Jeg har bestilt et juletræ som skulle være mellem 7 og 9 fod højt via fjernbetjening kunne selv bestemme hvor højt det skulle være ved at trykke på en knap så kom der lys på i forskellige farver. Har... Mehr ansehen
Beställde och betalade en powerbank i oktober som aldrig kom. Fick ett mejl från en Sara Tallbacka på dagensbedste och från deras kundservice några veckor senare om att den var försenad. Nu svarar ing... Mehr ansehen
Gid jeg havde læst Trust Pilot inden jeg bestilte og åbenbart betalte for vare ultimo sept 2015. Har ikke modtaget produktet og det er umuligt at komme i kontakt med dagens Bedste Aps, Onebid.com. D... Mehr ansehen
Hvad fanden sker der lige ? Har nu forsøgt at kontakte jer M.h.t det kro/ hotel ophold i har snydt os for. Hvordan kan i holde jer selv ud ? Hvordan kan den slags forretninger overhovedet... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dagensbedste.dk er overtaget af nyt selskab fra oktober 21.10. 2015
Kokkedal Industripark 108, 2980, Kokkedal
- support@dagensbedste.dk
- dagensbedste.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Manglende levering
Bestilte i september 2015 et ultralydsapparat til hjemmebrug via MyDeal, pengene blev hævet øjeblikkelig, men jeg har aldrig set varen!! Firmaet, Dagens Bedste, som jeg har skrevet til gentagne gange og forsøgt at kontakte på telefon, besvarer ikke min henvendelser og det samme glæder Mydeal. Svindelfirma!!!!
Hvem vil være med til at politianmelde dem?
Jeg har købt nogle powerbanks hos dem, og har flere gange bedt om at få pengen igen. Har også indsendt blanketter, men får med jævne mellemrum besked om at varerne er 'på vej, men forsinket'. DET VAR KØBT I JULI. Nu er der gået næsten 6 måneder, og de svarer ikke på mine henvendelser, men pengen har de taget imod.
Jeg kan se vi er mange der har den oplevelse: så hvem vil være med til at anlægge en fælles sag mod dem?
Har aldrig modtaget varer
Jeg bestilte i august 3 stk powerbank, som jeg aldrig har modtaget. Firmaet trak straks pengene på konto til trods for, at reglerne for internethandel er, at pengene først må trækkes når varen er afsendt.
I starten kom der løbende mails fra dagensbedste, med undskyldninger om at leverandøren havde fået taget sine varer i tolden.
Nu hører jeg intet, og har forsøgt at kontakte firmaet flere gange.
Nu laver jeg en indsigelsessag via banken, i håb om at få mine penge tilbage. Fuskerfirma.....
Dagens bedste konkurs!!!!
Har købt værdibevis til 2 stk. 100 siders fotobøger. Og nu hvor jeg står og skal bruge dem, er "Dagens bedste" gået konkurs. Fotobøgerne skulle købes hos "Foto sjov" som heldigvis pr. kulance ordren alligevel, dog kostede det mig ekstra kr. 300.- Ros til Foto sjov men ris til Dagens bedste.
Tilbuddet '3 - i - 1 kabel: aldrig modtaget
Bestilte denne vare i oktober, på beviset stod at det ville komme senest i oktober. Det er ikke kommet endnu, sendte en rykker 6. november og fik svar om at det var i restordre, men kom snart. Har rykket for 14 dage siden, og igen idag. Men varen er stadid ikke set.
Dagens bedste har ikke telefonnummer, så det er svært at kontakte dem. Har tidligere købt varer hos Dagens bedste og det har fungeret fint, så jeg forstår ikke dette. Men her på Trust pilot advares der mod at købe varer hos dem, så her er endnu en advarsel.
2 værdibeviser og ingen varer
Har bestilt varer siden september, og har fået besked på at jeg ville modtager varerne senest uge 42, ingen varer modtaget. Trist 408 kr
Snyd og bedrag
Købte i august 2015 en vare (et støttebælte) og betalte et beløb på kr. 204.-, som straks blev trukket i min bank. På trods af utallige henvendelser fra min side har jeg aldrig modtaget hverken vare eller penge retur.
Køb aldrig noget gennem dette firma - det er rent fup og bedrageri.
Never received my product
SO...
I ordered a product in the beginning of August. I buy a lot of things online and I never have to wait more than three weeks to receive my product, even those times when I have ordered stuff from America, when I live in Denmark. (Here I expect it to take a couple of days). In September I contacted them asking about my package. They told me that it would arrive 1 month later. It is now December and I still haven't received my package.
Doesn't feel like a serious company!
Advarsel - Advarsel - Advarsel - Advarsel - Advarsel
Må endnu engang til tasterne, da det vedbliver med at ryste min retfærdighedssans, at dette firma uden umiddelbar konsekvens vedbliver med at kunne køre denne virksomhed baseret på snyd og falske forudsætninger.
Er selv kommet i klemme med to værdibeviser, og var da "heldig" at få kortvarig respons gående på, at jeg skulle afvente, hvilket jeg gjorde i en længere periode, uden dog at høre yderligere.
Da jeg syntes at det vel var rimeligt at rykke for svar, så henvendte jeg mig på ny for 1 1/2 måned siden, og har trods nu 3 henvendelser stadig tilgode at modtage svar, hvilket vel er det mindste man kan forlange!
Synes det er en pinlig forretningstrategi, og har ikke tænkt mig at lade mig tie ihjel, så vil fortsætte med at kræve min ret ufortrødent, og håber andre i samme situation vil gøre det samme.
Vil samtidig forsøge at forblive i troen på, at vi en dag får en lovgivning der kan og vil gribe ind overfor disse svindelfirmaer!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------
Sjovt at anmelde på Trustpilot, for hvis der er noget Dagens Bedste ikke rimer på, så er det tillid!
Trist med dette fuldstændig latterlige juridiske udgangspunkt, vi har i DK, hvor man bare kan brænde alle broer bag sig, for dagen efter at genopstå med PRÆCIS det samme set-up, og på ny give lovning på præcis de ting, som man lige har demonstreret, at man ikke kunne holde!
Har læst de forskellige indlæg med overvejelser i mange retninger, fra normal klagegang til politianmeldelse, og har personligt ikke besluttet, hvad jeg præcis selv vil gøre.
Jeg vil dog gerne her afgive løfte om, at jeg ikke har tænkt mig at sidde på hænderne, og jeg vil samtidig løbende følge virksomheden, og gøre alt hvad jeg kan, for at de aldrig mere skal slippe afsted med noget lignende!
Til virksomheden vil jeg blot afslutningsvis sige, at vi kan alle komme i udfordringer, men det er præcis der, man viser, hvad man står for!
Forstår ikke denne kujonagtige adfærd, hvor man bare lukker af, og er umulige at komme i kontakt med, fremfor at skyde brystet lidt frem og tage ansvar!
Skal dog nok som lovet følge med, og på præcis dette "og også andre mulige sites" løbende opdatere mine observationer, så vi høres ved!
Fup og svindel
Jeg har i sommers bestilt en vare og da den ikke kom som forventet, kontaktet jeg forhandleren. De oplyser mig om, at de ikke længere samarbejde med dagensbedste.dk og derfor ikke sendte vare til kunder der havde bestilt der igennem. Jeg har gentagne gange forsøgt at få mine penge retur via dagensbedste.dk, men der reagerer ikke på nogle af mine henvendelser overhovedet.
Manglende levering
Dette er den 2. anmeldelse omkring manglende levering, den første blev ikke offetliggjort !
Jeg har købt og belalt et par Gele såler på tilbud, de er betalt den 5 okt. er endnu ikke leveret, og værdibeviset er udløbet.
Henvendelser besvares ikke, har tidligere forsøgt at købe et par støvletter, og efter megen besvær endte det med jeg fik ordren annuleret, da Dagens Bedste efter flere måneder tilbagemeldte de var udsolgt !!!
Handel IKKE med dette Firma.!!!
Svindel
Bestilte en vare for over to måneder siden. Pengene blev trukket umiddelbart efter. Har ikke set skyggen af varen, og deres kundeservice-mail eksisterer ikke....
DagensBedsteFUP
Jeg er så en af de heldige som faktisk har fået min vare.
Men hvilken vare. Den er sku brugt, Embalagen er brudt op og der er tydelig slitage fra brug.
Jeg er dybt rystet over at de kan blive ved og ved og ved med at snyde, og i dette tilfælde så under dække af at de faktisk har frem sendt varen.
Hold jer LANGT væk fra denne butik.
Fup firma der stjæler penge fra dig!
Havde købt en miniferie med ophold på hotel i DK. Gav 1299 kr for dette ophold, som jeg så ikke kan bruge alligevel da fup firmaet dagensbedste.dk har stjålet mine penge. Banken kan ikke gøre noget, da beviset er købt med et dansk kreditkort :(
ØV ØV OG DOBBELT ØV
Dagensbedste Fup og Fidus
Det er snyd og bedrag de har lige lukket og åbner nu igen under nyt cvr. men dette gør ikke at du får dine vare. Det gør bare at der er flere der mister penge. Så 0 stjerner pas på
Mvh
Per
Eksisterer kundeservice??
Har ikke fået svar på min henvendelse i flere måneder, selv om jeg skrev igen og igen - intet svar! Pengene er blevet trukket, men ingen service
Dårlig service og dårlig information
Har bestilt en fodmaske ved Dagensbedste og da min vare endnu ikke er kommet to uger efter aftalt tid kontakter jeg leverandøren af varen. Leverandøren kan så fortælle mig at han forventer at Dagensbedste er ved at gå konkurs, så han har derfor ikke modtaget penge for de vare han skal sende ud og derfor får jeg heller ikke min vare.
Det er simpelthen ikke i orden at Dagensbedste ikke selv sender en information ud til deres kunder om deres konkurs, da alle retter henvendelse til leverandørerne af de forskellige vare og disse kan ikke gøre andet end at afvise kunderne da de ikke har fået penge for de vare de skal sende ud.
Jeg venter stadig på min fodmaske og har været i kontakt med leverandøren flere gange som bliver ved med at skrive at han også venter på svar fra Dagensbedste og Dagensbedste svare heller ikke på henvendelser til deres kundeservice.
Urimelig og Grov behandling
Dagens bedste er gået konkurs og genopstået med helt samme navn. Vi har købt seng fra Holland gennem et værdibevvis og har været i kontakt med Det hollandske firma, Danske Bank, Politiet, Forbrugerombudsmanden, Forbruger Europa, E-mærket, Pengeinstitut ankenævnet, kurator på konkursboet og Ekstra bladet.
De eneste vi ikke kan komme i kontakt med er Peter og Pernille Post Lundsgaard fra Dagens bedste som skylder os 5504,- ddk
Jeg har ikke ord for den følelse...
betalt køb med betalingskort
Undskyld, men de folk som har betalt med betalingskort, kan vel gøre indsigelse imod købet i jeres bank, da man ikke har modtaget sin vare, og derved få jeres penge tilbage !
Så er det bankens problem at få pengene fra konkursboet !, ikke jeres.
Svindelforetagende
Firmaet hævede pengene for de varer de aldrig sikrede leveringen af den 22.september. Der findes en del ubehagelige ord for den slags. Ser nu at det fortsætter under samme navn - så alle potentielle kunder: bliv væk - eller bliv snydt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.