i kontakt med firmaet!
Svindel?
Vi har købt et weekendophold den 12/8-15 hos Dagens Bedste og nu skal vi selv om med ekstra penge (700kr) ,fordi hotellet ikke får deres penge fra Dagens Bedste. Vi kan også annullere opholdet og miste de ca 1000 kr vi har betalt til Dagens Bedste. Det er bare ikke iorden.
Desuden har jeg købt en fodfil (149kr) og den skulle jeg modtage i uge 41 - har intet modtaget nu vi går ind i uge 43.
Desuden kan vi ikke komme i kontakt med Dagens Bedste. Hverken via telefon eller beskeder.
Der popper stadig tilbud op på facebook og forstår ikke de kan få lov at blive ved. Svindel. 😡
Svindlerfirma?
Bestilte 2 hovedpuder hos Dagensbedste, Aurehøjvej 5a, 2900 Hellerup, Tlf 39 202 100 (Ved ikke om adressen findes?). Beløbet for varen 394,- kroner blev trukket på kreditkortet. Men varen ville først leveres i uge 40 altså godt 1½ måned senere. Jeg har selvfølgelig ikke set noget til det, og ærgrer mig lidt over ikke at have reageret med det samme for at få stoppet betalingen.
Paul Palludan
Snydt for mit køb af to hovedpuder, har ikke fået nogen.
Du skal ikke købe noget igennem dagensbedste, jeg bestilte to hovedpuder d. 9 august 2015, fik af vide at der kunne gå helt til i uge 40 inden vi fik dem,har ikke fået dem endnu, pengene blev trukket samme dag som bestillingen kom i hus. Håber at de kommer, men jeg er nok naiv.
Elendige snydepelse
Bestilte 2 topmadrasser d.21-8-2015 de var meget hurtige til at hæve
beløbet, skulle leveres SENEST uge 40, skriver til dem uge 41,får besked på at tjekke FAQ, ang. forsinkelse, opdager at det hollandske firma der skulle levere varen, ikke har fået deres penge, og derfor har stoppet leveringen. Jeg har en stærk fornemmelse af, at man har taget r.... på mig!
Manglende modtagelse af produkt
Nu bliver jeg da helt nervøs. Den 03.09.2015 har jeg bestilt en vare, som ville blive leveret i uge 41. Men jeg har ikke modtaget noget. Beløbet er trukket på min konto den 07.09.2014.Dem kan jeg nok skyde en hvid pil efter. Surt er det.
Umuligt at få kontakt til firmaet
Øv er rigtig træt af at kigge herind og se alle de mennesker som sidder i samme situation som mig. Jeg har bestilt nogle tandbørstehoveder d. 25/9-15 og samme dag har dagensbedste trukket beløbet. Har stadig ikke modtaget varen :-(. Har prøvet at ringe flere gange men får en telefonsvarer hver gang. Har mailet nogle gange og får en standart mail tilbage at det er en feriemail så de svare ikke, men de skriver dog at man kan skrive til deres kundeservice mail som så bare ikke virker. Har fået flere mails tilbage nu med at mailen ikke eksistere. Virkelig dårlig kundeservice. Lad vær med at handle hos dem.
Snydt
22/3 købte jeg et værdibevis til algebehandlingnord. Trods gentagne forespørgelser og rykkere er ydelsen ikke blevet udført. Dagens Bedste har altså solgt mig et værdiløst værdibevis. Kontakt med Dagens Bedste er meget langsommelig og kun pr. mail med lang svartid fra dem. De har ikke kunnet få deres leverandør - Algebehandlingnord - ( også anmeldt ) til at udføre opgaven og mit krav om tilbagebetaling af pengene har de ikke svarret på.
Under konkurs
Vare bestilt og betalt d. 28/8-15.
Aldrig fremsendt og nu er virksomheden under konkurs.
Tyveri og enormt dårlig stil :(
Skam Jer
Peter og Pernille Post Lundsgaard, skam jer.
Dagens Bedste ApS - SKAM JER
Jf. Statstidende af i dag er Dagens Bedste ApS under konkursbehandling.
Tjek Statstidende.dk hvor I kan få oplyst hvilken Advokat der er kurator for firmaet og hvis man har penge i klemme skal man sørge for at sende sin anmeldelse til dette Advokatfirma inden 4 uger, så gør det allerede i dag.
I CVR registeret kan man yderligere se at ægteparret bag Dagens Bedste ApS har oprettet to nye iværksættervirksomheder med dem selv som direktører inden for de sidste 2 måneder.
Disse nye virksomheder skal beskæftige sig med salg af Deals og lignende - jeg er uden ord.
Så hold jer fra:
- Dagens Bedste Oktober IVS
og
- Allfine IVS
Det kunne være en rigtig god ide at slå os sammen om en politianmeldelse.
Held og lykke til alle med penge i klemme.
Mange hilsner
Heidi
useriøst firma ingen kontakt
Jeg bestilte 2 puder den 9 august med levering senest uge 40, dagens bedste sendte mig værdibevis og trak pengene på min konto, puderne er aldrig kommet, har henvendt mig til forhandleren, som fortæller mig at de har uoverensstemmelser med dagens bedste, og ikke sender nogle puder, og at jeg skal henvende mig til dagens bedste direkte, det kan bare ikke lade sig gøre, da de ikke svarer på mine mails :-(
2 stks dobbeltsenge i forkert farve og med huller i betrækket.
Jeg købte i november sidste år (2014) 2 stks dobbeltsenge.
Ved ankomsten konstaterede jeg at de begge var leveret i forkert farve og der var huller i betrækket.
Jeg har siden skrevet mails med dagensbedste.dk i 11 måneder, og fået det samme svar. Vi er ved at undersøge og vender tilbage hurtigst muligt. Den sidste måned har de så slet ikke svaret.
Jeg håber selvfølgelig stadig på en afklaring.
Svindelfirma
Jeg købte et værdibevis til Fuglsøcenteret. Da jeg ville bestille opholdet, var dette ikke muligt, da centeret ikke får pengene fra Dagens Bedste når vi som kunder vil indløse beviset.
Dagens Bedste svarer ikke på henvendelserne vedr. samme.
Nu har jeg politianmeldt Dagens Bedste og kontaktet Master Card hvor igennem beviser er købt.
svindeler
jeg købte en hovedpude for lidt over 2 måneder siden og fik en ordre mail
på at puden vil komme inden uge 40 men puden er stadigvæk ikke kommet.
Dagensbedste ApS er nogle svindler
Første og sidste gang
Det købte produkt dukkede aldrig op. Pengene havde de selvfølgelig hævet.
Kontaktede leverandøren, der oplyste mig, at de havde uoverensstemmelser med vanskeligste, og derfor ikke sendte varer til deres kunder. Jeg bad derefter dagens bedste overføre mine penge tilbage til mig.
Fik en mail fra dem, hvor der stod at de havde mere travlt end normalt, men ville vende tilbage hurtigst muligt. (præcis samme mail fik jeg da jeg havde spørgsmål Til dem for længe siden... Hørte dog aldrig noget fra dem).
Der er nu gået over 2 uger og har INTET hørt fra dagensbedste. Og selvfølgelig heller ikke modtaget mine penge.
Vare ikke modtaget
Jeg har købt en grøntsagstwister, med en leveringstid på 6-7 uger, men har aldrig modtaget den. Det kan ikke lade sig gøre at kontakte forhandleren, som ikke har offentliggjort telefonnumre osv. Når man sender en mail til Dagens Bedste, får man et uvenligt svar, om at de ikke ønsker at blive kontaktet, og at man grundet travlhed ikke skal forsøge igen foreløbig.
Kan ikke bruge bevis
2 x 2 middage til Thai Flavous er betalt for længe siden og beviser modtaget, men ved booking får vi oplyst at de ikke modtage beviser fra Dagens Bedste pga. manglende betaling.
Ved henvendelse til Dagens Bedste, så svarer Signe mig at der er sket en beklagelig fejl og at de i løbet af et par dage kan anvendes.
Historien gentager sig da jeg forsøger at bestille bord nogle uger senere og får oplyst det samme - både mundtligt og skriftligt.
Efterfølgende henvendelse og rykker henstår ubesvaret!
"Humbugfirma", "slyngelside"
Bestilte Tilbuddet '1 stk. powerbank - SORT' til 204 kr først blev det udsat til uge 40 og så igen med 4 uger, har skrevet jeg vil have mine penge igen, men ingen respons, magen de banditter og røvere skal man da lede længe efter... KØB ALDRIG NOGET HER du får det aldrig.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.